חדשים בפורום

אiרית

New member
שלום ../images/Emo20.gif

טוב, אני קצת חדשה כאן בפורום - אבל עד עתה די נהנית לקרוא אותו. אני במקור מהצפון וגרה בת"א כבר 3 שנים, כרגע בדירה הרביעית, ולא נראה לי שתהיה חמישית בקרוב. אני ממש אוהבת את הדירה שאני גרה בה היום - וראיתי לנכון לשתף אתכם, בעיקר למען מחפשי הדירות. הדירה שלי שייכת לאפוטרופוס הכללי. למי שלא מכיר - זה גוף ממשלתי (שייך למשרד המשפטים) ש"מאמץ" דירות של אנשים שנפטרו ולא השאירו לאף אחד את הדירה. הם משפצים את הדירות ומשכירים אותן בתנאים ממש מעולים. והכי נחמד שאין בעל בית לחוץ על הראש ואפשר להשאר בדירה שנים. הדירה שלי בצפון הישן של ת"א, שני חדרים, משופצת, ואני משלמת ביחד עם החבר 500$ בחודש. למחפשי הדירות - אני ממליצה בחום לבדוק.

שלום ../images/Emo140.gif

חדשה כאן... לפי מה שראיתי זה פורום נחמד מאוד וחבל שלא ידעתי עליו קודם. אני בקרוב מאוד עוברת דירה - כבר שכרתי ואני רק צריכה לסיים לרהט ולהעביר דברים. כמו רבים פה, גם אני מאוד מאוד להוטה לעזוב את הבית בעיקר מתוך כמיהה לפרטיות וחופש ובעיקר שקט מההורים.לצערי לא היו לי אפשרויות לעזוב עד עכשיו, ועכשיו ההורים עוזרים כי אני מתחילה ללמוד. אז אני מאוד אשמח להישאר כאן ואשמח גם אם תקפצו לבלוג החדש שלי שהולך ומתעשר ככל שחוויות מעבר הדירה מתעצמות. אגב, אצלי מדובר במעבר משמעותי כי אני גם עוברת רחוק מאוד מהבית, וגם כי אני גרה עכשיו במושב נידח ועוברת לגור בת"א...

שריתוש26

New member
קצת מודאגת

אני מתחילה ללמוד באוק' במרכז ואני צריכה למצוא דירה עד ה1 לאוק' אני חושבת לנסוע לראות דירות ביום שני, אבל משהו קצת מדהיג נראה כי האתרים (הומלס,מדס) כבר פחות מתעדכנים בימים האחרונים. יכול להיות שאוזלות הדירות??? (שותפים) איפה עוד אפשר למצוא דירות שופתים??? תודה

בוקר טוב גם לך וגם גוליאן ../images/Emo140.gif

אז קודם כל, ברוכים הבאים לסלון, תרצו
? אני עונה לשניכם ביחד כדי לא למרוח את הניק שלי בכל מקום (גם כן דרך לנפח פורום - שכל הודעה שניה תהיה של המנהל....). לגביך שריתוש, בהודעה של גוליאן יש שפע של לינקים לאתרי דירות ששווה לבדוק אותם. אני לא חושבת שדירות אוזלות תוך יום, אבל במיקומים אטרקטיביים לסטודנטים באמת קטן ההיצע לקראת פתיחת שנת הלימודים, אז כדאי להזדרז. חוץ מאתרים יש גם את עיתון העיר, ואת לוח העיר שבא איתו. בעניין הזה, גוליאן, אני מודה לך על הקישורים שהבאת. המקום הטבעי שלהם הוא תחת "קישורים", בקטגוריית "חיפוש דירות", ובאמת צריך לרענן את הקישורים כבר זמן מה. אתם שניכם מוזמנים להשאר עמנו, שמח פה.

בוקר טוב לכולם

אני שרית, בת 22, חדשה בפורום. כבר יצא לי לעזוב את בית ההורים לפני כשנה וחצי. סוף החודש אני עוברת לאזור ת"א כדי להתקרב לאוניברסיטה, יחד עם חבר שלי. מצאנו אחלה דירה באזור נווה שרת, שלושה חדרים גדולה ומרווחת ב-400 דולר. אז לכל המחפשים/ות, שווה לחפש באזור נווה שרת. אזור נחמד ולא בשמיים ורק רבע שעה מהאוניברסיטה.

אהלן

כמה נחמד לגלות את הפורום הזה, המון רעיונות שימושיים ופרטים קטנים שלא חשבתי עליהם בעצמי. רעיון קטן משלי אם יורשה לי - אולי לא חיפשתי היטב, אבל לא נתקלתי כאן ברשימות של אתרים מומלצים לחיפוש דירה. חוץ מעיתונים, האתרים שמציעים לוחות נדל"ן הם המקור הגדול והחשוב (לפחות בשבילי) לאיתור דירה, ונראה לי שיהיה נחמד לארגן צרור לינקים לאתרים האלה (ובהמשך אולי להוסיף פירוט ודירוג על כל אתר). אלה האתרים שמשמשים אותי בחיפושים, חלקם בתשלום וחלקם חינמיים: http://www.look4home.co.il http://www.homeless.co.il http://www.hascarot.com http://www.blitivuch.co.il http://www.dirot.info http://www.ovrim.co.il שיהיה לכולם בהצלחה בחיפושים ושנה טובה

ma nihiya

New member
זה מעייייייייייף...

