חדשות ! HIM

מדHIMה

New member
תמונות

אין לי הרבה סו אני אשים מה שיש ויל עם שיער אסוף לכובע OO

מדHIMה

New member
../images/Emo41.gif

תמונה מאוד סקסית חחח מיגה מיסתתר מאחורי הכובע (מקווה שלא טעיתי בשם )

מדHIMה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עוד תמונה סקסית פחהחהח מיגה ניראה כמו איש זאב (עוד פעם מקווה שלא טעיתי בשם)

מדHIMה

New member
טוב אההם זהו חחחח

זה קצת תמונות כי אני לא מעתיקה הרבה כי הרוב ואתו הדבר יש עוד כמה תמונות של ויל םע הכובע אבל הוא ניראה כזה עצוב =( ... אההם וכמה תמונות לא עובדות ;_// (חח אני מתה על הסמיילי הזה מואהחהחהח)

DropDeadAlice

New member
אל תעשה את זה יותר בחיים...../images/Emo11.gif

please
hairless is lifeless.

5ifi

New member
התרגשתי! ואין סמיילי בוכה מאושר ...

אז אני לא אשים סמיילי בוכה מאושר!!! אבל אני, וואו, הקלה. ממש שמחה שהוא עשה את זה!! כל הכבוד לוילה!! (כולם פה מוחאים כפיים, הוא פשוט לא שומע...) הווווו.... כלומר, יש! הבחור לא ימות מהתקף לב בגיל ארבעים בגלל עודף סיגריות ואלכוהול ולחץ ויתווסף למיוני האמנים המוכשרים שמתו בטיפשיות טרם זמנם! (קורט קוביין, ג'ף באקלי...עוד?) וילה, אנחנו מעריצים שלך. (
הממ... גם כשהיית מכור היינו...לומשנה!) עכשיו שרק ייפטר המסיגריות המגעילות האלה ו... ברוך הבא לצד של האנשים המעדיפים לחיות... אמן.

The Fantasy

New member
OMG../images/Emo7.gif עצוב לי../images/Emo10.gif

אבל שמחה שהוא לקח את עצמו בידיים והחליט לקחת אחריות ולהכנס לגמילה. הגיע הזמן. אני לא הייתי רוצה שהוא ימות עוד כמה שנים [חס וחלילה!!] ואני ממש מקווה שהוא ייצא מהגמילה בריא וחזק. דרך אגב, זה קשור איכשהו לזה שבאם מרג'רה נכנס לגמילה מאלכוהול לא מזמן? הם עושים את אותו הדבר כל הזמן P: והתמונות ממש יפות
רראאאאארר
תודה רבה רבה רבה בובה
ואת הקליפ אני לא רואה

../images/Emo47.gif

וואי הקליפ הזה ממש יפה
וזה נראה הHIM שאני ממש מכירה. D: הממממ טוב, התמונות מדהימות, אין מה להגיד. ובקטע שוילה נכנס לגמילה...חשבתי שכל הקטע הוא שוילה מעשן 31 סיגריות וזה - איכשהו, כמובן - אמור לגרום לקול שלו להיות מחוספס וסקסי וואטאבר. אבל באמת, מי רוצה שעוד 4 שנים הוא ימות בגלל סרטן ריאות?

5ifi

New member
אה...

הוא נגמל מאלכוהול... לא מסיגריות..הלוואי סיגריות, אז האלכוהול עוד היה סביל...

inbal287

New member
יואו../images/Emo2.gif

אני לא מאמינה! הוא מודה שיש לו בעיה... זה ממש, כאילו, כל הכבוד לו. ואני שמהח שהוא הולך לגמילה, אני חושבת שזה צעד מאוד חכם [וכן, אף אחד לא רוצה שהוא יתפגר לנו באמצע הופעה או משהו...]. התמונות חמודות, תודה
. ובקשר לקליפ/שיר החדש - אני חייבת להגיד משהו [אל תסקלו]... יש לי הרגשה שאני לא כזה אוהב את האלבום החדש. בכל האלבומים של הימ [עד DL], ישר התאהבתי בשירים... הם ישר סחפו אותי... ממה ששמעתי מהדיסק הזה, לא כזה נגנבתי... נכון PKF נחמד וקליט והכל, אבל אי אפשר להשוות אותו לדברים האחרים שהלהקה עשתה. לדעתי... זה מעצבן אותי שאני לא אוהבת את זה
... כ"כ ציפית לחומר החדש ועכשיו מה? הוא יגיע ואנלא אוהב אותו? [
]

DanaValo

New member
../images/Emo6.gif לא נסקול אותך, אני לא אגיד את המילה

מיסחור, אבל, HIM באמת קצת יותר 'מתאימים' עצמם לשאר החברה. זה הרבה יותר טוב מהשפל של DL (חיחי) ובכל זאת, זה לא HIM כמו שאנחנו רגילים לראות (לשמוע). אני דווקא דיי אוהבת, חידוש ורענון זה כיף, זה גם מאוד משקף את HIM, ובזכות (!) זה יש להם מעריצים כל כך שונים אחד מהשני. זו גם אחת מהסיבות שאני אוהבת את HIM, הם לא מפחדים לנסות כיוונים שונים, מה לעשות, פעם אוהבים ופעם אחרת קצת פחות (או בכלל לא
).
.

DanaValo

New member
וואו. וגם גאס בתוכנית הרזיה.

HIM בגירסה המחודשת והחינוכית יותר? ווילה נטול אלכוהול, גאס לייט, ממש חינוכית הפכו לנו
. תודה רבה על התמונות בנוסף, ווילה סקסי מאי פעם ובכלל, חידושים איז פאןפאןפאן. 33>

milkshakit

New member
תודה תודה תודה!!!!!

וואו, אמממ.. אני בינתיים אהבתי את 3 השירים שדלפו מהאלבום, להפתעתי הרבה
ו-Bleed Well, ממה שניתן לשמוע הוא גם אחלה שיר! די קשה לעכל, כי הם באמת שינו את הסגנון פה (ולדעתי זה לא ממוסחר, כי אם זה קצת קשה לעיכול זה לא קליט.. נכון? זה לא נשמע לי מיינסטרים בכלל, לעומת דארק לייט). והקליפ ממש יפה
אני שמחה שהם עשו קליפ כזה. באמת אהבתי
ווילה נכנס לגמילה.. מממ. סופסוף נכנס לו קצת היגיון :) מקווה שהוא ייצא כמה שיותר מהר, ושסופסוף יחיה חיים בריאים!

milkshakit

New member
ומה שתפס אותי בשירים

זה הפזמונים בעיקר, יותר עוצמתיים מהבתים, וכמובן כמו תמיד - המילים! וואו. אני ממש ממש אוהבת את המילים של השירים
. ויש משהו בפזמון של כל אחד מהשירים, שהוא קליט כזה, ותופס.. לא יודעת איך להגדיר

milkshakit

New member
ושכחתי עוד משהו.. ../images/Emo122.gif

הם מוציאים 2 קליפים בבת אחת
?

למעלה