חדשות

cat food

New member
חדשות

מגניב שמה שביקשתי בסוף UFC on fox4 קורה : גריי מינארד - ג'ו לוזון
http://www.mmabay.co.uk/2012/08/20/ufc-155-%E2%80%93-gray-maynard-vs-joe-lauzon-signed-for-december-29th-in-las-vegas-nevada/

מאט האמיל (שכמו שפורסם כאן כבר חוזר ל-MMA) יילחם נגד מטישנקו.

AmitNHB

New member
ראוסי\סייבורג לא נראה באופק וסונן מזבל

במח בשביל אחרים:

סייבורג אומרת שיועץ לה רפואית נגד חיתוך ל 135 ושראוסי, שנלחמה בעבר ב 145 ואפילו ב 155 (ג'ודו) צריכה לעלות ל 145. אני אומר, make it 140.

צ'ל סונן: "Dan Henderson not only will defeat UFC light-heavyweight champion Jon Jones next week at UFC 151, he'll also stake claim to the title of greatest 205-pound fighter of all-time."

מסכים לגבי החלק השני בתנאי החלק הראשון, אבל מכיוון שהחלק הראשון לא הולך להתקיים...

cat food

New member
סונן מעורר רחמים כבר מזמן

שוב מנסה לסלול לעצמו דרך לקרב אליפות דרך הפה.
הבעיה שהפעם בדרך הוא לא יפגוש את בריאן סטאן ומרקוודט אלא הוא יפגוש את רשאד, פיל דיויס וטיאגו סילבה. כל אחד מהם יעשה ממנו קבב לא פחות ממה שסילבה עשה ממנו.
אני גם לא חושב שהוא יעבור את פורסט.

YardenBu

New member
בדף הבית שלה היא אומרת (ובצדק)

שראוסי צריכה לעלות כי היא התחילה ב-145. לגבי הטענה של ראוסי שסייבורג צריכה לרדת כי עכשיו היא האלופה - שטות מוחלטת. כשסייבורג הייתה האלופה ב-145 ראוסי ברחה ל-135 בול בזמן כדי להימנע מקרב איתה ובצדק. זה כמו ילד שמקלל ורץ להתחבא מאחורי אמא (או מאחורי משקל).

mbenyaacov

New member
סמים סמים סמים. סייבורג היא בושה לספורט.

שתעבור בדיקות יומיות ושתינתן דיווח על כך. הבעיה היא לא המשקל אלא הסמים. סייבורג לא ניצחה קרב אחד כשהיא נקיה. אחד!

YardenBu

New member
אני מסכימה, הבחורה ממש כשרונית בלי כל השטויות

האלה, זה ממש מטומטם מצידה, אבל יש פה כמה דברים לא הוגנים. היא כן נבדקה בעבר ויצאה נקייה. יכול להיות שזה לא אומר שהיא לא השתמשה, אבל כמו שכתבתי לתומר, זה לפחות מעמיד אותה על אותו הקו עם שאר הלוחמות, כל עוד היא לא השתמשה בחומרים שתופסים, או בצורה שתגרום לה להתפס היא נמצאת באותו מצב כמו כולם. כל עוד אף אחד לא נתפס אי אפשר לדעת מי משתמש ומי לא, כך שאם היא יוצאת נקייה לדעתי אין לה יתרון לא הוגן.
חוץ מזה, עצם העובדה שהיא מממנת (כמה מ) לעצמה את הבדיקות האלו על בסיס חודשי (והן עולות לא מעט) נותן לה קרדיט אצלי. זה לא הופך את זה לפחות מעצבן, אבל כל אחד נופל מתישהו במשהו והיא כבר נענשה. מבחינתי אם היא יוצאת נקייה אני יותר מאשמח לראות אותה נלחמת.

שורדת90

New member
סייבורג לא מדייקת

ראוסי התמודדה אמנם בקטגוריה של עד 70 ק"ג שזה 154 פאונד אבל זה לא אומר שהיא שקלה 70 ק"ג. גם משקל של 64 ק"ג נחשב 70.
רוב הקריירה של ראוסי הייתה בקטגוריה של עד 63 ק"ג שזה 139 פאונד, היא אפילו התמודה פעמיים(ניצחון והפסד) עם שלזינגר שלנו בקטגוריה הזאת. המשקל הטבעי של ראוסי הוא 140-1 פאונד, רחוק מאוד מה-154 שסייבורג אומרת.

YardenBu

New member
נו, אז אם היא באמת רוצה את הקרב הזה

יהיה לה די טבעי להיפגש עם סייבורג ב-140, בלי קשר לשום חגורה. נכון, יש לה מה להפסיד בקרב הזה, אבל יש לה יותר מה להרוויח. מי שתנצח את סייבורג הולכת להיזכר כנראה בתור הלוחמת הטובה ביותר אי פעם.

באסטר1

New member
איך אפשר להזכר כהכי טוב בקטגוריה שאין בה

מספיק טוב? אם האלופה מכניעה לוחמות וגורמת לזה להיראות כאילו לא יודעות MMA גם אם היא תנצח היא לא תזכר כהכי טובה אלא כאחת שניצחה את כולם שכולם לא התפתחו.
זה לא MMA גברים הרמה שם וצריך לתת זמן לבנות נוספות להגיע שזה יקרה מבטיח לך ששני הלוחמות יזכרו אבל לא הכי טובות

moriarty

New member
אדי בראבו אמר עליה

שיש לה את הארמבר הטוב ביותר ב-MMA, טוב יותר מכל הלוחמים שהוא מכיר כולל מברזיל.

yair_bar

New member
מנהל
אבא שלי אומר שגם שעון מקולקל צודק פעמיים ביום

הפעם זו לא הייתה התחכמות או ציניות.

הוא באמת מגדל שפן מחמד

ראה את תחילת הסרטון

זה לא שפן, זה ארנב.

ואדי בראבו לא ממש איתנו..

בסרטון הבא (דקה 2:00) יש המחשה מעולה על ג'ו רוגן ואדי בראבו:
http://www.youtube.com/watch?v=ORzZLJIqg1Q

yair_bar

New member
מנהל
בין 90 ל-95 אחוז

שהיה בחוקים של בלייזר, תחת: "אנשים שצריך להרוג" - כאלה שיודעים להבדיל בין שפן לארנב.

אבל סבבה

זה כמו להבדיל בין
לבין

או שיש את הדבר הארוך הבולט הזה מול העיניים או שאין, באמת שזה לא כזה מסובך..

למעלה