חדשות

UgiPletzet

New member
כנראה שגם ה-UFC מקווים...

מה בדיוק הם מתכוונים לעשות במידה ו-GSP מנצח את דיאז וקושצ'ק מנצח את קונדיט?

העלת נק' מאוד מעניינת

זה בהחלט יכול לקרות ואפילו סביר מאוד שזה יקרה, לעניות דעתי אם קונדיט מנצח אז זה ברור ואם קושצ'ק מנצח הם יתנו לו או את ג'ייק אנלברגרגרגרגרברג או את פיטץ' והמנצח הוא הטוען לכתר

BeniTaz

New member
בשום מצב לא יתנו ל-GSP לחכות

רק בשביל שיהיה טוען לכתר ראוי מאוד. יום אחרי שינצח את דיאז (אם ינצח..) כבר יצטרכו לבחור את היריב הבא. במיוחד שב-2011 נלחם רק קרב אחד בלבד.. אם ג'וני הנדריקס מנצח את פיץ' גם הוא אופציה.

AmitNHB

New member
זהו תסריט יותר מסביר בעיני. ממש דפקו את

קונדיט. מקרב סביר בהחלט מול פן שהיה אמור לקדם אותו לקרב מול GSP, לקרב עם GSP, ללהמתין לקרב עם GSP לקרב עם GSP אם יעבור את קושצ'ק, שהוא מאטץ' אפ נוראי לקונדיט.
טוב, כנראה שבכל זאת נקבל את GSP\פיטץ' 2.

yair_bar

New member
מנהל
בדיוק חשבתי על זה. אתה צודק

למרות שעם יד על הלב, קונדיט לא היה אמור להלחם עכשיו על התואר

BeniTaz

New member
תלוי בתוצאות.. מוקדם לקבוע

ה-WW כ"כ עמוקה שכל הכיוונים פתוחים. אפילו דייגו סאנצ'ז שנמצא ב-2 ניצחונות רצופים (פאולו טיאגו, מרטין קאמפמן), במידה וינצח עוד שם טוב אחד יכול להיות מועמד לגיטימי. אף פעם לא נלחם על תואר ה-WW והוא שם מוכר. אם ג'ייק אלנברגר מנצח לוחם אחד חזק הוא מועמד לגיטימי. אם יהיה ניצחון מוחץ לאחד מהלוחמים בקרב בין פיץ' להנדריקס יכול להיות מעניין.. הכל פתוח. אין שום סיבה ש-GSP יחכה, יש מספיק שמות טובים שיכולים להילחם נגדו.

yekl100

New member
הבעיה היחידה בכל הסיפור הזה...

שלי כצופה/אוהד לא בא לראות אף אחד מהקרבות האלה- לא רוצה לראות את סנט פייר לא נגד פיץ׳ (25 דקות של כפיות), לא נגד סאנצ׳ז, לא אלנברגר, בטח לא קמפמן... כולם ראויים... אבל אני פשוט לא רואה את עצמי מצפה בקוצר רוח לאף אחד מהקרבות האלה, כול הלוחמים כנ״ל, כולל (ובמיוחד) סנט פייר , פשוט משעממים. היחידים בוולטרוויט שאני רוצה לראות זה קונדיט ודיאז, והאמת שאני מת שדיאז ירצח את סנט פייר.

BeniTaz

New member
אני מקווה שנראה קונדיט-GSP

היום GSP פייבוריט רציני מול כל אחד.. והוא באמת נלחם הגנתי מאוד לצערי. אבל אני לא חושב שסאנצ'ז ואלנברגר משעממים, וגם לא חושב שדיאז וקונדיט ידגדגו אותו.. לאלנברגר יש היאבקות ו-KO פאוור, הוא WW ענק.. נראה לי שזה מה שיכול לעצור את GSP. לא?

yekl100

New member
יכול להיות

אבל שוב, אני כצופה , ואולי אני מפונק בעניין הזה, לא עף מאלנברגר, פיץ׳, סנצ׳ז ( שהאמת נהיה קצת משעמם מאז שחזר לגרג ג׳קסון). הקרבות שאני באמת הייתי רוצה לראות בוולטרוויט הם: סנט פייר-דיאז סנט פייר- קונדיט סנט פייר- אסקרן דיאז- קונדיט וקרב חלומות שהוא: בי ג׳יי פן בכושר טוב עם מוטיבציה ורעב של לפני 5 שנים מול סנט פייר/קונדיט

LORSIN

New member
חייבים לתת לפיטץ'

זה כבר לא ספורטיבי לא לתת לו...

