ברוכה
J JosT Me New member 11/2/06 #6 ברוכה הבאה.... היי... השתלבות נעימה לך... אני נופר.. עוד חודשיים 15... [ייאיי] אומממ... השתלבות נעימה...
ברוכה הבאה.... היי... השתלבות נעימה לך... אני נופר.. עוד חודשיים 15... [ייאיי] אומממ... השתלבות נעימה...
I inbal287 New member 13/2/06 #14 ../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif אהבתי את התמונה
B Buried alive by love New member 11/2/06 #7 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif אני ליטל בת 16 מת"א תהני!
I inbal287 New member 13/2/06 #13 ../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ברוכה הבאה../images/Emo140.gif אני ענבלירון לא לשכוח לקרוא את תקנון הפורום. תהני .
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ברוכה הבאה../images/Emo140.gif אני ענבלירון לא לשכוח לקרוא את תקנון הפורום. תהני .
S Sweet Revenge New member 13/2/06 #18 וולקאם! ../images/Emo13.gif אני נופר,17, תהני =] ד"א.. את מיבנה??
I inbal287 New member 13/2/06 #31 חדשים בפורום? לכאן. ברוכים הבאים לכולם, מקווה שתהנו ותתרמו לפורום. ושוב, לא לשכוח את תקנון הפורום. אתם מוזמנים לספר לנו עוד על עצמכם שם: גיל: איזור מגורים בארץ: מתי התחלתם לשמוע HIM: עוד פרט נחמד שאתם רוצים לחלוק עם העולם:
חדשים בפורום? לכאן. ברוכים הבאים לכולם, מקווה שתהנו ותתרמו לפורום. ושוב, לא לשכוח את תקנון הפורום. אתם מוזמנים לספר לנו עוד על עצמכם שם: גיל: איזור מגורים בארץ: מתי התחלתם לשמוע HIM: עוד פרט נחמד שאתם רוצים לחלוק עם העולם:
U under the rose New member 13/2/06 #33 אני שם: חני גיל: 16 (עוד חודש בדיוק) איזור מגורים: הרצליה מתי התחלתם לשמוע HIM:רק מלפני כמה חודשים... עוד פרט נחמד שאתם רוצים לחלוק עם העולם: ביום שישי האחרון קניתי את הדיסק DARK LIGHT
אני שם: חני גיל: 16 (עוד חודש בדיוק) איזור מגורים: הרצליה מתי התחלתם לשמוע HIM:רק מלפני כמה חודשים... עוד פרט נחמד שאתם רוצים לחלוק עם העולם: ביום שישי האחרון קניתי את הדיסק DARK LIGHT
I inbal287 New member 13/2/06 #34 התחדשי על הדיסק../images/Emo9.gif [למרות שלדעתי, לא כדאי להתחיל ממנו אלא מDSBH/LM]
U under the rose New member 13/2/06 #36 תודה ../images/Emo13.gif ו... חברות הבטיחו לי דיסקים מתנה ליום הולדת אז אני אבקש אותו...
D Death Dealer New member 13/2/06 #37 שלייי שם:מור גיל:16 וחצי איזור מגורים בארץ:קריות מתי התחלתם לשמוע HIM: האמת שאת HIM אני מכירה מגיל 10 חחח אבל התחלתי לשמוע אותם לפני יותר מחצי שנה עוד פרט נחמד שאתם רוצים לחלוק עם העולם:אממ לא משהו מיוחד...
שלייי שם:מור גיל:16 וחצי איזור מגורים בארץ:קריות מתי התחלתם לשמוע HIM: האמת שאת HIM אני מכירה מגיל 10 חחח אבל התחלתי לשמוע אותם לפני יותר מחצי שנה עוד פרט נחמד שאתם רוצים לחלוק עם העולם:אממ לא משהו מיוחד...
M made in love New member 13/2/06 #38 חדשה../images/Emo9.gif קוראים לי ענבר, בת 14, והחלטתי בשעה טובה להצטרף לפורום מקווה שתקבלו אותי
I inbal287 New member 13/2/06 #39 ברוכית יקירתי../images/Emo140.gif לקרוא תקנון וכל שאר הדברים שכתובים בהודעה הראשית של השרשור.
M made in love New member 13/2/06 #40 ענבל?../images/Emo12.gif חח...לא ידעתי שאת מנהלת פה זאת ענבר מפורום בלו ותודה