אז קודם כל שלום שלום לכולם באמת פורום סימפטי... אני גם עוברת דירה .לדירת 3 חדרים עם שותפה בפריז... אני צובעת כבר 3 ימים את הדירה ואני חושבת שהאדי צבע לא עשו לי ככ טוב...זה מעייף ואני גם נודניקית חייבת שהכל יהיה מושלם זה לוקח נצח..אה ויש לי יום הולדת היום...אני בעבודה משתעממת למוות אז אם בא לכם לקשקש קצת נראה לי שאני אצליח לפנות זמן בלוז המאוד צפוף שלי פה בעבודה ..זהו נראה לי שזה היה מספיק פתטי אני אפסיק כאן ויום נעים לכל בני ישראל ושנה טובה ומתוקה

שלום לך, ושלום גם לשרית ../images/Emo140.gif

ברוכות הבאות סלון. תרצו
? (כל אחד כאן מקבל כזה). מזל טוב לשתיכן על הדירות החדשות. לגבי הצביעה: אני יודעת למה את מתכוונת. כשצבעתי אצלי (ועשיתי את הרוב לבד), זה ממש עשה לי כאב ראש. לשרית: הדירה נשמעת באמת מציאה. 400 דולר לשלושה חדרים וקרוב לאוניברסיטה? זה די מרשים. עושה רושם ששתיכן (כמו רוב הפורום, לא מפתיע) סטודנטיות. מה אתן לומדות? מקווה שתיהנו כאן.

אני מתחילה ללמוד...

סוציולוגיה ואנתרופולוגיה מורחב. תודה על הקפה, היה משהו משהו... וגם תודה על קבלת הפנים החמה.

AIDA1

New member
בוקר טוב לכולם ושנה טובה ../images/Emo70.gif

אני אישה מבוגרת ואחרי הגירושין , גרה בשכירות . בעוד שבוע צריכה לעבור דירה באזור חיפה והקריות ועדיין לא מצאתי משהו מקובל , ועד 300 $. אני לא אפרט יותר כי לא יודעת האם כללי הפורום מרשים לי אפילו לבקש עזרה. תודה מראש על כל התייחסות. יום נעים!

בוקר טוב ושנה טובה גם לך!

לא הבנתי מהודעתך מהי סוג העזרה שאת מבקשת, ואשר אינך יודעת אם כללי הפורום מאפשרים את בקשתה...

AIDA1

New member
היי חצישלישרבע ../images/Emo39.gif

מצטערת שלא הייתי ברורה מספיק , אז הנה :מחפסת דירה לשכירות בקומה 1 או2 ועם דו"ש ,אלה התנאים שהוספתי לתנאים שכבר פירטתי בהודעתי הקודמת. בינתיים אני מתכוונת לעיין בקישור של אפוטרופוס הכללי בעניין שכירות. בכל מקרה אשמח לקבל עוד הצעות ,אם אפשר ואם בינתיים מצאתי משהו מתאים , אודיע לך. תודה !

שכחתי להציע לך ....

כל משתתף חדש שבא ומציג את עצמו גם זוכה לכוס
על חשבון הבית... הפורום עצמו עוסק בדיונים על כל החוויה הקשורה במגורים בשכירות, אך לא ממש במציאת דירות עבור משתתפיו. על כן, הסיכויים שאני באופן אישי אדע על משהו הם נמוכים. מצד שני, יש כאן שפע של אינפורמציה אחרת בה תוכלי להיעזר: מעבר לקישור של האפוטרופוס הכללי, כפי שהוא מופיע בטאגליינס, אם תלכי בראש הדף לקישורים, תגיעי למגוון רחב של לוחות אינטרנטיים, ובהם היצע גדול של מגוון דירות להשכרה. שווה לערוך בינהם חיפוש יסודי. השימוש בכולם הוא ללא תשלום. בהצלחה, וחזרי אלינו לספר איך הולך !

AIDA1

New member
תודה חצישלישרבע ../images/Emo141.gif

וסליחה שכרגע אאין לי ראש להציג את עצמי וכוי , אבל מבטיחה שאחזור . שוב תודה

benpual

New member
מה המצב אנשים?

אני חידש בפורם הזה , ואני רוצה שתסבירו לי , מה זה הפורם הזה , ועל מה מדברים פה?

אז בגדול

הפורום מיועד לאנשים שעזבו (או עתידים לעזוב בזמן הקרוב) את בית הוריהם, ועל המגורים בדירה שכורה. אם תעיין בטאגליינס ותדפדף קצת אחורה זה יתן לך תחושה במה מדובר.

benpual

New member
תודה רבה , אבל....

כרגע בחודשיים הקרובים אני לא הולך לעזוב את הבית , אבל אני מוכן לעזור.......

עמית22

New member
מגניב

אם ככה, אז אתה מוזמן לעשות ספונג'ה ולנקות את כל כוסות הקפה שכל חברי הפורום השאירו בכיור בלי לנקות...

למעלה