חדשים אצלנו

ROCKET QUEEN2

New member
שלום לכולם אני חדש

אני חדש בפורום ואני שומע גאנז והרבה, מגיל יום התחלתי לשמוע גאנז, אבא שלי היה מרגיע אותי עם שירים שלהם, ועד היום אני שומע ואין שיר אחד שלהם שאני לא מכיר. טוב אני הכי אוהב את סלאש, גם בגלל שיש לי גיטרה ואני מנגן סולואים שלהם. טוב חפרתי ביי.

AsafGur

New member
אני לא כותב פה בכלל אבל

קניתי את Apptite For Destruction ואני חייב לומר משו. האלבום הזה פשוט גאוני.זה לא יאומן.אני שמעתי אותו פעם ראשונה ופשוט לא יכולתי להפסיק לשמוע לשניה. אז רק רציתי לומר שקניתי אותו והוא ממש משובח:) יומטוב.

iddogefen

New member
היי

אני די חדש בקטע הזה של פורומים ככה שאני לא ממש יודע מה עושים או איך מצטרפים.. בכללי אני אוהב רוק של שנות ה60-70 אבל בזמן האחרון אני שומע מלא גאנז.. אם מישהו יכול להסביר לי איך להצטרף זה יהיה נחמד..

LimiMimi

New member
חח הצחקת אותי.

טוב חפרתי ביי. [זה כזה משפט שאני יכולה לדמיין יוצא מהפה שלי] קיצ, ברוכה הבאה. :)

ברוך הבא ../images/Emo24.gif

כל עוד אתה כותב הודעה בפורום ומודיע שהנך מעוניין להצטרף, אתה בפנים
אל תדאג, יש אנשים נורא חמודים בפורום שיעזרו לך בכל שאלה, כאמור- גמאני. אני אור בת 14 ומשו מבאר-שבע. ספר קצת על עצמך
אגב, בחרת לשמוע להקה משובחת ביותר
אני מכורה
אגב, ברוך הבא גם לתפוז D; השתלבות נעימה, ושהות קסומה
תהנה
יש לך אייסי או מסן

צליל בר

New member
ברוך הבא!, הוראות ותמיכה

תוכל למצוא בפורום של תפוז "תמיכה בתפוז"-משהו כזה

COOL ../images/Emo98.gif

זה לא קשה לנגן סולואים שלהם
ברוך הבא
אני אור, נעים להכיר ;)
מקווה שתשתלבות מהר
תהנה

ROCKET QUEEN2

New member
אני בן 13 וזה ממש לא קשה

אני בן 13 וממש לא קשה לנגן שירים של גאנס, יש להם שירים קלים, במיוחד סיוויט צ'ילד וסיוול וואר. טוב תודה רבה לכולם. I'm Freak So Come With Me

וואי אחי

אני גם פריק חחחח אני הולך לסנטר שבוע הבא לשתות עם כמה רוסים, ואחרי זה אנחנו הולכים לתומר לקנות קצת ניטים וגם למטאל שופ יש מצב לראות אותך שם??

למעלה