חדשים בפורום

hilar1234

New member
היי :] ..

אני חדשה כאן :] ..... מה קוריי ?1.. סתם באתי במטרה לשמוע לעזור ולהעזר.. למצוא אוזן ולתת אוזן ...

מיה ישי

New member
שלום לכולם../images/Emo39.gif

בסוף החודש עוזבת את הבית - מתחילה ללמוד במכללת ספיר ושכרתי דירה בקיבוץ טוב למצוא את הפורום הזה...... מתחילה לדף דף לי פה ומקווה למצוא תשובות לכל השאלות.....

ברוכות הבאות! ../images/Emo140.gif

כפי שאתן רואות, ה
זורם כאן כמים. רוצות כוס? אתן מוזמנות לשבת עמנו (שמח כאן), ובמיוחד להביע את דעתכן בשרשורים השונים. תהנו!

../images/Emo20.gifשלום אני חצי חדשה../images/Emo73.gif

ועדיין לא יצאתי מהבית הכול בתהליך ובעזרת השם הכול יסתדר וגם אני יגור בשיכרות

../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif

שנה מתוקה וטובה. ברוכים הנמצאים/ות. אז רציתי לצאת מהבית מאז שאני זוכר את עצמי. לא היו לי חיים רגילים כ"כ ותקצר היריעה. דילגתי מעבודה לעבודה ותחומי לימודים שונים ולא מצאתי מנוח. הודבק לי הניק מתפטר סדרתי והאמת היא שלא ידעתי (עדיין לא יודע) למה אין לי שקט. הפיתויים בבית ההורים המרווח היו כבדים וכמעט שגרמו לי לתקוע יתד בגוש-דן המהביל, שם עדיין חלק גדול מחפציי נשאר... ואני גולה מהבית כבר בערך שנה...שנה פחות עשרה ימים, אם לדייק. מה שקרה בקצרה זה שלאט ובטוח, איזה חיידק צפתי אלים השתלט עלי. מהר מאוד הרגשתי שאני מתחיל לפתח סוג של אלרגיה מנשימת האוויר הגוש-דני. החלפתי אוויר ואיתו אווירה. גרתי חמישה חודשים בדירת חדר וחצי ומשם עברתי לדירת 3 חדרים בקומה שלישית. הבנין לפחות בן 40 שנה... זה היה סוג של פרוייקט שלקחתי על עצמי כי אהבתי את הנוף וקרני השמש מהמרפסת. הדירה הזו עברה התעללות והזנחה. פיציתי על כך בהורדת תעריף התשלום שקבע בעל הבית הנחמד שלי. חתמתי על חוזה שקלי(1150 לחודש). אני משפץ בעצמי את הדירה מאז הגעתי אליה ולפעמים מסתייע נקודתית בבעלי מקצוע ומתקזז עם בעל-הבית. עם הזמן, אני מבין, יש פה בחינות מסויימות של בית ויש בחינות מסויימות של גלות. לא מוחלט... אבל כיף חיים.

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אמנם חם מהצפוי בחוץ, אבל זו לא סיבה למנוע מאף אחד את כוס ה
שלו. אני ממש שמחה שהחלטת להתחיל לכתוב, במיוחד כי על הדבר הזה מעולם, מעולם, לא שמעתי. זה ממש מידע מועיל, ובמקצה השיפורים הראשון לקישורים, אני אכניס גם את זה לשם. את מוזמנת לשבת עמנו, שמח פה.

ושלום גם לך ../images/Emo140.gif

אני שמחה שהמקום נחמד בעיניך, וכפי שבטח הבחנת, כל משתתף חדש זוכה כאן לכוס
. אמנם זה נדרש הרבה יותר כשקר וגשום בחוץ, אבל בכל זאת, קפה טעים - טעים תמיד. בהצלחה לך במעבר החדש, אני חושבת שהרבה אנשים כאן יזדהו עם הרגשות שאת מתארת (הרבה מזה גם אני הרגשתי כשעברתי לראשונה). לגבי הבלוג, את מוזמנת גם לצרף קישור מפורש בהודעה, כדי שהכניסה תהיה זריזה יותר

snoopona

New member
אומנם כבר ביקרתי פה

אבל לא נכנסתי לשרשור החדשים. אז שלום. :)

snoopona

New member
אומנם כבר ביקרתי פה

אבל לא נכנסתי לשרשור החדשים. אז שלום. :)

אם כן טוב שנכנסת עכשיו ../images/Emo45.gif

באופן כללי השעה גם הרבה יותר מתאימה לזה עכשיו: אפשר להציע לך כוס
? את מוזמנת גם לספר על עצמך קצת

snoopona

New member
אוקי..