cat food

New member
אותי זה הפתיע שה-UFC הסכימו בסוף לקרב הזה

אבל כנראה אחרי שהולחט לתת לדיאז את ג'ורג', אז הלכו על המאצ'אפ המטורף הזה בסוף. לדעתי הקרב הזה יעשה את קונדיט ל-ג'ים מילר 2. בגלל נסיבות שלא תלויות בו הוא יפסיד טייטל שוט, קושצ'ק מאצ'אפ רע לקונדיט . וגם קושצ'אק במידה מסויימת אולי יהפוך לג'ון פחץ' 2. אחד שמנצח ומנצח אבל אף אחד לא רוצה לראות עוד קרב שלו נגד GSP. בקיצר - GSP תוקע את המחלקה בגלל שהוא טוב מידי P:

iratherdie

New member
שטויות במיץ אתה כותב

ומי שמאמין לדעות האלו - הזוי כמוך. אם קונדיט לא מנצח את קושצ'ק לא מגיע לו בכלל קרב מול ג'ורג'. מה זה השטויות האלו... עלק מצ'אפ לא טוב. אם זה לא מצ'אפ טוב אז שקונדיט לא יקבל מהתחלה את ג'ורג' כי הוא לא מסוגל לנצח מישהו שג'ורג' ניצח בקלות. אבל כמובן הכל תאוריות פרי מוחך וקונדיט פייבוריט ברור.

BeniTaz

New member
התגובה שלך הזויה אם אתה שואל אותי

ומעידה קצת על אי הבנת העסק. קודם כל מי שמקבל קרב אליפות לא צריך להיות מינימום מוחמד עלי.. בדרך כלל זה עניין של להיות בזמן הנכון במקום הנכון עם מומנטום טוב. מצד אחד אתה יכול להיות ג'ים מילר באמת, לוחם ראוי לטייטל שוט שנסחב עוד ועוד עד שמעד (ומה לעשות, בספורט הזה קשה להישאר בלתי מנוצח לזמן רב.. אפילו GSP הגדול מעד פעמיים) ומצד שני אתה יכול להיות דן הארדי.. לנצח בהחלטות חצויות ובקרב N1C את מייק סוויק ולקבל קרב אליפות. יש עוד מימד לקבלת קרב אליפות וזה כמה אתה פופולארי (ברוק לסנר טייטל שוט אחרי קרב אחד) אבל זה לא רלוונטי לכאן. כל לוחם שראוי לקרב אליפות יפסיד מתישהו הרי.. הארגון ומאצ'מייקרים צריכים להיות מספיק חכמים כדי לנצל את המומנטום שלו ולתת לו הזדמנות לקרב על התואר כשהוא ראוי לו מספיק (בגלל זה כמעט ולא תראה אף פעם 2 לוחמים ברצף מרשים וטוענים לכתר נלחמים על ה-N1C). מכיוון שקונדיט הוא אחד היחידים שלא פגשו את GSP המצ'אפ שלו הופך ליוקרתי עוד יותר. בעניין המגיע לקונדיט עד כה.. אם דן הארדי קיבל גם לקונדיט מגיעה ההזדמנות אחרי הכל. עכשיו בכל אופן יצטרך לנצח רק כדי לקבל.. ואם יפסיד אז שיצבור עוד כמה ניצחונות. הוא צעיר. בגדול, הייתי רוצה שלוחמים שלא פגשו את GSP יאתגרו אותו כדי שלא נראה קרבות חוזרים שוב ושוב. וקושצ'ק כן מצ'אפ קשה לקונדיט.. איך אפשר לחשוב שלא. זה לא עושה את קונדיט פחות טוב אבל הוא לא ממש הסתדר עם לוחמים שלקחו אותו לקרקע כמו קאמפמן, אלנברגר ומקדונלד. אני מקווה שנראה שיפור ב-TDD אחרת תהיה לו בעיה.

iratherdie

New member
שמע קונדיט היה בעבר ברולר

ואני בטוח שבג'קסון עבדו על זה - מול דון יון קים הוא היה נראה לי אולי בכושר הכי טוב פיזי ומנטלי. לא אמרתי שקושצ'ק מצ'אפ לא קשה - לפגוש מתאבק מעולה כמו קושצ'ק זו משימה לא קלה אבל שוב אם יש אנשים שחושבים ש"דפקו אותו" או שקונדיט לא יעבור את קושצ'ק אז למה בכלל לתת לו להלחם נגד ג'ורג'... זו צביעות אני בטוח שגם קונדיט יודע שאף אחד לא רוצה להיות אלוף ניירת וינצח את ג'ורג' יפסיד לקושצ'ק מה הוא עשה בזה? בסוף אתה פוגש את כולם, ואם הוא רוצה להוכיח שהוא ראוי לקרב מול ג'ורג', לדעתי הוא כן לכן אני שם אותו פייבוריט ברור בערך כמו ג'ונס נגד רמפייג'. הבנאדם היחידי שיכול לקלקל לקונדיט זה - הוא, עצמו. אתה אומר שאני לא מבין את העסק אבל לך תראה מי מקום שני בהימורים ומה הB4B שלי או איך שלא קוראים לזה. אני מבין מאוד ויכול ללמד כמה גם... פשוט לא אוהב איך שאנשים מסתכלים על הקרב כאילו "דפקו אותו". לא מנצח את קושצ'ק שיעוף מהעיניים, לא מגיע לו טייטל שאט זה מבחינתי. מי שחושב אחרת שיבושם לו.

