חדשות

udi102

New member
מישהו שמפסיד לוואנדרלי סילבה

לא יכול לקבל קרב אליפות תסלח לי ,רצף ניצחונות לא מרשים כמו איכות ,עדיף שתי ניצחונות על טופ 5 מאשר 5 נצחונות על טופ 20 , זה גם מה שעומד בבסיס האענה שלי שאנדרסון סילבה לא טופ 3 P4P ואפילו לפידור יש רצף נצחונות יותר מרשים ,נגד לוחמים הרבה יותר טובים .פידור אומנם נלחם נגד זולליניו וHMC אבל סילבה נלחם נגד לוטר,לייטס ,קוטה ,מאיה ,לוחמים באותה הרמה

באסטר1

New member
ביספינג טוב אבל הוא רק גייט קיפר

הבחור אין לו כוח עוצמתי הוא מאוד טכני אבל צריך בספורט הזה כוח ולו אין
בגלל זה הוא הפסיד לוונדרלי בגלל זה סטרייקרים באמת ינצחו אותו
הקרקע שלו לא כזאת טובה מול סילבה זה בטוח

הוא לדעתי היה אמור לנצח את סונן אבל העדיפו לתת לסונן בגלל סילבה לדעתי
כולם רואים שלסונן יש יותר מה להציע מאשר ביספינג

welterweight

New member
תראו

אני בהחלט מבין ומסכים עם הרבה ממה שאתם כותבים אבל הטענה שלי היא שהוא מרשים כבר תקופה לא קצרה מול מי שהוא מתמודד מולו.אז נכון,הוא הפסיד לסילבה,אבל הוא גם נתן קרב חזק מאד מול סונן,ניצח את ליבן בצורה משכנעת,עשה מקאנג צחוק על הקרקע ונתן עוד כמה הופעות משכנעות.

ושוב,ברור לי שהלוחמים שהוא עלה מולם הם לא הקריטריון אבל את הקפיצה ברמת היריבים שלו הוא חייב לעשות כבר.סונן היה שיבוץ טוב? סבבה,אני גם ככה נגד בחינה של לוחם בהתבסס על קרב אחד.את כרטיס הכניסה שלו לצמרת הוא הרוויח מבחינתי בהופעה מול סונן,עכשיו נראה אם הוא יצליח להישאר שם או שיחזור למקומו כגייט קיפר.

JayneCobb

New member
בפעם האחרונה שביספינג עשה קפיצה ברמת התחרות

זה נגמר עם האמה של הנדו בתוך הלסת שלו, וחלומות נעימים למשך דקה או שתיים...

Galamis

New member
אמת

BeniTaz

New member
גם אלדו נפצע וקרב האליפות בוטל

מגיפת פציעות.. אין דברים כאלה.

udi102

New member
באמת מגפה

או שפשוט הלוחמים עסוקים כל הזמן בלהרוג את עצמם באימונים ושוכחים של המטרה היא להלחם ,אימונים זה טוב ויפה אבל ספורט כמו MMA צריך טורנירים ,די למשיכת הזמן ,די לקרבות פעמיים בשנה במקרה הטוב ,אני באמת ובתמים מאמין שאין בעיה לראות סדרה של קרבות בין לוחמים ,בהרבה מקרים התוצאות ישתנו מקרב לקרב ,במיוחד במחלקות העמוסות

elvis18

New member
כל בוקר שאני פותח MMAJUNKIE.COM

אני מתחלחל
מחדש.. זה פשוט נורא מה שהולך שמה עם הפציעות ..

בחיי שזה דיכאון , עכשיו רנאן בראו ויורייה פייבר עוברים ל149
במקום אלדו וקוח , ועכשיו הם מחפשים קו-מין איבנט חדש
בכי בכי מר מר !!

אני כבר יוצא
ו
מכל הפציעות האלה שלהם ...

dshisgal

New member
קבל עצה

אל תפתח בבוקר תנסה בערב אולי זה יעזור ועם לא אז תעבור לאתר אחר

למעלה