חדשות...

זקס11

New member
דווקא הייתה המון ביקורת על אוברים

ושים לב שדיינה העניש את אוברים, והוא לא נותן לא להלחם בארוע של סוף השנה, למרות שה NSAC אישרו. ויותר מזה, הוא בחר קרב אליפות עם הרבה פחות הייפ מאשר אוברים JDS. בתור אחד האוהדים הגדולים יותר של אוברים, אני מאד מבין את דיינה.

ומצד שני, אוברים זו הבעייה הכי קטנה שיש לדיינה היום. ואם אני הייתי דיינה, הייתי מכניס את אוברים לארוע, כך שהוא תמיד יוכל לתת גיבוי למיין איבנט.

ומילה לגבי סמים- מאד מומלץ לעקוב אחרי פרשת ארמסטרונג, כדי להבין את מורכבות הסמים בספורט המקצועני. ועוד מילה על סמים וריצה- אחרי הרבה שנים שטענו שהרצים הקנייתים לא לוקחים סמים, קניה הפסידה את רוב המדליות שלה באולימפידה, אחרי התפוצצות של פרשיית סמים בקניה.

danielmo1

New member
אני לא ראיתי ביקורת בתקשורת כלפי אוברים

רק דיווחים
אני ראיתי ביקורת הרסנית על ג'ונס בתקשורת על הרבה הרבה הרבה פחות ממה שאוברים עשה לדוגמא.,

זקס11

New member
תסתכל על הסרט הדוקומנטרי של אוברים באתר שלו

הוא מציג שם תמצית מהביקורת שהוצגה כנגדו. תראה שהביקורת כנגדו הייתה כבדת משקל.

ברמה של ה UFC ודיינה, כמובן שהייתה הרבה יותר ביקורת על ג'ונס, כי ה UFC הצליח להרים ארוע בלי אוברים (ארוע מעפן מבחינה ספורטיבית, אבל היה ארוע), ובמקרה של ג'ונס, הארוע בוטל. אז מבחינה עסקית, גונס הוא יותר גרוע. אבל לפרשנים שאכפת מהספורט, אוברים קיבל הרבה יותר ביקורת, ובצדק.

yair_bar

New member
מנהל
אוברים סיפור יוצא דופן ואני אסביר

אם אתה זוכר, הבדיקה שלו נעשתה במפתיע ולא שבמסגרת לוח הזמנים המקובל לבדיקות.

כלומר כולם עושים, כולם יודעים שכולם עושים. כולם מנסים לנקות את עצמם בזמן. אם מצליח - סבבה. אם לא מצליח הם "נפצעים". אני חושב שעל אוברים נפלו בזמן הניקוי, אבל הוא טרם סיים ולכן מה יש לבוא אליו בטענות? אלו כללי המשחק ומישהו שינה אותם בלי להודיע.

תכלס, לא בטוח שיש מישהו שטועם שאוברים לא שותה מיץ פטל. אי אפשר להגיע ממדי הגוף הראשוניים שלו לאלה של היום בלי

danielmo1

New member
התכוונתי למשהו אחר

אלו כללי המשחק, אין לי ספק
הקטע של הפציעות והסטרואידם והקשר הישיר שלהם לבריחה מקרבות הוא מובן

הבעיה היא מדוע אין ביקורת בתקשורת? בשביל מה התקשורת קיימת במדינה דמוקרטית אם לא להעביר ביקורת?
דיינה וייט לא יעביר ביקורת פומבית על לוחמים שעושים פאדיחות שלא קשורות לקרב (הוא מעביר ביקורת באופן קבוע על העיתונאים על הועדה ועל השופטים, הוא גם מעביר ביקורת על לוחם שלא נתן מעצמו 100 אחוז כדי לגמור קרב בנוקאווט כי זה מה שמביא רייטינג) אבל כשלוחם נתפס על שימוש אסור בסמים או "נפצע" שבוע לפני קרב כשאנחנו האוהדים לא רואים שום מסמך רפואי שמאשר את הידיעה או שלוחם מסתיר פציעה שמסכנת אירוע שלם, במקרה הזה הפה של דיינה/פרטיטה סגור, אז בגלל שאני לא מצפה מהם לדבר כי העסק שלהם על הכף, אני מצפה מהתקשורת לעשות באזז כדי שמשהו ישתנה פה.

