H HerInfernalMajesty New member 18/8/07 #32 ../images/Emo47.gif לנשום. *-* .. פאקקקקקקקקק הוא צריך להפסיק להיות כלכך סקסי. וזין, השפם ככה, כלכך מתאים לו!
../images/Emo47.gif לנשום. *-* .. פאקקקקקקקקק הוא צריך להפסיק להיות כלכך סקסי. וזין, השפם ככה, כלכך מתאים לו!
L LoveYourHate New member 17/8/07 #25 ../images/Emo207.gifשאלה.. שמעתי במדייה פלאייר ואז זה שם לי שיר שמסתבר שלא הכרתי..חח הייתי בשוק לרגע ואז ששמעתי אותו והתאהבתי בו !! אבל אז נפל לי האסימון שאני לא יודעת מאיזה דיסק הוא... אז למישהו יש מושג?. זה סינגל או משהו? השיר הוא I've crossed oceans of wine to find you
../images/Emo207.gifשאלה.. שמעתי במדייה פלאייר ואז זה שם לי שיר שמסתבר שלא הכרתי..חח הייתי בשוק לרגע ואז ששמעתי אותו והתאהבתי בו !! אבל אז נפל לי האסימון שאני לא יודעת מאיזה דיסק הוא... אז למישהו יש מושג?. זה סינגל או משהו? השיר הוא I've crossed oceans of wine to find you
U under the rose New member 18/8/07 #30 עוד משהו... ותודה רבה על העדכון והתמונות אני מקווה שהקישור יעבוד=/
מ מדHIMה New member 19/8/07 #35 ../images/Emo41.gifקוד חדש ../images/Emo41.gif כנסו ל אתר של HIM ותיכתבו WILLIEM DAFOE ואמור לצאת ניראה לי ראיון עם וילה (עוד לא ריאתי את הקליפ עצמו אבל זה ניראה כמו ראיון)
../images/Emo41.gifקוד חדש ../images/Emo41.gif כנסו ל אתר של HIM ותיכתבו WILLIEM DAFOE ואמור לצאת ניראה לי ראיון עם וילה (עוד לא ריאתי את הקליפ עצמו אבל זה ניראה כמו ראיון)
I inbal287 New member 19/8/07 #36 זה לא ראיון, זה חלק מהשיר bleed well ששמו בפורום ממש לפני כמה ימים. אבל תודה . מה הקטע שלהם עם כל הקודים האלה ראבק.
זה לא ראיון, זה חלק מהשיר bleed well ששמו בפורום ממש לפני כמה ימים. אבל תודה . מה הקטע שלהם עם כל הקודים האלה ראבק.