BeniTaz

New member
מה הקשר בין מחט לתחת?

מדבר איתך על קבלת טייטל שוט ובחירת קרבות בעולם ה-UFC לאור התגובה ההזויה הזאת "אם קונדיט לא מנצח את קושצ'ק לא מגיע לו בכלל קרב מול ג'ורג'. מה זה השטויות האלו... עלק מצ'אפ לא טוב. אם זה לא מצ'אפ טוב אז שקונדיט לא יקבל מהתחלה את ג'ורג' כי הוא לא מסוגל לנצח מישהו שג'ורג' ניצח בקלות." ואתה מדבר איתי על משחק ההימורים. בכלל.. עשית קצת סלט פירות. 1. קונדיט בכושר מעולה. גם אתה אומר שקושצ'ק מסוכן.. הנה הסכמנו. אבל ממש לא פייבוריט של -400 תהיה בטוח. 2. קונדיט היה יכול לחכות בתור (בנוגע "לדפקו אותו".. מיודע לשאר) למנצח בין GSP-דיאז. הוא ביקש להילחם באירוע הזה. אפשר לפרש את זה בתור.. איזה אמיץ ואיזה גבר. מצד שני אם קושצ'ק ינצח, קונדיט איבד הזדמנות לקרב אליפות שהיתה שלו לפני הקרב מול קושצ'ק וזאת עובדה. מה שכן.. פיץ' כנראה ינצח את כל הלוחמים שבמילא יפסידו גם ל-GSP, אז האם GSP אמור להילחם רק נגד פיץ' ואפשר לסגור את מחלקת ה-WW הרי שזה בטח ביזבוז זמן להילחם גם נגד GSP? (לצורך הדוגמא שלך 'קושצ'ק ינצח.. שיעוף מהעיניים') כי מי שיפסיד לפיץ' לא ראוי בכלל להתקרב ל-GSP? או.. שאפשר גם לחשוב על MMA כענף מאוד מפתיע ומגוון שלוחם X יכול להפסיד ל-Y ולנצח את Z וכך הלאה.. יכול ביום נתון להפסיד לקושצ'ק כמו שיכול ביום נתון אחר לתת מלחמה ל-GSP.. זה בעצם מבחינתי MMA. משהו שמתקיים ב-WW וב-MW כבר. לדוגמא מאיה>סונן>מרקווקדת'>מאיה. מאיה קיבל קרב אליפות ראשון מתוך המשולש הזה נגד סילבה למרות שניצח קרב אחד בלבד אחרי ההפסד למרקוורדת'. בקיצור.. אפשר להירגע. הכל יכול להיות, שום דבר לא צריך להיות קיצוני ובקבלת ההחלטות ב-UFC יש הרבה פעמים שיקול דעת וטוב שכך.

iratherdie

New member
"כי מי שיפסיד לפיץ' לא ראוי בכלל להתקרב ל-GSP

" מסכם את כל התגובה שלך. כל השאר בלבולי שכל שאין לי כוח לענות עליהם. זו תחרות - לא איכפת לי איך ה-UFC עובד כביזנס. קונדיט ביקש להלחם - כי הוא לא מתחבא מאחורי טייטל שאט. דביל מי שעושה ככה... קונדיט לוחם שמבין על מה אני מדבר. לא יודע מה עשית מפיץ' אבל הוא לא היה מסוגל לנצח את ביג'יי פן וטוב שכך. ה-WW מלאה במתאבקים טובים אבל מול לוחמים עם קרקע ועמידה פנטסטית כמו רורי מקדונלד, קונדיט ודיאז הם יאכלו חצץ. לא פיץ' ולא קושצ'ק בטופ 5 שלי. אלנברגר, דיאז וקונדיט ישמידו את קושצ'ק ופיץ'. קונדיט מבחינתי אמור לנצח בקלות את קושצ'ק. לא מעניין אותי מה שאר המומחים חושבים.

למעלה