חדשים בפורום, ברוכים הבאים

Maddy D

New member
שלום:) אני חדשה

הסיבה היחידה שאני חושבת שאני צריכה להצטרף לפורום הזה.. זה בגלל המצב בעולם.. החוסר שיויון הזה שמוציא אותי מדעתי! בין יצור ליצור.. מי לעזעזל קבע שבני אדם נעלים מהחיות?! כי הכוח (שהוא אפילו לא שלנו) חזק יותר?! אני רוצהההה לעזור לתרום בכל דרך. אשמח להשתלב בפורום במהירות ולעזור בכל מה שאפשר. אני לא הטיפוס היוזם (אני טיפה פזרנית..) אבל אם מישהו יבקש עזרה בכלליות אשמח לעזור:) זהו

שמשוני

New member
פורומים לזכויות בע"ח בחו"ל

האם יש למישהו מידע לגבי פורומים דומים באירופה וארה"ב למעט האתרים הידועים של פטה וכ"ו,משום שרצוני לברר אם מוצרי קוסמטיקה וחומרי ניקיון המיוצרים באירופה מנוסים על בע"ח.

היי אני חדש בפורום זה...

קוראים לי שחר אני בן 16.5 מזכרון יעקב, ואני אפשר להגיד הצלתי 2 כלבות בכך שאספתי אותן מהרחוב אלי הביתה. אחת מצאתי אותה בבית ספר שלי מוזנחת רזה לאללה, ראו לה את העצמות ואני החלטתי שאני לוקח אותה אלי הביתה ואני מטפל בה. לקחתי אותה לוטרנרית היא אמרה שהיא לא מאמינה שיש לכלבה סיכוי לשרוד, אבל היא שרדה וכיום היא בת 5. והשנייה מצאתי אותה ביום חורפי אחד שירד מבול, הלכתי לזרוק את הזבל, שמעתי כלבה בוכה. הלכתי אחרי הבכי ומצאתי כלב וכלבה מתחת לאוטו של אמא שלי. הם היו רטובים והיה עליהם ריח של נפט. מהר לקחתי אותם לבית שלי ניקיתי אותם יחד עם חבר שלי, נתתי להם חלב. הבעיה שהם היו גורים אז הם עשו את הצרכים שלהם בכל הבית, אמא שלי התעצבנה והעיפה את שניהם בלילה בקור !! לרחוב, אני לא מבין איך לא היה לה לב. בבוקר אני קמתי לחפש אותם, שמעתי שוב בכי הלכתי לפי הקול. הפעם מצאתי את הכלבה תקועה בין בלוני הגז בחצר השכנים. לקחתי אותה אלי הביתה, ואמרתי לאמא שלי שאני לא זורק אותה אלא משאיר אותה אצלי. אמא שלי סירבה בהתחלה וחפשה לי משפחה מאמצת, לא מצאה ואחר כך חשבה לקחת אותה לצער בלי חיים. אבל הם אמרו לנו שם, שאם לא ימצאו לכלבה משפחה בתוך כמה חודשיים הם יצטרכו להרוג אותה. אמא שלי ריחמה עליה והחליטה שהכלבה תשאר אצלנו. וככה בעצם הצלתי 2 כלבות ממות בטוח, מהרחוב הבאתי אותן לבית חם ואוהב. כיום הן ישנות בחדר סומך לחדרי, יש שם את המיטה הישנה שלי. וזהו הן התרגלו כבר לחיות בבית, עדין יש להן את התקופנות זה הדבר היחיד שמפריע לי. שהן עדין מאוד תוקפניות, זה מה שלא עבר להן מהרחוב. אגב הכלבה השנייה שמצאתי היא בת 4, קוראים לה ספוטי והראשונה קוראים ג´סי.

