חדשים בפורום...

ערב טוב לכולם ../images/Emo6.gif

אני חדשה פה. ניצן, בת 17 מאילת-ת"א. למען האמת לא ידעתי שקיים פורום כזה אני מכורת ביטלס, בנוסף אני לומדת עליהם (כן, יש מקצוע כזה) וכיף להיכנס לחור שורץ אוהבי ביטלס כמוני. שיהיה ערב חם ונעים.

שלום,

שלום, אני חדש בפורום. אני מעוד אוהב את המוסיקה של 'הביטלס', ואני מקווה שתקבלו אותי בפורום.

raanana4ever

New member
שלום!

אני חדש פה... אני מת על הביטלס ובעיקר על Yesterday! תמליצו לי על שירים יפים להוריד בקאזה

שלקע

New member
חדשה, שלי, עוד מעט 11../images/Emo95.gif../images/Emo54.gif

היי כולם
אני חדשה

../images/Emo24.gifברוך הבא!!!

הגעת לפורום הכי הכי בתפוז! ודרך אגב אנשים! שמתם לב שעכשיו (7 בערב) משדרים ב88 fm שירים של הביטלס בלי הפסקה??

BlueAdder

New member
ברוך הבא

תראה, יש לביטלס כל כך הרבה שירים, שזה ממש קשה להגיד לך איזה שירים כדאי לך לשמוע. מגוון השירים הטובים שלהם הוא כל כך עצום שזה לא ממש משנה, מה שתשמע יהיה טוב, באחריות ! יש פה הרבה אנשים בפורום ואני בטוח שכל אחד יתן לך שמות אחרים של שירים. אני ממליץ על כל השירים של הביטלס, פשוט תתחיל לשמוע הכל. אם אהבת את Yesterday, אז תנסה לשמוע את Hey Jude ואת Here There And Everywhere. סתם שני שירים שעליהם חשבתי כרגע, שמשום מה Yesterday הזכיר לי אותם, אבל כמו שציינתי , מכל חבר או חברת הפורום תקבל שירים אחרים. אם אתה מחפש שיר שהסגנון שלו אולי קצת מזכיר את Yesterday ( גם לא לגמרי ) אז יש שיר סולו של פול שנקרא Somedays, אני ממליץ לך לשמוע אותו.
דרך אגב, לא חוקי להוריד בקאזה ( כולם עושים את זה...אבל בכל זאת ). אני המלצתי לך על שירים יפים שכדאי לשמוע, איך תשיג אותם זה לא ענייני.

i am lucy

New member
היי ברוכה הבאה...!../images/Emo24.gif

כל כך צעירה וכבר מבינה במוזיקה... את מקבלת ממני ציון לשבח!

Another Girl

New member
אממ...ברוכה הבאה? ../images/Emo39.gif

אניח שסופו של השפט הוא "הביטלס"...

ושתיכם ביחד...

גם מקבלות ממני צל"ש. בגיל שלכם לא ידעתי אפילו לכתוב נכון "Beatles". בכל מקרה, ברוכה הבאה.

puchit

New member
חיחי

זה מזכיר לי אותי שהייתי קטנה..... חחחחח..... יש לי קלסר וורוד עם כל המילים לשירים ובסוף יש מלאאא כתבות..... חיחי.....יואו...

Boo9ie

New member
נווו....באמת + שלום.... ../images/Emo13.gif

שמעת שיר וחצי של ביטלס, אז מהיום אתה "מת" על ביטלס?! ובשביל להצדיק את מעמדך החדש כחובב ביטלס...החלטת שיש להוריד עוד ארבעה וחצי (החצי - משום שקאזה תתקלקל) שירים חדשים של ביטלס. ואז תהיה בעליהם הגאים של 6 שירים ותשודרג למעמד מעריץ "נמבר 1 " בוגי, עייפה ומצוברחת. שלא באותה נשימה רוצה לומר היי ושלום...לכל חובבי הביטלס
העצלנות שלי הובילה אותי למצב שבו לא היה לי כוח להכנס לפורום. אבל נחמד אצלכם, (יווופי הי הו) אולי אענה אותכם בהמשך נוכוחתי... כך ש... ברוכים הנמצאים (תמיד, רציתי לומר את זה) מי יתן ורוח הביטלס תשרה עליכם.

raanana4ever

New member
ממש לא!

יש לי המון שירים שלהם וקראתי עליהם הרבה חומר... לא נחמד מצידך להגיד כזה דבר בלי ששמעת ממני בקושי מילה...

Boo9ie

New member
נכון... ../images/Emo3.gif

MY BAD זה לא נחמד, אבל גם לא אמרתי שיש לי כוונות להיות נחמדה...רק כנה - זה הכל. ומצטערת, כשאני רואה הודעה שעיקרה בלהוריד שירים ושיר אוהב שהוא בערך אחד הידועים ביותר, שכל דיכפין מזמזם אותו בשקל (...) אני מניחה (ודי בצדק, עליך להודות) שגישתך בנוגע לביטלס מסתכמת כפי אני כתבתי בהודעתי. אם היית מקשיב להמון שירים שלהם כדבריך, אני לא חושבת שהיית זקוק להמלצות מאנשים זרים, או שאולי היית מפרט מעט את טעמך המוזיקלי מלבד "אתמול" ולא משאיר אותנו מגששים באפלה. כי ביטלס היא לא להקה של להקשיב לשבעה שירים אלא לאלבומים. בוגי, עדינה וענוגה ובעלת כוונות טובות, רק שהכל יוצא רע משום מה...

למעלה