חדשות MMA

talhorm

New member
חדשות MMA

הוכרז - ג'וש בארנט נגד פדרו ריזו 2!! באירוע של Affliction ב19 ביולי. לבארנט יש עכשיו הזדמנות לנצח את הבחור שהביא לו את ההפסד הראשון שלו, פדרו ריזו שניצח בנוקאואט בUFC30. חוץ מריזו, בארנט הפסיד רק לעוד 2 מתחרים, מירקו קרו קאפ ונוייגרה. מגה פייט לכל דבר, ובארנט פייבוריט גדול לדעתי. אבל לא לשכוח לבארנט עדיין יש קרב גדול מאוד ב18 במאי בSengoku II. ניק דיאז בסופו של דבר לא יהיה בDREAM3 והוא מחוץ לאירוע, והוא ימשיך עם הלוח הגם ככה צפוף שלו בELITE XC השנה, כשהקרב הראשון של דיאז שהוכרז הוא ב14 ביוני בELITE XC בהונלולו. הרמס פרנקה מתכנן חזרה לMMA, הקרב האחרון שלו כאמור היה מול שון שרק על אליפות הLW של הUFC, אחרי ששניהם נכשלו בבדיקות הסמים, שרק חוזר כמובן מול פן בUFC84. והרמס פרנקה אומר שיש לו שם גדול והרבה חברות מחפשים לוחמים עם שם כמו EliteXC, Affliction, the UWC, אז לא יהיה לו קשה למצוא מי יקח אותו. שון שרק אגב רשמית יצא נקי בבדיקת הסמים האחרונה בנבדה, וילחם מול פן בUFC84. רוג'ר גרייסי ילחם מול יוקי קונדו בSengoku II ב18 במאי. וסופר חדשה טובה... אאוקי לא מחוץ לטורניר! היפני המוכשר בסוף כן ילחם בטורניר הLW של דרים, רק שזה לא יהיה בDREAM3, אלא בDREAM4 ב15 ביוני, והוא ילחם מול קאטסויקו נאגטה. אז הינה המועמד המוביל החדש לזכייה בטורניר, אחרי שJZ כמובן בחוץ
נוייגרה ואנדרסון סילבה, 2 האלופים של הUFC מתכננים לפתוח ביחד מתקן אימונים, ואקדמיית MMA במיאמי, והם יעבדו גם עם ילדים בגילאים 4-14! לנוייגרה יש ניסיון, הוא מאמן 160 ילדים בברזיל. דן הנדרסון אמר בראיון שהוא רוצה להשאר בMW ולהלחם באנדרסון סילבה, הוא רוצה להרוויח עוד הזדמנות להלחם באלוף, ולחזור בגדול, כי הוא ממש לא היה מרוצה מההופעה שלו בקרב האחרון ושהוא לא היה ב100% מוכן, ומול סילבה חייבים להיות מוכנים ב100%.

dor244

New member
וואו ברנט היזו

האמת הדרך היחידה להכיר את היזו זה לראות נגד מי הוא נלחם וזה פשוט מדהים הוא ניצח את אורלובסקי בארנט ורודריגז בשיא כושרו ונתן פייטים מטורפים לקוטור אבל זה היה לפני 5 עד 8 שנים מה הוא עשה מאז איזה שם גדול הוא הוריד בטח כולנו נדהם כשהוא יחזור וכולו מלא קעקועים עם שיער ארוך וזקן תיש אבל ברצינות בארנט הוא לנקום את ההפסד הכי כואב שלו דן הנדרסון הוא לוחם אדיר אבל הוא לא למד שסילבה הוא לא לוחם אלא תופעת טבע כשאני מסתכל בכל הדיווזיות מעטים הלוחמים שיכולים לתת פייט לסילבה וזה אומר סיבוב שלישי עם יחסי ציבור טובים קיובאן יכול לקרוע את היו אף סי

t-man

New member
תודה על החדשות טלאור../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני אוהב את הרמס פרנקה ולדעתי יש לו מקום ב-UFC בדיוק כמו שלשון שרק יש מקום באירגון-לוחם טוב שטוב גם על הקרקע ועל הרגליים. אני לא מבין איך לאנדרסון סילבה יאמן ילדים במאמי כשהוא לא דובר אנגלית...ובכלל אני לא מבין למה הוא לא מנסה ללמוד בדיוק כמו שמשפחת גרייסי ונוייגרה עשו(אפילו ג'ורג' סנט פייר למד אנגלית והיום הוא מדבר שוטף),שונא מתורגמנים
אני לא מאמין שלדן הנדרסון יש אתה מה שצריך כדי לנצח את אנדרסון-אני בכלל מאוכזב מיכולות שלו ב-UFC,הוא אכזבה ענקית.

favor

New member
תודה!../images/Emo45.gif

אגב, באחד הראיונות אנדרסון סילבה פלט "בקרוב אני אנצח את אוקאמי", זה היה ברור, אבל עכשיו זה רשמי.

t-man

New member
מזל טוב לעידו../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

המון כבוד למדינת ישראל וההכרזה מגיעה דווקא ביום העצמאות ה-60 של ישראל!

talhorm

New member
זאת ללא ספק הולכת להיות העונה המעניינת ביותר

עבורנו, הישראלים
ושוב... בהצלחה לעידו!!!

