חדשות...

elad547

New member
זה כבר נהיה בדיחה

נראה לי שהלוחמים נהיו מפונקים.
לא יכול להיות שמבטלים קרבות בתדירות כזו.
ה-UFC צריכים לעשות חושבים איך הם מתקנים את המצב הזה...

GN24

New member
גומרים את הקריירה לחבר'ה של סטרייקפורס!

לא נותנים להם קרבות ועד שיש איזה קרב(אולי פעם בשנה) מביאים להם יריב לא הולם(פט הילי לגילברט מלנדז לדוגמא).
לגבי קורמיה אולי יתנו לו את אוברים? הוא מסיים השעיה בקרוב.
אוברים כנראה מובטח להיות הקוטנדר הבא אז שיתנו לא משהו בינתיים האנט,קונגו אולי אפילו ורדום..

elvis18

New member
אני חושב שלוחם שמבטל קרב

יותר מ4-5 פעמיחם בקריירה לא ראוי לקב לא תהמיין איבנט כי לא ניתן לסמוך עליו , לא יכול להיות שכל האנשים מתחת למיין והקו מיין איבנט בחיים לא פצעים ואנ ירואה לוחמים שהם עושים 4-5 אירועים בשנה , אני מכיר לוחם - פיניאדה שתמיד נלחמם במקדימים הוא עשה איזה 4 קרבות בשנה האחרונה אני כל הזמן רואה אותו בקארדים ויש עוד כמוהו ..

אני לא מבין ,איך תמיד הראשיים נפצעים כלכך מהר והרבה , אני חושב שהם :
א)מבוגרים
ב)מלאי פציעות והגוף לא מחזיק להם

על האנשים במיין וקו מיין איבנטים זה כל מיני לוחמים שקיימים כבר עשור ויותר בשוק , הגוף שלהם שחוק מת והם מתפרקים ..

בלפורט ושוגון ומיר והנדו והלוחמים מסוגם הרבה יותר מועדים לפציעות מאשר הזן החדש של הספורטאים הטריים האתלטיים והבנויים יותר נכון ואני מקווה שגם עם פחות חומרים או לפחות בהשגחה של רופאים .

בנוסף על כך , בדרך כלל הרבה מהפצועים ביותר חוזרים על עצמם הם מהמשקלים הכבדים יותר שמה גם חוטפים חזק יותר ושוברים מהר יותר , יכול להיות שזה סתם השערה , אבל ממה שאני זוכר מאגרוף למשל שבמשקלים הקלים היה תמיד פחות פציעות\נוקאאוטים ונראה שלי שזה ככה גם בMMA ..

פציעות במשקלים הקלים לטעמי הרבה יותר נדירות מאשר במשקל של לייט הביוויט ומעליו ..

danielmo1

New member
היו קרבות מיין איבנט וקו מיין איבנט

שלא רק לוחמים וותיקים נלחמו שהתבטלו
ברור שיש קשר ישיר למצב הגופני שלהם ולפציעות עבר וכו'

אבל גם הכסף משחק פה ויש לו משקל גדול
לוחם שהוא מליונר ומרוויח כסף גם בלי הקרבות שהוא עושה, ונקבע לו קרב מול לוחם מעולה והוא לא ממש מעוניין להיכנס לקרב הזה, יפצע ביתר קלות מאשר לוחם שצריך גם את הכסף וגם את התהילה

elvis18

New member
שיעשה מה ששוגון אמר ... ויסרב לקרב

אבל אז שלא יאריכו לו את החוזה ,ושיילך הביתה
במקרה הזה הסירוב של שוגון לקרב אני מקל אותו פחות בשלילה מאשר אנ ימקבל מישהו שכבר חותם ואז מבטל עקב פציעות מומצאות או שלא .. בצורה סתמית ומחפש איך לברוח ממחויבות .
הסיבה שאין אכיפה לדבר היא בגלךל שהיואפסי צריכים את השמו תהגדולים בשביל הכסף ,ואין להם תחליף אם יפטרו אותם לא יהיה להם אף אחד אחר במקום כי היואפסי לא גידלו מספיק כוכבים בשורותיהם

אני רוצה להאמי ןשאם היו מספיק תחליפים ראויים מבחינת מרקטניג כל הברנז'ה המבוגרת כבר מזמן דיינה היה מעיף אותם לקיבינימט .