בת 24, מתחילה תואר שני. ובגלל המלגה העלובה שאני הולכת לקבל, הדירה שאני מחפשת יורדת במדרון בנוגע לסטנדרטים. כל זה לא משנה את העובדה שאני מוכנה לגור גם במשהו לא מלהיב, העיקר לעבור כבר... אני מייחלת לזה מאוד. מחר ממשיכה בחיפושים. כל מי שיכול להציע לי דירה ל 2-3 שותפים, כל אחד 250$, מוזמן...

karnaf7

New member
את מחפשת דירה שיש בה כבר שותפים?

או דירה ל 2-3 שותפים שכבר יש לך? באיזה אזור?

snoopona

New member
לא משנה לי

יש לי שני שותפים, אבל הם לא ממש סגורים על עצמם וגם דתיים. אני רוצה משהו כיפי, זול יחסית ומהר. מעדיפה באיזור תל אביב מרכז

karnaf7

New member
ברוכות הבאות, גאיה - גם אני ממושב

בצפון, כך שאני בהחלט מבין לליבך... בהצלחה

תודה על קבלת הפנים ../images/Emo39.gif

וקרנף - אני אשמח אם תספר לי איך מתגברים על ה"שוק" שבוודאי צפוי לי - המעבר משקט תמידי לרעש תמידי, המעבר ממקום שכולם מכירים את כולם למקום ש... מסוכן להסתובב בו לבד, ממקום קטן למקום שהולכים בו לאיבוד בקלות. עם המעבר ממקום שנמצא באמצע שומקום לאין בו אף אטרקציה למקום שוקק חיים שכל מה שרוצים נמצא בהישג יד אני כבר אסתדר לבד

karnaf7

New member
אל תדאגי, גם פה מכירים את כולם

לפחות מההר שאני באתי ממנו יש כאן מלא אנשים (ואולי אנחנו שנינו מאותו ההר?)... לגבי הרעש - זוועה לעולם לא תתרגלי נוף - זוועה לעולם לא תתרגלי (אבל אפשר ללכת לים מה שקצת עוזר) חוץ מזה - אין חצר והכי גרוע - אי אפשר לרשום על הכרטיס בצרכניה (אם כי יש לזה סייג - במכולת השכונתית כאן בגבעתיים - אפשר אם מכירים אותך)

לפי מה שאתה אומר

נשמע שאתה מעדיף את חיי הכפר על העיר - אכן כך? סתם מתוך סקרנות - אתה מתכוון לחזור למושב שלך כשתסיים ללמוד (אני יוצאת בהנחה שאתה סטודנט)? כי אני תמיד חשבתי שאני אעזוב לתמיד אבל עכשיו אני מתלבטת (ואפילו עוד לא עברתי...) ואני עדיין די משוכנעת שיש הבדל בין "כולם מכירים את כולם" של המושב לזה של העיר. כאן כולם חיים עם כולם וכולם מרכלים על כולם, כולל על כמה דורות אחורה... ובמקרה שהייתי מגלה שכולם בסביבה שלי בעיר הם מהמושב או אפילו מהמושבים הסצוכים - נראה לי שהייתי עוברת למקום אחר... כל הקטע זה להתרחק, לא? לשנות אווירה לזמן מה...

karnaf7

New member
לא בדיוק

ישנם הרבה יתרונות במושב, אני שמח מאד שגדלתי שם. כיוון שכיום, הכיוון שבחרתי בו בתחום המקצועי לא עולה בקנה אחד עם לחזור לצפון, בחרתי להישאר נכון לעכשיו במרכז (אני עדיין בלימודים אבל כנראה לא אעזוב כשאסיים). מה שכן, גם אחרי 4 שנים בגוש דן - אפשר לראות שאני מושבניק. וכדי להיזכר באדמה ובירוק, אני עובד מידי פעם בגננות. אני עדיין מרגיש הרבה פעמים clueless באיך מתנהלים עירונים (השיר אחכה לך בשדות מותאם בשבילי בדיוק).

עמית22

New member
כל מילה בסלע

סופ"ש במושב בבית ההורים והנסיעה לתוך ת"א היום בבוקר הזכירו לי כמה הטבע חסר לי פה...

למעלה