חדשיה ^_^

Pukapukit

New member
חדשיה ^_^

יו יו! וואטאשי פוקע! אמ.. מה אני אמורה להגיד?! שאני אוהבת בליץ'?! משומה! אז כע, אני אוהבת בליץ'. וכתוב לי שיניגאמי ביפנית על היד! XD (חבר שלי לימד אותי איך לכתוב את זה היום ^_^) אישי בישי (שמוכר לכם כאישידה) שלי, והוא טלוי כעט על המעיל שלי. וזו הוחכה ניצחת שהוא שלי. ^_^ אנא מכם, התאלמו מכול השטויות הלא קשורות שאני כותבת. אני לא ממש בריאה בנפשי.

Sheiz

New member
פוקע ^__________^

יש לך גם עוד משו על המעיל >_> ואני אוהבתותך ^O^ [זאת שייז ^^]
ברוכה הבאה D:

Pukapukit

New member
אבלאבלאבלאבלאבל...

הוא שלי! הוא גם מתנדנד לו בשימחה על המעיל שלי.. Y.Y ו..ו.. אני קראתי לו אישי בישי בפעם הראשונה U.U

תעיד מישמיש ../images/Emo15.gif שיש לי אישי בכף

היד! וגם כל הראנדומאלים המסכנים מעזרי ששמעו אותי צורחת "אישידה שלי! כי לי יש אישידה בכף היד ולכם לא!" והוחכה- הנה מישמיש, פרתע ואנוכי- סוגדות לאישידה מכף היד! לי יש אישידה בכף היד! לא על התיק!

MichelleLev

New member
../images/Emo11.gifלא מעניין אותי של מי אישידה

איצ'יגו - שלי.
תתגברו או שתתפגרו.

keep smiling

New member
ברוכהבאה ^^;; ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אני קיפי, השתלבות מהירע._.

Sakura K

New member
שלומ ^-^ ברוכהבאה לפורומינו הקט?00

נמנמ הוא לא קט ;[ כי,כי, זה טראומת ילדות מהקטקטים ._.; יש לאחותי הגדולה את השיר של זה על המחשב Oo אההה!!!

KiaritChan

New member
אמאמ.היית ביומראשון בעזרי נדמהלי,לע

? OO; כיכי,פגשתי מישי בשם הזה X: ניחא.אמ..אני קיאריט 15. חור. היו לי משקפיים אדומים וכובעשינהשלנארוטו. אבל את בטח לא זוכרת XD התמכרות והשתלבות נעימע [:

ThePiper

New member
וולקאם!

חחח תזהרי כשאת קובעת בעלות על אישיבישי... *מבט אפל*, יש כאן חבורה מסוכנת של פאנגרליות שהייתה מוכנה להרוג בשבילו P: אז השתלבות נעימה!!! ^__^ אני שירה BTW =)

dndboy

New member
../images/Emo103.gifברוכה הבאה ^^

אני אחד הוותיקים פה ואני אומר לך בכל היום וקצת שאני פה הפורום הזה היה שולט XP תהני ^___^

cRitiCaL KitTy

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo76.gif../images/Emo113.gif

משו אומר לי שאני מכירה אותך מישרא בלוג... הו וול בכל אופן ני רוני, בת 14 תהני בפורום!^ ^

למעלה