חדשות

מרקו בי

New member
חדשות

דיינה וויט הכחיש שמועות שאנדרסון סילבה נפצע.
דיינה וויט טוען ששוגון העדיף להיחתך מהufc ולא להילחם מול גלובר טקשרה.
ufc 154 בתכנון: קטמפמן-הנדריקס
, וקרב אליפות סיינט פייר-קונדיט.
ufc 152 בתכנון: ולאסקז-דוס סאנטוס 2 וגם פן-רורי מקדונלד.

udi102

New member
זה שGSP יעשה את החזרה במונטריאול

בנובמבר ידוע כבר אולי איזה 3 חודשים ,בכל מקרה הכל ידוע ותודה על החדשות ,אנדרסון סילבה תמיד מתרץ באיזה פציעה מעניין מה הוא יגיד אחרי הקרב מול סונן ,אני מהמר על סדק בביצה הימנית

אז למה דיינה לא חתך את שוגון אומנם הוא עדיין טופ 10 אבל לוחם מפורק עם כל הפציעות שעבר הוא יכול להלחם ולנצח רק לוחמים שיעמדו איתו ושהם בינוניים בעמידה כמו לידל,גריפין ,ורה,טיטו ,לכל מתאבק הוא יפסיד וגם רימאץ מול מאצידה אני שם כסף על מאצידה ,גוסטפסון עושה ממנו קציצות דרך אגב

BeniTaz

New member
החדשה הכי חשובה

אם הקטור לומבארד מנצח בצורה מרשימה את טים בוץ' הוא הולך לקרב אליפות נגד אנדרסון סילבה.

JayneCobb

New member
תכלס, הכי צחוקים יהיה אם קרב האליפות הבא יהיה

סונן-בוטץ'

במקום סילבה-לומברד...

זקס11

New member
דיינה לא טיפש

והוא העלה במסיבת העיתונאים את אותו הטיעון שהעלנו כאן. אם שוגון סירב לטשירה רק בגלל שהוא רוצה לוחם מטופ 10, איך זה שהוא הסכים לקבל את וורה, שהוא ממש לא טופ 10?

ובמילותיו של דיינה:
"No (I'm not OK with him saying that)," White said of Rua. "But you know what? It's one of those very weird situations to hear one of the top-five guys in the world say, 'I'd rather be cut than fight a guy who isn't ranked,' and the reason they were saying that was, 'Oh, he's not top 10.' But then we offered him Brandon Vera and he took it in two seconds – and Vera isn't top 10 either."

אז כמו שזה נראה היום, שוגון יותר מתקדם לכיוון של בלטור מאשר קרב אליפות ב UFC.

AmitNHB

New member
חבל על שוגן. לוחם מוכשר ומלהיב. אחד הגדולים

של 205 אבל במבחן התוצאה הוא לא התעלה על עצמו ב UFC:

4-4. 1-1 מול פורסט. 1-1 מול משידה. ניצחונות על קולמן ולידל שהיו way way way מעבר לשיא. את זה שהקרבות מול משידה 1 והנדו היו סופר צמודים כבר לא יזכרו לו. חבל שהוא בוחר לסיים ככה את הקריירה שלו.

AmitNHB

New member
אין ספק שאין יותר מידי מועמדים ב MW באופק.

חוץ מיזה שבין סילבה לסונן, הקרב הבא יכול להיות במילא בעוד שנה.

welterweight

New member
למה ככה?

סונן,לומבארד,ביספינג,מוניוז,ויטור - אני באמת חושב שזה מספיק לוחמים עד הפרישה של סילבה.בקצב נוכחי מדובר בשנה וחצי - שנתיים של קרבות בלי יותר מדי פציעות והעדרויות של סילבה (מה שלא ממש קורה כרגע).

welterweight

New member
למה "אם כבר"?

ביספינג נתן הופעה חזקה מאד מול סונן,למרות ההפסד,ואין לי ספק שהוא יחזור לתמונה בתוך שני קרבות.וויידמן נמצא גם הוא במרחק של שני קרבות,לטעמי,מלהיות מועמד והוא יכול להצטרף לרשימה הזאת בכיף.

לאורך שנים הMW הייתה חלשה מאד ונראה לי שהתרגלנו להסתכל עליה ככה עד כדי כך שלא שמנו לב שהיא נהייתה די עמוסה.

yair_bar

New member
מנהל
תכלס הוא לא נפל מסונן

לדעתי ההבדלים בין הקרבות זה סונן עם מיץ פטל וסונן בלי.
לצערי, בלי מיץ הוא לא באמת מהווה איום על סילבה

udi102

New member
הוא לא נפל כי סונן מאצ אפ טוב בשבילו

סונן לא סטרייקר ,כל סטרייקר טוב כמו ויטור או לומברד או מוניוז ואפילו באלצר ינצחו אותו

welterweight

New member
זה בהחלט יכול להיות

מצד שני,לא הוגן לקחת ממנו קרדיט על ההופעה שלו בלי לגבות את זה במשהו.בשורה התחתונה,גם אם (למעט סונן) הקרבות האחרונים שלו לא היו מול צמרת המחלקה הוא עדיין נתן הופעות טובות ברצף.

עם חמישה לוחמים ששואפים לקבל קרב אליפות ואלוף שבקושי נלחם אני מאמין שבמידה והוא ינצח את הקרב הקרוב שלו (מול מי שהוא לא יהיה) הוא כבר יקבל אחד מהטופ או קרוב אליו (סטאן,מאיה וכד').אחר כך כולנו נהיה יותר חכמים.

למעלה