חדשות

BeniTaz

New member
יש לך בעיה קשה בהבנת הנקרא

אתה לא כל כך מבין את מהות הספורט, אינטרס העסק, יחסי כוחות.. חבל שביזבזתי זמן להתייחס לשטויות שלך. העיקר שבהימורים אתה טוב.. פחח

ישמידו את פיטץ'?

זה בנתיים לא קרה, נ.ב אני חושב שפיטץ' מדלג בקלילות על דיאז וקונדיט,למעט אלנברגר שלכאורה נראה שקול..

תזכיר לי מי הצליח להכניע את פיץ'?

הוא אולי משעמם אבל הוא דורס את כולם איך היגעתם למסקנה שדיאז וקונדיט ינצחו בכזה ביטחון?

iratherdie

New member
איזה טופ 10 מעניין הוא ניצח לאחרונה?

הוא לא נלחם לא נגד אלנברגר לא נגד מקדונלד לא נגד דיאז ולא נגד קונדיט... מי טיאגו אלבס? אלבס לא טופ 10. אולי רק בטופ 10 של אודי.

מבודדים אותו לאחרונה

לא רוצים אותו בתמונה על התואר אז הוא לא נלחם עם לוחמים מהשורה הראשונה, נ.ב לפי דעתי הוא נשדד בקרב עם פן אבל זה לא אומר שהוא לא ידרוס את דיאז/קונדיט

iratherdie

New member
נו ולא טוב שכך? :)

אם הייתי דיינה הייתי נותן לו את אלנברגר... חבל עליו!!

cat food

New member
הזוי או לא

אתה כנראה באמת לא מבין לפי מה נקבע קונטנדר מספר 1. למרות שהסבירו לך ובזבזו עליך זמן.

iratherdie

New member
קונדיט ירצח את קושצ'ק אל תדאגו

אני במקום קושצ'ק הייתי מפחד לעלות לקרב. נכון הוא בא כ"הורס השמחות" אבל הוא לא מבין אפילו כמה קונדיט אכזרי בעמידה. ראינו כבר איך קושצ'ק נראה כמו יוז כמו כלום ושום דבר. לא יודע להגן על ג'ב. קונדיט יאנוס אותו בעמידה ואם קושצ'ק יקח אותו למטה מה שבוודאי יקרה הוא לא יעשה שם כלום חוץ מלקבל אוויר אחרי המכות שהוא יחטוף. דיאז וקונדיט אלה 2 אנשים שבכלל לא קשורים למנטליות של הוולטרווייט.... ובגלל זה הם מזיינים את כל מי שיהיה בדרך שלהם. לכל העולם נמאס מהמתאבקים המעפנים של הוולטרווייט.

Indego

New member
אל תזלזל בקושצ'אק...

ביחד עם GSP ופיץ' יש לו את ההיאבקות הכי טובה במחלקה, והוא בין הבודדים איי פעם שהצליחו לשים את GSP על הגב, בTD טהור. (אומנם זה קרה רק בסיבוב 1 מתוך 5, אבל זה עדיין משהו). ואגב, הוא כבר התמודד (ובהצלחה גבוהה) נגד סטרייקרים קטלנים בעבר: גם את ראמבל, וגם את דיילי הוא עבר בלי הרבה בעיות. אז נכון, קונדיט הוא LEVEL אחר. והוא יעשה לו את המוות בקרב, אבל קח בחשבון שזה מאצ'אפ לא קל גם לקונדיט, במיוחד לאור העובדה שכנראה זה יהיה קרב של 3 סיבובים.

iratherdie

New member
דיילי וראמבל לא יודעים לעבוד מהגב

קונדיט פגש בקרב האחרון לוחם שדומה לקושצ'ק מבחינת סגנון וראינו איך זה נגמר. אם מישהו מספר לי שקונדיט צריך להזהר מהימנית של קושצ'ק אני אצחק..

לדעתי

הסיכוי היחיד של קונדיט הוא בעמידה העבודה מהגב לא תעזור לו, אם קושצ'אק התמודד עם כריס לייטל אני לא חושב שהוא צריך לחשוש כל כך, חוץ מזה שהוא מתאבק עילית שקרקס את ראמבל, בעוד שרמבל נראה כמו שתי מחלקות מעליו. קונדיט חייב אבל חייב להשאיר את הקרב בעמידה! אלא אם כן ג'וש ינסה להוכיח שהוא יכול לעמוד עם קונדיט ואז הכל פתוח.. עזוב את הימנית של ג'וש, ג'וש לא כזה טכני בעמידה אבל כישורי ההיאבקות שלו אדירים וקונדיט צריך מאוד מאוד לחשוש מהם..

closus2002

New member
כל מילה בסלע. סרקתי את זה מהעיתון, אבל הלינק

אני שח שיש עוד שחושבים כמוני. לפרייז'ר היה לב של אריה. אף אחד לא נתן מכות לעלי כמו שהוא נתן. הוא לא ויתר מעולם. מלך.

למעלה