חדשים בפורום

See Who I Am WT

New member
הי כולם! אני חדשה כאן בפורום../images/Emo15.gif

הצטרפתי רק היום. אני משוגעת על הלהקה הזאת! שרשרו לי! אני אשמח לכל תמונה, מידע ושירים.

רועי123456

New member
היי אני חדש

אני ראיתי בMTV את הסינגל שלהם(what have u done) וממש אהבתי והורדתי עוד קצת שירים של הלהקה (Angels,Memories,Stand My Ground) והם מעולים. ורציתי לשאול אם מישהו יכול להמליץ לי על עוד שירים שלהם או סתם לתת מידע על הלהקה(כמו כמה אלבומים, מתי האלבום הבא יוצא ,מי זאת הסולנית המדהימה של הלהקה ועוד...) מקווה להשתלב

Liquid Dreams

New member
שארון דן אדל../images/Emo99.gif

זו הסולנית המדהימה ביותר של הלהקה המדהימה ביותרD: יש להם ארבעה אלבומים וEP אחד. רק במרץ יצא האלבום האחרון, אז לא מתוכנן כרגע עוד אחד
[The Heart of Everything, ממנו לקוח What Have You Done] אממ אין לי כוח לעודXD

Euterpe

New member
שלום שלום וברוכה הבאה :)

רק שאלה- איך הכרת את הלהקה ומה השיר האהוב? ^^

See Who I Am WT

New member
רק תשובה.....

הכרתי את הלהקה דרך האתר הידוע youtube.com . אין שיר שאני הכי אוהבת.
אני באמת מכורה לרוב השירים שלהם. בין האהובים עליי - jillian , what have you done , frozen, it's the fear...... אני כנראה הייתי כותבת את רוב השירים שלהם אם הייתי ממשיכה. נ.ב- גם לי יש שאלה- ( לא כל כך קשורה) מה פירוש הכינוי שלך?

Euterpe

New member
ברוך הבא :)

האלבומים הם- enter mother earth The Silent Force the heart of everithing ממליצה בעיקר על ME

ברוך הבא...

תשמע את השירים הבאים. Caged Mother Earth The Promise Hand Of Sorrow Our Solemn Hour See Who I Am Ice Queen The Truth Beneath The Rose The dance Enter The Other Half (of Me) Forsaken P:

See Who I Am WT

New member
סורי.........

הייתי עסוקה....... עכשיו אני כאן! את מוכנה לדבר קצת יותר בעברית? למה התכוונת ברשימה שחורה?
ו-
(והמבין יבין)

למעלה