הא ואני זו ששאלה אותך בבלוג אם את מפורום בליץ' בתפוז XD
V Violettecat New member 26/10/05 #19 ברוכה הבאה! אני סגנית המפקד ,אתי. ברוכה הבאה,מקווה שתהני איתנו ושתשתתפי בדיונים המרתקים שרצים כאן כל יום!
ברוכה הבאה! אני סגנית המפקד ,אתי. ברוכה הבאה,מקווה שתהני איתנו ושתשתתפי בדיונים המרתקים שרצים כאן כל יום!
C coral chan New member 26/10/05 #26 אני גם רוצה להוריד *-* רק שאין לי מאיפה *סוקלת את המחשבהבאקא שלי >.>*
P Pukapukit New member 26/10/05 #34 אני ידועת איפה! *משומה-_-"* בבליץ' שבע ובליץ' פורטל אפשר... לא זוכרת את הכתובת של בליץ' שבע אבל יש לי של בליץ' פורטל! http://bleachportal.net/bleach/multimedia/direct_episodes
אני ידועת איפה! *משומה-_-"* בבליץ' שבע ובליץ' פורטל אפשר... לא זוכרת את הכתובת של בליץ' שבע אבל יש לי של בליץ' פורטל! http://bleachportal.net/bleach/multimedia/direct_episodes
C coral chan New member 26/10/05 #37 בליצ' פורטל מתאכזר אלי כל פעם שנשארה רק איזה שעה עד סיום ההורדה,חלון ההורדה פשוט נעלם ;-; קרה לי היום שלוש פעמים,ואתמול פעםאחת ועוד אתמול הורדתי את הספיישל,שזה 11 שעות *מתבכיינת* אני לא אוהבת יתר בליצ' פורטל ;;;;;;
בליצ' פורטל מתאכזר אלי כל פעם שנשארה רק איזה שעה עד סיום ההורדה,חלון ההורדה פשוט נעלם ;-; קרה לי היום שלוש פעמים,ואתמול פעםאחת ועוד אתמול הורדתי את הספיישל,שזה 11 שעות *מתבכיינת* אני לא אוהבת יתר בליצ' פורטל ;;;;;;
V Vivi Sparrow New member 26/10/05 #22 הילעעעעעע O: בסוף נכנעת והצטרפת לתפוז, מועחעחעח. ברוכה הבאה וזה.
M Mrs Puff New member 26/10/05 #25 ברוכית |קיפוד| נמ.. אני רותם, לפעמים. ויש לי משקפיים עקומות. וזהו תהני..
C coral chan New member 26/10/05 #30 מי שיודע מה זה מיאבי שיגיד אני ~אני~ או שאני הבאקא היחידה פה? ^^''
M MichelleLev New member 26/10/05 #32 ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif אני מישל, בת 14, (עוד מעט!! ><) ואיצ'יגו שלי.
H Hinamori New member 26/10/05 #35 ברוכית ! ../images/Emo24.gif את אוהבת היטסוהינה ? בטח שכן. כולם אוהבים היטסוהינה, מי לא אוהב היטסוהינה ?
ברוכית ! ../images/Emo24.gif את אוהבת היטסוהינה ? בטח שכן. כולם אוהבים היטסוהינה, מי לא אוהב היטסוהינה ?
F Fay Wood New member 26/10/05 #36 ברוכה הבאה ^__^ ../images/Emo168.gif נמ, שאלה, האם את בשיא המקריות היית ביומראשון על הגג של עזריאלי עם חולצה שרשום עליה na no da? אז, כע, תהנילך בפורום והכל ^^;
ברוכה הבאה ^__^ ../images/Emo168.gif נמ, שאלה, האם את בשיא המקריות היית ביומראשון על הגג של עזריאלי עם חולצה שרשום עליה na no da? אז, כע, תהנילך בפורום והכל ^^;