ברוכה הבאה
O oorlyy New member 30/5/06 #46 ברוכה הבאהההה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif בטח שתישתלבי פה תהני כאן
ע עינבי ארנבי 1 New member 31/5/06 #48 ברוכייתתת../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif אני עינב הישתלבות נעימה
ש שיר חולה על אגמי New member 27/5/06 #23 ברוכהה הבאהההה../images/Emo24.gif אני שיר וגם אני חושבת שאגם מדהימה חחחחחח
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 27/5/06 #24 ברוכית מותק../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif תהההנייי:]]]]
O oorlyy New member 27/5/06 #25 ברוכיתתתת../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif כן אגם מדהימה:]] תהני בפורום וגם אני מחיפה
ברוכיתתתת../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif כן אגם מדהימה:]] תהני בפורום וגם אני מחיפה
ה הדסי מתה על אגמי New member 27/5/06 #29 תמיד ידעתי שחסרים פה מעריציים../images/Emo3.gif מה אני אמרתי לכם? שלא יודעים על הפורום הזה נכוןןן ? הייי סיונוש הנסיכוש:] אני הדס תהני מלאן אם את רוצה משו אני אביא לך בפרטי את המסן
תמיד ידעתי שחסרים פה מעריציים../images/Emo3.gif מה אני אמרתי לכם? שלא יודעים על הפורום הזה נכוןןן ? הייי סיונוש הנסיכוש:] אני הדס תהני מלאן אם את רוצה משו אני אביא לך בפרטי את המסן
ז זיווש מתה על אגמוש New member 28/5/06 #30 ../images/Emo45.gif../images/Emo20.gif אם הייתי יודעת על הפורום הזה מזמןן הייתי פה!! הגעתי לפה בטעותתת חחח אני אפילו לא זוכרת איך
../images/Emo45.gif../images/Emo20.gif אם הייתי יודעת על הפורום הזה מזמןן הייתי פה!! הגעתי לפה בטעותתת חחח אני אפילו לא זוכרת איך
ר רעות האכלנית New member 28/5/06 #36 ברוכה הבאה לכווווווולם../images/Emo24.gif ../images/Emo205.gif אני רעות בת 14 וחצי:] תהנו
ס סיוני הנסיכעע New member 28/5/06 #39 תודה כולכן נכנסתי בהתחלה רק כי חברה שלי רצתה צמונות של אגם ( היא מעריצה שלה ) אז אמרתי לה אה בואי נראה אם יש עליה קומונה בתפוז ובטעות כזה רשמנו בפורום לא בקומנוה וזה מצא לנו אז כבר הצטרפתי כי שתינו מעריצות שלה אני מאמינה שגם היא תצטרף שהמחשב שלה יזכר לעבוד..
תודה כולכן נכנסתי בהתחלה רק כי חברה שלי רצתה צמונות של אגם ( היא מעריצה שלה ) אז אמרתי לה אה בואי נראה אם יש עליה קומונה בתפוז ובטעות כזה רשמנו בפורום לא בקומנוה וזה מצא לנו אז כבר הצטרפתי כי שתינו מעריצות שלה אני מאמינה שגם היא תצטרף שהמחשב שלה יזכר לעבוד..
מ מורן כאן יאאלה באלגן New member 28/5/06 #40 היי חדשה!../images/Emo171.gif אני מורן עוד מעט בת 17 מתה על אגם!
ה הדסי מתה על אגמי New member 28/5/06 #41 אהלןן!../images/Emo204.gif מה קורה? אני הדס:] שיהיה לך אחלה אחלה אחלה פה התמכרות נעימה אם את רוצה משו תפני אליי במסר
אהלןן!../images/Emo204.gif מה קורה? אני הדס:] שיהיה לך אחלה אחלה אחלה פה התמכרות נעימה אם את רוצה משו תפני אליי במסר