אדם שחתם על חוזה צריך להיות גבר ולהלחם ולא לחפש איך לברוח ..
אם הוא לא מתכוון מראש להגיע לקרב שלא יחתום על חוזה

אני לא מבין איך אדם חותם על חוזה ואז מנסה לצאת ממנו בדרכים "חוקיות" כביכול..

danielmo1

New member
שמע

יש פציעות אמיתיות, אבל יש פציעות שמגיעות בשלבים כאלה מחשידים שזה כבר מריח רע

מה אתה רוצה שלוחם יבוא ויאמר אני מפחד להילחם מול X?
ראית מה קרה לג'ונס שהוא סירב בפומבי להילחם מול סונן שאני בטוח שהוא לא מפחד ממנו בכלל.

elvis18

New member
את ג'ונס אני יכול להבין ...

ההצעה של סונן להלחם הייתה יומיים\שלושה לפניי המועד של הקרב , זה מובן לי למה הקרב לא קרה ולמה ג'ונס לא רצה .

מי שמפחד להלחם או מפחד על הקריירה שלא יהיה לוחם MMA
כל עוד זה מגיע בזמן סביר , נותן ללוחמים להתאמן לקראת הקרב ,נפשית פיזית אסטרטגית אין שום סיבה בעולם שאדם יסרב לקרב (הוא לא נלחם בחינם,זאת העבודה שלו,לפעמים אנשים שוכחים) ...

אם אדם א' לא מוכן להלחם באדם ב' כשרוצים לסגור את החוזה שיעשו מה שעשה שוגון ויגידו : אני לא רוצה להלחם בו ,הבעיה ששוגון בילבל במוח ולא היה גבר עד הסוף ,הוא נתן תירוצי סבתא להתחמקות שלו מהקרב . במקום להגיד ,אני מפחד לפגוע לעצמי בקריירה , זה מצ'אפ לא טוב בשבילי .

ועדיין התשובה של שוגון עדיפה בהרבה מבחינתי מאשר לחתום על חוזה ללכת הביתה ,לשבת בכורסא , לחרבן במכנסיים ואז להתקשר לדיינה להמציא\להחמיר פציעה כדי לשחרר אותך מהקרב .

ההתנהלות הזאת מזכירה לי חבר'ה בצבא שמנסים למצוא כל דבר קטן כדי להוציא גימלים מרופא היחידה ..

משXXX

New member
אתה סותר את עצמך פה בגדול .....

מצד אחד אתה מבין את ג'ונס שלא רצה להילחם בסונן ומצד שני אתה אומר '' מי שמפחד להלחם או מפחד על הקריירה שלא יהיה לוחם MMA'' ,שכחת שמי שהתאמן להילחם בקרב המקורי היה ג'ונס ? ומי שהיה אמור לסרב לקרב ואף אחד לא היה מאשים אותו בפחדנות /תירוצים היה סונן ? ג'ונס אמור להיות אחד הלוחמים הגדולים של הMMA עכשיו ובעשור הקרוב והוא ממציא תירוצים ליברוח מקרב נגד לוחם בקטגוריית משקל מתחתיו ? זאת פחדנות לשמה

elvis18

New member
זה לא אותו הדבר ..

לסרב לקרבות שיש אליהם זמן התכוננות וזמן התראגנות על מחנה אימון והכנה מנטלית ואסטרטגיית קרב ...

לבין : לסרב לקרב יום לפני הקרב כי פתאום החליפו לך את היריב למישהו אחר שדורש הכנה אחרת,ג'ונס מקצוען עם גב טקטי מאחוריו אתה לא יכול להכין תוכנית קרב וללמוד יריב ביומיים ולעשות אימונים ספציפיים ביומיים ,מה גם שביומיים האלה הוא לא אמור בכלל להתאמ ןאלא לשחרר את הגוף ולהכין אותו לקרב\להוריד משקל ,לא אימונים ספציפיים ברמה של מחנה אימון לפניי קרב.
בגלל זה אמרתי שאני מבין אותו(א נימאוד לא נהנתי מההחלטה )אבל אני מבין אותה ... שתי הסיטואציות הן לא אותו הדבר ואי אפשר להתייחס אליהן דומה מבחינתי.