שלום!!../images/Emo140.gif../images/Emo105.gif

קוראים לי טל ואני ממש נגד ניסויים בבעלי חיים. אני כבר החרמתי מספר רב של חברות שאני יודעת שעורכות ניסויים בבעלי חיים אבל אני רוצה לבקש ממכם אם אתם יכולים לתת לי רשימה של חברות שעורכות ניסויים בבעלי חיים. תודה טל

enbalush

New member
ברוכה הבאה../images/Emo20.gif

תסתכלי בלוח אירועים, ככה תוכלי לתרום ולהכיר אנשים שיכניסו אותך לעניינים...

Maddy D

New member
וואו

על המשפט בגבעתיים.. במקרה אני מגבעתיים ואבא שלי נכח במשפט דומה (אולי אותו אחד) במקרה.. וסיפר לי על זה.. ואשמח לקבל פרטים על היום הזה נגד המקדונלדס

AmitKar

New member
מדי היקרה, אני שמח שהצטרפת

מה שלומך? אני מה זה שמח שהצטרפת. נראה לי שאת יכולה לתרום פה המון, וראיתי את זה בצ´אט. את גם יכולה ללמוד מפה המון, ולקבל עזרה (שראיתי שאת צריכה). וגם לפורום צמחונות וטבעונות את מוזמנת להצטרף. שלך, עמית נ.ב. גון, תגידי יפה שלום

Veggie John

New member
../images/Emo3.gif

יש שמתנחמדים בצ´טים, ויש שצועקים בהפגנות. כל אחד ופועלו

shanty.G

New member
חדשים בפורום, ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

ברוכים הבאים, כל החברים החדשים
אנחנו שמחים מאוד על הצטרפותו של כל אחת ואחד מכם לפורום זכויות בע"ח
. התרחבות המעגל מבשרת רק טובות לכל בעלי החיים באשר הם, ומחמם את הלב לגלות עוד נשמות טובות ויפות כמותכם באמצע הדרך
. מי שלא מכיר, מומלץ ביותר להיכנס לדף הקהילה שלנו, בו מרוכזת אינפורמציה על מגוון התחומים הקשורים לנושא, החל במאמרים, דרך הודעות מומלצות וכלה בקישורים לכל האתרים הרלוונטיים שליקטנו יחד עם הגולשים מאז הקמת הפורום. כמו כן, אם עדיין לא חתמתם, אתם בהחלט מוזמנים להכנס לקטגוריית "עצוּמות" הנמצאת בקישורי הפורום. לצערי, נכון לעכשיו אין מדריך קוסמטיקה ישראלי מעודכן, אנחנו עדיין ממתינים בסבלנות אין קץ לאגודה הישראלית נגד ניסויים להוצאתו לאור של המדריך החדש, ועד אז אנחנו ממליצים להשתמש במדריך העדכני של PETA. * לגבי השאלה על פורומים מחו"ל- אפשר לעשות חיפוש ביאהו בקבוצות הדיון. בכל מקרה, בכל אחד מהקישורים הנמצאים בקטגורית "אגודות לזכויות בע"ח בעולם" בד"כ תמצאו אינספור קישורים לאתרים נוספים בתחום זכיות בע"ח- אם תמצאו מדריך עדכני נוסף, נשמח לעדכונים פה בפורום
. בעלי החיים זקוקים לכם! אם אתם מעוניינים ויש בידיכם את הזמן הדרוש, אפשר להתחיל כבר בסביבה הקרובה- חברים, כיתה, ביצפר. עיתוני קיר, החתמה על עצומות, שעורי חברה מיוחדים לנושא, הקמת דוכנים, כתיבת מכתבים... אינסוף אפשרויות להצטרף לפעילות. קיראו על אלו ועוד במאמרי הפורום ובאתר המצויין של אנונימוס (מצורף קישור פה למטה). תודה על הנכונות ועל הלב החם, שי ו shanty

היי!../images/Emo107.gif

מה שלומכם? אני חדש פה, שמי אור ואני מתנדב בצער בעלי חיים ר"ג. מירה אולי זוכרת אותי שהייתי במושב צופית וחיפשנו חתולה. אני מאוד שמח להשתתף בפורום זה, ולעזור למען זכויות בעלי חיים! אז, אני בטוח שתראו פה עוד הרבה הודעות שלי, ביי לבינתיים!

למעלה