חדשים בפורום

lewe11

New member
שלום ../images/Emo41.gif

אשמח אם תוכלו להגיד לי מתי בערך צריך להתחיל את כל תהליך ההרשמה לרפואה? לשנת הלימודים הקרובה אני יודעת שנגמרה מזמן ההרשמה...אבל לשנה אחרי זה, מתי בערך צריך להרשם? אני רוצה לעשות בגרות חורף במתמטיקה.. האם אני אספיק? אשמח אם תוכלו להבהיר טיפה את העניין... תודה!

Ponchu83

New member
פרספקטיבה....

היי:) אני חדשה כאן.... וכמו רבים אחרים גם אני עברתי את מסכת הייסורים של הוספת בגרויות ופסיכומטרי... רציתי לשאול.... יש לי סכם 723 בתל אביב. האם זה נחשב סביר? אמנם קיבלתי זימון למבחני מו"ר אבל הרי הכל יחסי.... מה הסיכויים בכלל להתקבל עם הציונים האלה? ועוד משהו, מישהו יודע איך משקללים את הציון שמקבלים במבחני מו"ר עם הסכם? תודה:) ובהצלחה לכולם!

שלום לכולם אני חדש בפורום../images/Emo163.gif

קיבלתי היום זימון למבחן מו"ר וזה נראה מבחן ארוך ומעיק והחוברת לא ממש עוזרת להתכונן אז אם יש משהו שכבר עבר את המבחן בבקשה שירשום על השאלות ואיזה דגשים מחפשים

תפוח123

New member
האם יש לי סיכויייייייי

שלום, יש לי סכם בת"א 710.55 האם יש לי סיכוי שאתקבל?????????? תודהההההההההההה

LiL06

New member
../images/Emo103.gifbackup plan

יום טוב לכולם! כן.. גם אני..מקווה להיות רופאה בעוד משהו כמו 7-8 שנים.. ובינתיים ממתינה לראיון באב"ג (ממה שנראה אני בין האחרונים, 22.6). כמובן שמקווים לטוב, אבל חייבים לשקול את כל הסיכויים, ואני תוהה מה לעשות במידה ולא אצליח להתקבל השנה?? להתחיל ללמוד ביולוגיה בטכניון? מדעי הרפואה בירושליים? לשפר בגרויות ופסיכו' ולדחות את הלימודים? (הסכם שלי מספיק רק לאב"ג, ומן הסתם שנה הבאה הסכמים ימשיכו לטפס). אפשר להתחיל ללמוד למשל ביולוגיה בטכניון,או מדעי הרפואה בירושליים ועל סמך הציונים שם לעבור אחרי שנה ללימודי רפואה בכל אחד מארבעת המוסדות?? (או שישנה הגבלה לגבי המוסד- כך שלא ניתן לעבור מאחד לשני?) ומה עדיף ביולוגיה.. שהבנתי שהלימודים קלים יותר? או מדעי הרפואה שהסיליבוס מאוד דומה ואולי ייחסכו ממני קורסים? הצעות יתקבלו בברכה

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

הרשמה לרפואה היא יחד עם כל ההרשמה לאוניברסיטאות, בסביבות ינואר-פברואר בכל שנה. אל תדאגי, האוניברסיטאות מחכות לציונים של בגרויות החורף, אז את תספיקי.

לצערי, לפי מה שהבנתי מפנינה מהפקולטה לרפואה, הסף שעומד כרגע על 715.09 לא צפוי להשתנות הרבה. אולי בנקודה-שתיים, אבל לא יותר מזה. מה עם באר שבע
את בטח עוברת שם את הסף, לא

כמו שכבר כתבתי כאן לכמה אנשים, אני לא רואה שום סיבה להיכנס למסלול אחר באוניברסיטה אם יש לך סכם גבולי. אם לא תתקבלי השנה, קחי את השנה הקרובה בתור עוד שנת מנוחה לפני הלימודים, תשפרי קצת את הציונים שלך ויהיה בסדר. אם את רוצה עצות על מה כדאי לך לשפר, את מוזמנת לכתוב את פרטי הבגרות והפסיכומטרי שלך וננסה לעזור. שיהיה לך בהצלחה
אושרית.

LiL06

New member
../images/Emo51.gif

ד"א.. השם שלי לא מתחיל בת' או מסתיים.... ותודה על הפרח (למרות שאני "סמויה" פה זמן מה) אני כבר די יודעת מה אני אמורה לשפר. הממוצע שלי 108.06 , אנ י צריכה לשפר מתמטיקה (89), ואנגלית(86), ואולי גם פסיכו' (720).. המורחבים שלי הם מה שמעלה לי את הממוצע (ביולוגיה וכימיה 99). אני ממש מקווה שלא אזדקק לכך....

ברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif

סכם 723 בתל אביב זה סכם לא רע. אם ילך לך טוב במו"ר, כנראה תתקבלי. אף אחד לא יודע איך משקללים את מו"ר עם הסכם. הדבר היחיד שהצלחתי לברר זה שהציון במו"ר הוא יחסי ושגם השקלול המדויק שלו עם הסכם משתנה משנה לשנה.

ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

כמו שכתבו מעלי, יש לא מעט מידע על מו"ר בקישורי הפורום. שיהיה לך בהצלחה

סבT

New member
גם אני חדשה בפורום

למרות שבתקופה האחרונה הקדשתי שעות לא מעטות לקריאה של עשרות דפי הודעות בפורום הזה. חייבת לציין שחלק מההודעות קצת הורידו את הלחץ, וחלקן- בדיוק ההיפך. כמו רבים מחברי הפורום גם אני קיבלתי השבוע זימון למבחן מו"ר (11/06, 12:45) ושאלותיי הן: האם ניתן להתכונן אליו באופן כלשהו? בקורסי הכנה וכדו'... מועמד שלא ממש הולך לו במבחנים האלה - האם יש לו עדיין סיכוי ריאלי להתקבל? גם טיפים כלליים יעזרו.

אין ממש קורסי הכנה למבחני מו"ר. את יכולה להכין את עצמך ע"י סימולציות עם חברים או בני משפחה, וכמה שיותר דיונים עם אנשים על דילמות מוסריות שונות. אם לא הולך לך במבחנים האלה, סיכויי הקבלה שלך תלויים בסכם ההתחלתי שלך. אם הסכם ההתחלתי שלך גבוה בהרבה מסף הזימון למו"ר, רוב הסיכויים שגם אם הציון במבחנים יוריד לך את הסכם, עדיין תוכלי להתקבל.

למעלה