אני אישית הייתי מעדיף שהקרב כן יתרחש (בתור אוהד,לי לא אכפת שהוא לא מוכן,העניין שלו(לג'ונס) כן אכפת), אבל אני מבין את ג'ונס שלא רצה , לעומת זאת את שוגון שסירב לקרב עם טישיירה ,לא קרב פתע אלא קרב קבוע לעוד חודשיים מחתימת החוזה כדי להתאמן ולהתארגן ולהתכונן זה אני לא מבין וזה לא נכון וכאן כן צריך סנקציות

AmitNHB

New member
השלב הבא הוא להכריז על קרבות משולשים כאשר 2

הלוחמים הבריאים ביותר ילחמו אחד בשני. ועדין... יהיו לנו ביטולים על ימין ועל שמאל. תכלס, משהו לא הגיוני כאן עם כל הפציעות האלו.

udi102

New member
זהו זה כבר נהיה שכונה

בטוח שיש לוחמים שפצועיים לא קל כמו הנדו ולא יכולים להלחם אבל יש גם לוחמים שרוכבים על הגל הזה ועל כל פציעה קטנה מבטלים קרב

moriarty

New member
מה זה אומר?

אתה רומז שזה לא צירוף מקרים? אתה רומז שהם חוששים מבדיקות סמים?

danielmo1

New member
אני רק רומז

לכך שברגע שהקריירה שלהם בסיכון או שהכסף כבר לא כ"כ חשוב
הם מרשים לעצמם יותר

יכול להיות שאני טועה, יכול להיות שלא
יכול להיות שגם סטרואידים קשורים לסיפור הכל אפשרי
אני רק רמזתי היכן הבעיה ולמה אירועים הולכים לעזאזל כל פעם מחדש

ok6

New member
בתור אוהד של ויטור, מצחיק שדווקא אתה חושב ככה

danielmo1

New member
זה לא מצחיק, כי לא ניסיתי להוציא אותו לא אשם

אני בשונה מאוהדים אחרים, דווקא מאוד ריאלי, כשהוא עושה משהו לא בסדר אני לא נלחם עם כל הפורום כדי להוציא אותו בסדר, ותבדוק אותי.
גם בלפורט השתמש בסטרואידים תקופה ארוכה בקריירה שלו וגם הוא נפצע הרבה

הוא גם מאמין הדוק בישו ואני לא מת על זה
אבל אני אוהב אותו בתור לוחם, אין לזה שום קשר

גם הוא וגם עשרות אחרים עדיין עושים דברים שלא אמורים להעשות
עד שהיואפסי לא יקבעו חוקים חדשים, מה שהם עושים זה בגדר הבסדר, גם את זה אני לא ממש אוהב

אם אתה חושב שאני טועה בהאשמות שלי כלפי אותם לוחמים, תגיד לי למה...

ok6

New member
אני ממש לא חושב שאתה טועה.

אי אפשר לדעת תמיד מה קורה מאחורי הקלעים והכל יכול להיות אז ה"תיאוריה" שלך היא באמת אפשרית, פשוט זה קצת אירוני שהלוחם שאתה שאתה כל כך אוהב (אם לא הכי אבל אין לי מושג אני רק מנחש פה) עונה לרוב ההאשמות שאתה העלית בהודעה ממקודם.
אני ממש לא בא להאשים אותך במשהו, אין לי ספק שאתה אחד האנשים שיותר מבינים בmma בפורום הזה ואתה גם תמיד כותב דברים לעניין פשוט היה לי קצת מוזר לקרוא את ההודעה שלך בגלל שהשם הראשון שצץ לי בראש ממנה הוא ויטור.

danielmo1

New member
אם ככה אז אין ספק שאתה צודק

הבעיה הקשה היא, שבעצם יש ללוחמים את האפשרות להמשיך ולהתנהג כך
אפילו פחד מהאשמות של שימוש בסטרואידים לא מעניינות אותם
אוברים הרס אירוע כי נתפס בשימוש אסור ואפילו לא שמענו ביקורת כלפיו בתקשורת.
אותו דבר סונן ואלה רק 2 מקרים מהשנה האחרונה שאני זוכר
אי אפשר לקדם ספורט עם פוטנציאל אדיר כמו הספורט הזה אם לא יהיו גבולות ברורים.
היואפסי בעצם אומרים ללוחם, תשמע תשתמש במה שבא לך, אותי זה לא מעניין כל עוד אתה לא נתפס, ואז כשלוחם נתפס היואפסי לא יכולים לבוא בתלונות וחוזר חלילה.

כנ"ל פציעות, לוחמי MMA בכירים (בדרגות של המיין איבנט וכו') עובדים עם רופאים באופן קבוע, אני אפילו לא יודע אם היואפסי דורשים לראות דו"ח רשמי של רופא בכל תלונה על פציעה כזו.

למעלה