חדשים אצלנו

AsafGur

New member
נוחה?!מאוד.מאוד מאוד אפילו.

איכות סאונד?! ב ת ח ת ! ! אבל לאנורא אני מסתדר... אולי תכתבו איזה גיטרות יש לכם?!(למי שיש)

AsafGur

New member
כן, אבל זה ממש חתיכת כאב ראש.

אבל החלטתי שמעכשיו אני קונה רק בדיסק סנטר... התלהבתי שהגרייטסט היטס של גאנז עולה שם 60 (ויש על זה מבצע של 2 ב100..) ובטאוור עולה 76!!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifטאוור זה סתם זבל!!

הכל שם עולה תמיד הרבה יותר ואין להם כלום!!! התו השמיני זה שליטעע

לא כל כך נכון

דווקא הם פתחו "פינת מטאל" שזה אחלה ויש מבחר לא רע, אבל כן, ממש יקר שם.

AsafGur

New member
טאוור לא בסדר בכלל

אני קניתי שם בלית ברירה אלבום של איירון מיידן ב70 במקום ב60\55\50 (אנלא יודע בדיוק..בדיסק קלאב באילת זה עולה 50:-\) אני פשוט גר בפ"ת והדבר היחיד שם זה איזה חנות קטנה מסכנה ועלובה של צליל שאין בה כלום וחנות של טאוור בקניון שממש קרוב אלי... אני עדיין מצטער על הקנייה הזאת..לאנורא, בקיצור אין שם מבחר בכלל!!!קניתי בתו השמיני בדיוטי פרי לפני חודש את Led Zeppelin I ואני ממש יצאתי בהרגשה טובה!!הרגשתי כל כך לא פראייר!!45 ש"ח בשביל דיסק ששווה כל אגורה!! עכשיו קניתי בדיסק סנטר את אפטייט ב40...וקניתי לאח של ידידה שלי את גרייטסט היטס של גאנז ב60 (היה על הדיסק הזה המבצע של ה2 ב100...ממש שווה...). גם עכשיו אני לא מרגיש פראייר. בקיצור - טאוור חרא.

AsafGur

New member
חחח תקשיבי

יש לי חברים שלא אוהבים רוק וכו' אז הם לא מבינים מה ההיגיון זה לקנות דיסקים... לא אכפת להם מזכויות יוצרים...מוזיקה איכותית...את מבינה... הם אומרים לי "מה אתה משלם פאקינג 45 ש"ח?אתה דפוק?תוריד בקאזה וצרוב" אני אומר "לא, זה מוזיקה איכותית ואני משלם למי שיצר אותה, אני לא אגנוב לו" אז זה לא אומר שצריך למצוא את החנות הכי יקרה ולקנות בא...אני מבטיח לך שבדיוק אותו סכום הולך ללהקה... פשוט הפירסום של טאוור ענק...אז אתה משלם על זה ועל כל הסניפים (ארנונה, מזגן, כל החרא..) בדיוק מה שהולך כמו בהכל...רשתות גדולות מפורסמות ומצליחות עולות יותר (לא תמיד הן יותר איכותיות!)

Cloudy Now

New member
על טעם ועל ריח אין מה להתווכח.

ואני עקשנית כמו פרד, אז נעצור כאן.

בקיצור, דיסק קלאב הכי טוב.

באמת, יש מבחר ענק במחירים מעולים.... סוף סוף קצת נחת בדרום

Cloudy Now

New member
שיואו, דיי.

אני בת 16 וקשה לי לנגן את דונט קריי, אז אני לא מאגניבה כמוך? עצה לי אלייך, תפסיק להתלהב בצורה כזאת. ביי.

ROCKET QUEEN2

New member
חחח קרעת אותי

קשה לך לנגן דונט קרי??????? בשיעור הראשון שלי למדתי את זה עם המורה שלי. חחחחח פשוט השירים של גאנז קלים מה את רוצה שאני אשקר? טוב בישבילך הם קשים חח סתם. ואתה עם הניטים-עצה שלי אל תשים ניטים בחיים כי זה של פוזרים, ופוזרים זה כאלה שהולכים עם טונה ניטים על היד ועם חולצות של בלינד למרות שהם עדיין לא מבינים שהערסים השתלטו על הבלינד.

ROCKET QUEEN2

New member
כן כן ותאמין לי יש לי עסק עם

ערסים, אני שונא ערסים ברמות, כמה מקרים כבר היו, השמעתי לאיזה ערס אחד איזה שיר של מייהם סתם אני שונא מייהם אבל היה לי באמ פי אמרתי לו זה דיכאון השמעתי לו, הוא נבהל והתחיל לרדוף אחרי ברחתי. טוב קיצר הערסים השתלטו על בלינד.

לא הבנתי

איך זה שהם שומעים בליינד קשור לזה שערס רצה להביא לך מכות כי השמעת לו מייהם. בכל מקרה, באמת שזה מוזר, אולי הערסים בתל אביב שונים, בסך הכל זו העיר היחידה שיש שם טיפוסים *מכל* הסוגים.

למעלה