חחחחח
א אייללוש New member 25/4/06 #67 אני הייתי ממזמן שם אבל לפעמים אני נכנסת כאילו אני לא יודעת למה אבל יש לי בעיה ואני לא יכולה להכנס לשום אתר[מעצמי]הדף בית שלי זה פה של אגמושלמת וכל פעם יש לי מה להגיב ואז זה מושך ככה כל יופ וזה יוצא שאני בקושי פותחת את הפורום אבל עכשיו שמתי שוב במועדפים ואני אכנס כמהש יותר
אני הייתי ממזמן שם אבל לפעמים אני נכנסת כאילו אני לא יודעת למה אבל יש לי בעיה ואני לא יכולה להכנס לשום אתר[מעצמי]הדף בית שלי זה פה של אגמושלמת וכל פעם יש לי מה להגיב ואז זה מושך ככה כל יופ וזה יוצא שאני בקושי פותחת את הפורום אבל עכשיו שמתי שוב במועדפים ואני אכנס כמהש יותר
י יהודה לוי מושלם שלי New member 25/4/06 #70 נאאאוווש מה קורה מאמי../images/Emo35.gif שנים שלא היית בפורום אמ"ל ברוכה הבאה נשמה.
N NavooShiT New member 25/4/06 #73 חח חמודה../images/Emo13.gif אני זוכרת אותך מאמ"ל יאא איזה נוסטלגיה!!! חח
ה היללי 2 New member 25/4/06 #74 ברוכה הבאהה.. אני הייתי מזמן בפורום אמ"ל ולא זכור לי אותך... בכל מקרה ברוכה הבאההה...
א אביחי 33 New member 25/4/06 #75 היי נאווש../images/Emo13.gif לצערי הבלוג כבר לא קיים משום שיש אתר רשמי! הוא היה בתור תחליף למשהו רשמי אך כעת שיש אתר רשמי-הוא איננו מוצרך תהני
היי נאווש../images/Emo13.gif לצערי הבלוג כבר לא קיים משום שיש אתר רשמי! הוא היה בתור תחליף למשהו רשמי אך כעת שיש אתר רשמי-הוא איננו מוצרך תהני
M meirlcool New member 23/4/06 #19 היי שיר נעים מאוד אני אשמח לשמוע על עוד אנשים פו בפורום ובמיוחד ילדים בני גילי
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 23/4/06 #34 ../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif נראלי הממוצע של הגילאים בפורום זה 15 בערך או 14 וחצי חיחיח
M meirlcool New member 23/4/06 #33 לכולכם... תודה תודה תודה לכולכם אתם נהדרים! מי שרוצה יותר פרטים עליי ותמונות באיסי 321301106
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 23/4/06 #32 ברווווווכי../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif חחחח אני מיכל תהנה.. ד"א אני בת 14 עוד שבוע :]
ה הדסי מתה על אגמי New member 23/4/06 #46 אהלןן מאירררררררר:]]../images/Emo204.gif אני הדס כל דבר שאתה צריך מסן [email protected] השתלבות נעימההההההה הדס
אהלןן מאירררררררר:]]../images/Emo204.gif אני הדס כל דבר שאתה צריך מסן [email protected] השתלבות נעימההההההה הדס