חדשות
!

genz

New member
למה לעזאזל הוא עבר מ-ESP

חברה איכותית כזאת, עם מוניטין חיובי מכאן ועד סיביר, לחרטטנים כמו דין???

StaffordshirE

New member
בטח הסתכסך עם הנהלת החברה,

בעיה בחוזה, רצה שינוי.. זה דייב, הבנאדם החליף נגנים כמו גרביים, אל תצפה ממנו לדברים הגיוניים
אבל מה רע בדין? יש להם גיטרות לפנים, חוצמזה שהסיגנצ'ר שלו בנוי בדיוק כמו כשהוא היה עם ESP, ההבדל היחידי הוא שם החברה על ההדסטוק

genz

New member
והמחיר ../images/Emo4.gif

בזמן שהיה לך קו שלם של גיטרות אצל ESP, והיית יכול לקבל את אותה גיטרה של דייב, רק שהיא נבנתה בקוריאה במקום ביפן, אצל דין אין לך אפשרות כזאת, ושמעתי הרבה מאוד דברים רעים על ההשגחה של דין על האיכות ייצור שלהם, גם בדגמים היותר יקרים שלהם.

StaffordshirE

New member
אני בטוח שהכל שמועות..

אחרת נגנים כמו דיימבאג ז"ל, רנדי רודס ז"ל, זאק וויילד, מיכאל אנג'לו באטיו ועוד רבים וטובים אחרים לא היו חתומים אצלהם..

the Sithari

New member
דין זו חברה אמריקאית

והם מתעסקים בעיקר בצפון אמריקה, וגם מייצרים רק משם אם אינני טועה- גיטרות אמריקאיות=איכות מצוינת, והאמנים שמשתמשים בגיטרות שלהן הם בהחלט לא חפיפניקים..

genz

New member
מקום ייצור =\= איכות

אתה יודע שהפסיקו לייצר את פנדר ביפן כי הדגמים היפניים היו יותר איכותיים מהדגמים האמריקאיים? אז הרבה אנשים חשובים מנגנים על דין. הם מנגנים על דגמי קוסטום שופ, שבכל מקום אלה יהיו דגמים איכותיים. אני שמעתי הרבה מאוד דברים רעים על דין. אני מניח שכל אחד יכול ליפול על גיטרה רעה או גיטרה טובה מאותה חברה, אבל שמעתי הרבה יותר רע מטוב.

the Sithari

New member
הממ..

יתכן, אבל כשניגנתי על דין היא הרגישה ונשמעה מצוין (כמובן שאין לי מושג איך הן כגיטרות לטווח הארוך, ואולי העובדה שזו היתה אחת מהסדרה של דיימבאג השפיעה על העניין, אבל נו..:p) בכל אופן, תהיה בטוח שלדייב מביאים את הטוב ביותר, אם לא, הוא כבר יעוף משם מהר מאד...

genz

New member
לדייב אני לא דואג

הוא בטח קיבל את הקוסטום שופ שלו והוא מרוצה
ויכול להיות שתפסת אחת טובה, אין מצב שהם הגיעו לכזה פירסום מבלי שייצרו גיטרות טובות. אני רק אומר שאני שמעתי על החברה הזאת הרבה יותר רע מטוב, ואולי הם פשוט שינו את השיטות ייצור שלהם, ואולי זה יצר בלי כוונה מוצר נחות.

למעלה