GN24

New member
הסיפור הגדול זה הביטוח....

הפציעות החלו מאז שהUFC החלו ברפורמת ביטוח הלוחמים...כלומר לוחם שנפצע לפני קרב מקבל את התשלום עבור אותו קרב מהביטוח.
לדעתי זה כל הסיפור.

moriarty

New member
לא ידעתי את זה - זה מעניין מאד

מתי התחילו ברפורמת הביטוח? יש לך דיווחים על זה? אתה יודע בוודאות שלוחם מקבל תשלום גם אם הוא נפצע?

danielmo1

New member
רשום מה התנאים לקבלת הכסף מהביטוח?

כי לא קראתי את הפרט הזה שם
מעניין אם הלוחמים צריכים להציג טפסים חתומים ע"י רופא וכו'
אם כן זה דבר שמאוד קשה לזייף

מרקו בי

New member
תמורת סכום צנוע הכל ניתן לביצוע

כמעט כל כל רופא יזייף לך טופס תמורת הסכום הנכון.

isrhammer

New member
זה לרעתנו..

אבל לפחות הלוחמים יוכלו לנשום במקרה של פציעה חס וחלילה

זקס11

New member
וואו.זה מסביר את התמונה

סונן אמר פעם משהו אחד נכון- כל לוחם עולה פצוע לקרב. האימונים הם קשים ומתישים, כך שאין מצב שלוחם עולה להלחם בלי כאבים.

אז עכשיו, כל מה שצריך זה אישור רופא לאחת הפציעות האמיתיות, שבעבר היית עולה להלחם איתה.

מדהים עד כמה זה נכון

יצא לי להיות כמה ימים ב-AKA ולקשקש מעט עם החבר'ה שם לפני כחצי שנה. ג'ון פיץ' סיפר לי עד כמה הגוף שלו מרוסק. האיש גמור, כל עצם בגוף שלו חבולה ויש לו פציעות על גבי פציעות. מיינארד סיפר סיפור דומה ושאר החבר'ה שם גם לא בדיוק היו בקו הבריאות, אבל עדין התאמנו ופיצצו אחד לשני את הצורה ברמות שקשה להאמין עד שאתה אשכרה יושב על המזרן לידם ומסתכל. קשה לי להאמין שזה משהו חדש וכנראה שבאמת מדובר על שינוי בירוקרטי כלשהו שהוביל למצב הזה שפציעות שמובילות לביטולים נהיו אירוע כל כך שכיח.

udi102

New member
עכשיו הכל ברור ...

לטעמי לוחמים מנצלים את זה לרעה אבל אני בעד הלוחמים תמיד ,עד היום היחס אליהם היה משפיל גם בפרייד וגם בUFC , מגיע להם הרבה יותר ממה שדיינה החלאה נותן להם שיבין שבלעדי הלוחמים אין לו ארגון , ככה זה שספורט שלם הוא עסק פרטי רק הצופים מפסידים...

BeniTaz

New member

מרקו בי

New member
בסוף גם יביאו את דן סברן שילחם מולו

או אולי את מארק קולמן, שיעבירו אותו לufc, אפילו בlhw יש לו מה למכור, בייחוד שהוא מבקש קרב מול ג'ונס

elad547

New member
לא קראת נכון

כתוב שם שארלובסקי הציע את עצמו לעלות מול קורמיה כמו שורדום הציע את עצמו.
בכל מקרה לא נראה לי שדיינה יחזיר את ארלובסקי.
האמת שגם מול ורדום לא הייתי רוצה לראות אותו, הבנאדם רוצה את ג'ונס, תנו לו!

GN24

New member
שוב, פשוט אידיוטי איך גומרים את סטרייפורס

מלנדז,קורמיה,ז'קארה,קורוולד,בארנט,טומסון,מוסאסי צריכים לקבל קרבות נגד מדורגים והרבה יותר קרבות!
פשוט גועל נפש!

למעלה