ברוכה הבאהה תהניי
מ מאשה New member 14/8/06 #3 ברוכית אני מאשה ורעות צודקת..כי באמת אין פה מה לחפש לילדים שבאים ומקללים את אגם..זוכרים את המקרה ה"מאוד נחמד" שהיה לנו לא מזמן? את תיתמכרי לפה תוך שניות
ברוכית אני מאשה ורעות צודקת..כי באמת אין פה מה לחפש לילדים שבאים ומקללים את אגם..זוכרים את המקרה ה"מאוד נחמד" שהיה לנו לא מזמן? את תיתמכרי לפה תוך שניות
ה הדסי מתה על אגמי New member 14/8/06 #4 חחח../images/Emo45.gif../images/Emo204.gif היי אני הדס..תהני
S shirki love agamush New member 14/8/06 #6 ברוכה הבאה!אני שיר..../images/Emo41.gif כל דבר שתרצי את יכולה לפנות במסרים או במסנג'ר:[email protected]
ברוכה הבאה!אני שיר..../images/Emo41.gif כל דבר שתרצי את יכולה לפנות במסרים או במסנג'ר:[email protected]
ע עדידוש 56 New member 14/8/06 #7 ברוכית... אני עדי.. ואני בפורום רק שבועיים ומרגישה כאילו אני בפורום הרבה יותר זמן.. יהיה כיף.. בהצלחה בהשתלבות..
ברוכית... אני עדי.. ואני בפורום רק שבועיים ומרגישה כאילו אני בפורום הרבה יותר זמן.. יהיה כיף.. בהצלחה בהשתלבות..
א אגמוש רודברג New member 14/8/06 #8 ברוכה הבאה אני לירז ובעוד 19 ימים אני בת 13 (כן אני סופרת) מקווה שתהני פה ותשתלבי מהר...
ר רעות האכלנית New member 14/8/06 #10 מעיינוש שליייייי../images/Emo24.gif../images/Emo205.gif כפרעלייך איזה כיף שהצטרפת ברוכה הבאה והשתלבות מהירה ונעימה אנחנו כמו משפחה חחחח:] אוהבת'ותך
מעיינוש שליייייי../images/Emo24.gif../images/Emo205.gif כפרעלייך איזה כיף שהצטרפת ברוכה הבאה והשתלבות מהירה ונעימה אנחנו כמו משפחה חחחח:] אוהבת'ותך
א אייללוש New member 14/8/06 #12 מעיינוששששית../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif מעיינושששש שמי איילה בת 14 כמעט אממ בעקרון אני אצל חברה ונכנסתי לממש שניה.. אז אני כותבת בקצרה ברוכה בהאה ואני אשמח לעזור לך בכל נושא(כשאחזור ) אממ צרי קשר אייסי-319409332 מסן[email protected] קיצור כנסי לעולם שלי לושית
מעיינוששששית../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif מעיינושששש שמי איילה בת 14 כמעט אממ בעקרון אני אצל חברה ונכנסתי לממש שניה.. אז אני כותבת בקצרה ברוכה בהאה ואני אשמח לעזור לך בכל נושא(כשאחזור ) אממ צרי קשר אייסי-319409332 מסן[email protected] קיצור כנסי לעולם שלי לושית