חדשות 20.3

Rated RKO

New member
../images/Emo45.gif

WOOOOOO, חלום רסלמניה מעולם לא היה קרוב יותר. דוד שלי גר במיאמי ואני מתכנן לבקר אותו מתישהו, אז למה לא בעוד שנה ואני אגשים את חלום ההיאבקות שלי??? אין דיבורים לחידוש חוזהו של צ'אבו והוא אלוף המשקל קל. מוזר. עצוב מה שקורה במחלקת הזוגות של SD. אם ה-WWE פוחדים מהתגובות באולם ב-NYR(חבל ש-ONS הבא לא יהיה שם, יש שם אחלה אווירה ולא משנה הקארד תמיד כיף לראות אירועים שם), אז למה הם לא משנים קצת את הבוקינג לעזאזל, שיעיפו את לאשלי לתחת של גולדברג כדי שילמד איך לחכות אותו ושלא יעיפו את כל האורגינלס, אם הם רוצים קצת לשמור על כבוד ECW. והם אכן צריכים לפחד עם כל מה שהולך ב-ECW. אגב מתי היה קרב האקסטרים רולז האחרון?(מצטער, הפעם האחרונה שראיתי ECW הייתה מזמן)

BeN ShaDe

New member
../images/Emo45.gif

פחדנים , אין לי מילה אחת להגיד. להעביר את ONS מהאולם הזה זה יהיה נורא וטוב שהם יודעים שהתגובות של הקהל יהיו נגדם וזה כל היופי שבעניין וחבל.

Sid

New member
../images/Emo45.gif

כרגע ברוסטר של ECW יש בסה"כ 16 מתאבקים- אם נכונה השמועה שהם יפסיקו את עבודתם אחרי רסלמניה זאת אומרת שהרוסטר של ECW יכלול רק 9 מתאבקים!!

תודה

אז לאחר ראסלמניה ECW לא יקראו לה בשם הזה? כי פשוט לא יכול להקרא בשם הזה באותו קונספט של רו וסמאק אם זה נכון, היימן יכול(עם הרבה ביצים) לעזוב יחד עם כל השרידים שנשארו מאותה ECW ‎ הטהורה ולבנות משהו קסום עם TNA|מפנטז|. מה זה מפחדים להופיע בבויילרום?! ECW מתה ממזמן

Miss Triple H

New member
../images/Emo45.gif

תודה על החדשות.. אני פשוט בהלם מהחולצה של DX וסינה ווינס..נו מילא..אני מוכנה לקבל כל הסבר על הפוש של סינה שהוא יותר הגיוני מאשר בגלל "יכולת ההאבקות" שלו.....

מגיב על משהו

לקרוא משפט כזה: "הWWE הזיזו את ONS 3 מהבולרום בגלל שהם פוחדים מתגובות הקהל", זה פשוט מעלה לי את הסעיף, מרתיח כל כך שהם מתעלמים, מכחישים ועוברים לבובות המטופשות שנקראים "אוהדי WWE", או ילדים בני 10 אחרים, רק כי הם יודעים שקהל אחר יקטול לחלוטין את המוצר העלוב שהם מביאים בECW. כמו להפעיל מכונות קהל למתאבקים עלובים ולא מוכשרים שהקהל האמיתי לא מקבל, כמו להמשיך לקדם את האלוף שלך שנכשל כאלוף, כדמות, כמתאבק, כdraw וככל דבר אחר, כמו לדחוף מישהו עוד ועוד, וכשרואים שאחרי כל גודש הזמן הזה, אותו האחד פשוט לא משתפר, כבר מאוחר מדי. וממשיכים בכל ה"השקעה" בו, גם כאשר לאף אחד כבר לא אכפת. וגם אני לא מבין למה אני שם על כל הבולשיט הזה. בכל פעם אותם הקטעים שמאותו הסגנון הזה פשוט בוערים בראש.

למעלה