חדשים בפורום

הרשימה השחורה זה ההודעה הראשונה בבפורום

דובי אני כותבת לך הוראות
רק נקווה שאף אחד לא יקרה את השרשור הדפוק הזה חח תעלי למעלה... עוד... עוד! הופלה! הגעת למעלה. עכשיו כתוב "רשימה שחורה" (גאדמט! את מכירה את הלהקה הרבה יותר ממני! חח) עכשיו תפתחי את ההודעה הזאת ותגיבי לה... וגם תדברי איתי כי משעמם ליייי... וד"א נראה לי שהקליפ לא יופיע היום אלא מחר אז אני מקווה שאני אראה אותו!!!! אה וגם מי זה המבין יבין?! אני?! כי אם כן אז לא הבנתי. מה אני צריכה להבין?!?

See Who I Am WT

New member
הי דובי

א. היית אמורה להבין שזה גרי (מאו!) ב. איך אני מוסיפה את הפורום לרשימה שלי? (שאני לא אצטרך לחפש אותו כל הזמן) בתודה

את לא צריכה להוסיף לרשימה

גם ככה זה נמצא אצלך ברשימה שאת נכנסת אליה... טוב אני לא יכולה להסביר דרך האינטרנט יום חמישי לפני ת"א אני אבוא אליך ואראה לך איפה הרשימה הזאתת ואולי תכתבי כבר שרשורים בהודעות החדשות כי אף אחד לא מסתכל כאן (הודעות ישנווווווווווות!!!) גרי?!?!? ותעני מהררר אני רוצה ללכת לישון מוקדם היום!! XDDDD הצחקתי את עצמי.....

רועי123456

New member
../images/Emo13.gifיש! ההורדה הסתיימה

נראה לי אני לא אשמע את כל ה5 אלבומים(משום מה ירד לי חמש,אני כאילו מצאתי קובץ שכתוב שיש בו את כל האלבומים ומה שירד זה הארבעה שאמרתם ועוד איזה אחד עם 5 שירים בערך,בטח זה הEP שמישהו אמר פה:0) ברצף , כי אז כל שיר ישמע לי אותו דבר ואני לא יאהב
,נראה לי אני אשמע כל יום אלבום

אזירפאל

New member
מה שבטוח זה שכל אלבום לא ישמע אותו הדבר ../images/Emo6.gif

וזה אכן EP עם חמישה שירים, The Dance.

למעלה