favor

New member
../images/Emo27.gifעוד חדשות MMA../images/Emo37.gif

ג'ונתן גולט מחוץ ל-UFC 85. הלוחם הקנדי שניצח ב-UFC 83 בצורה מרשימה לא יילחם באירוע בלונדון בעקבות בעיות בריאותיות לדבריו. גולט היה מיועד להילחם בפול קלי בקרב שהיה אמור לספק הרבה התלהבות. מחליף עדיין לא נקבע. פציעה ברגל לא תמנע ממירקו קרו קופ להילחם בדרים 4. קרו קופ סובל לאחרונה מפציעה בברכו וככל הנראה בעקבות פציעתו ופציעה של אאוקי (שיחזור להילחם באירוע הזה) הוחלט להזיז את האירוע כחודש ושבוע קדימה לתאריך 20/7. פורסמו הקרבות שיתרחשו באירוע הבכורה של אדרנלין שייערך ב-14/6: הקרבות המקדימים: פייטרווייט: ג'ון הוסמן (1-3-7) נגד כריסטיאן ריינוסה (2-6) וולטרווייט: דום אוגריידי (0-4) נגד מייק סטומפף (1-9) לייטווייט: ג'ו ג'ורדן (2-12-39) נגד ראיין וויליאמס (2-5) הקרבות המרכזיים: וולטרווייט: רורי מרקהאם (3-12) נגד הביווייט: אנתוני הייס (5-6) נגד קרי שאל (9-21) מידלווייט: מייק מארלו (1-2-7) נגד לוגאן קלארק (1-11) לייט הביווייט: ארון רוסה (2-10) נגד רון פילדס (1-25-22) לייטווייט: קליי פראנץ' (2-15) נגד אלברטו קריין (2-8) הביווייט: בראד איימס (4-11) נגד כריס גילן (7-13) מידלווייט: טרי מרטין (4-16) נגד דאיג'ו טקאסה (1-11-7) לייטווייט: בארט פלאזבסקי (11-28) נגד ג'ף קוקס (5-9) וולטרווייט: בריאן גאסאווי (2-17-28) נגד טוני פרייקלונד (9-14) הביווייט: ג'ף מונסון (7-24) נגד מייק רוסו (1-9) הקארד עדיין לא נסגר והקרבות שצפויים להתקיים בו יהיו בין 18-20. ה-UFC החתימו לוחם חדש על חוזה ל-4 קרבות, מדובר בדן הארדי הבריטי (6-19) שיצורף אל מחלקת הוולטרווייט. אתר fiveouncesofpain.com מפרסם שיריבו של מאט לינדלאנד לאירוע של אפליקשיין שייערך ב-19/7 יהיה הברזילאי פאביו נגאו (3-8). באתר שרדוג מפרסמים שהקרב בין ניק דיאז לקאצויה אינואי צפוי להתקיים כרגיל לדברי מאמנו סזאר גרייסי: http://www.sherdog.com/news/news.asp?n_id=12634 ולסיום, הנה הפוסטר הרשמי ל-UFC 85 שייערך בלונדון
רק נקווה שהפעם לא יתבטל לנו שום דבר...

talhorm

New member
תודה צחי ../images/Emo45.gif

אירוע הבכורה של אדרנלין נשמע חלש וחסר סטאר פואר אבל אני חושב שהם רוצים להשיג בו משהו אחר אם שמים שם בין 18-20 קרבות... אולי איזה פוסטר בוי בשביל האירגון? דן הארדי לוחם מעולה עם הרבה מוניטין, אחלה תוספת ויכול להסתדר מצויין במחלקה ולהכנס למאצ'אפים טובים. חבל שקרו קאפ פצוע, אני רוצה לראות את קרו קאפ ב100%, אני מתגעגע לקרו קאפ שפשוט השמיד את כולם בטורניר המשקל הפתוח בפרייד...

favor

New member
צודק..

אין שם שמות, אבל הקארד כ"כ עמוק. יש שם לוחמים שאני לא אתפלא אם עוד כמה שנים יהיו בטופ ואולי זאת הזדמנות לתפוס אותם לפני.

גיא ע

New member
תודה רבה!

אני חייב לציין שריזו נראה כמו אחד שכל רגע הולך לחטוף, אבל יש לו הרבה סיבולת ורקורד חבל"ז...

favor

New member
כריס ליבן מחוץ ל-UFC 85

ליבן נשפט ל-35 יום בכלא והקרב שלו עם ביספינג בוטל. לא ברור אם הקרב רק ידחה למועד אחר או שימצאו לביספינג מחליף. באירוע יתקיימו עוד 12 קרבות כולל כמה שמקומם בקארד המרכזי לכן יש להם את האפשרות לבטל למרות שהקרב הנ"ל נחשב לבונוס בעקבות הפציעות והביטולים שהיו והעובדה שביספינג היה אמור להיות כוכב הערב. מה שבטוח מדובר בחוסר מזל ענקי. עדכונים בהמשך.

talhorm

New member
לא מאמין

הקרב שהכי ציפתי לו בUFC85!!!!!!! בכלל אני זוכר שראיתי את UFC83 ואחרי שהקרב של ביספינג נגמר ישר חשבתי על המאצ'אפ הזה שלו עם ליבן, זה היה יכול להיות ענק באנגליה. לדעתי ביספינג ישאר בקארד, מול מי הוא ילחם? יש לי הרגשה שאוקאמי
, אלא אם כן שומרים אותו לאנדרסון סילבה.

doom23

New member
הוו נו באמת ...

מה הולך עם 85 צריך לשנות לו את השם ל THE CURSE ממש מקולל האירוע הזה חחח חבל לזה הכי ציפיתי

למעלה