חדשים בפורום...

tin ker bell

New member
ברוכה הבאה בוגי!../images/Emo187.gif../images/Emo24.gif

השתלבות נעימה... בקשר לרענני, קודם כל ברוך הבא גם אתה. אני לא חושבת שזה הוגן להתייחס ככה לחובבי ביטלס מתחילים... לפחות אני יודעת, ואני מניחה שעוד הרבה אחרים, יודעים שגם 5 שירים מספיקים כדי לגרום להתמכרות. בקשר לקאזה.. המ. זו מילה לא כ"כ רצויה פה בפורום.. תשאל את המנהלת P:

icy rain drop

New member
*נעלבת*

גם אני לא מבינה גדולה בכלללל השירים וההסטוריה- זה לא נגמר! ובכל זאת אני יכולה להגדיר את עצמי כחובבת נלהבת... זה לא פייר לומר כזה דבר למישהו.. הוא שמע קצת (או לא יודעת כמה) ואהב, מה הבעיה הגדולה עם זה?

Another Girl

New member
ברוך הבא ../images/Emo39.gif

תהנה,קודם כל. בנוגע לבקשתך: אנא עבור על תקנון הפורום שנמצא בטאגליינס ובמאמרים בנוגע לזכויות יוצרים- אסור כאן להמליץ או להדריך גולשים אחרים על שימוש בקאזה. לכן,מי שיגיב לך,יגיב על שירים שהוא ממליץ לך לשמוע,לא להוריד. (כמובן שאתה יכול לעשות בביתך ככל העולה על רצונך,רק לא לכתוב את זה כאן בפורום)

i am lucy

New member
...שלום שלום שלום../images/Emo24.gifאני לוסי!

נקווה שתהנו פה...!

Miss CB

New member
ברוך הבא, רענני

בתור רעננית בעצמי, מותר לשאול איפה אתה לומד?

היי חמודי

וברוך הבא... שירים של הביטלס.. אני אישית מטורפת על Rocky racoon ןעל do you want to know a secret אם אהבת את yesterday תאהב גם את: Here comes the sun

i am lucy

New member
ברוך הבא..!../images/Emo24.gif

שמי לוסי! ואני המלכה של כוכב לוסי
שעשוי כולו מיהלומים! (זה אמיתי דרך אגב...) נקווה שתהנה פה בפורום!

אני לומדת

במגמת מוזיקה, בתוך המגמה יש שיעור שנקרא תולדות הרוק והבלוז. אני לא לומדת רק על הביטלס כמובן, זה מחולק לחצאי שנים. חצי שנה ביטלס, או אולי פחות, חצי שנה פינק פלויד וכ"ו..

ThE RhythM

New member
הו!

זה נשמע חתיכת שיעור מהנה למה במגמת מוסיקה שלנו לא לומדים כאלה דברים??

SmallVille Girl

New member
שלום שלום!!!!

ברוכה הבאהה... תתכונני לקבל שאלוןן .. מאלרוסס :)) שמי מיטל תהני!

John LennonS

New member
שלום וברוכה הבאה

אני מקווה שיהיה לך מה לתרום לפורום, מכל הבחינות... חוץ מזה, מאיפה האהבה הזו לביטלס?(ילדה קטנה כל כך רק בת 17)?

למעלה