תודה לכולכן וכייף לדעת שיש כאן חיים
פ פוסה New member 26/7/06 #12 ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo28.gif נדמה לי שהגעת לפורום אגם.. השאלה באמת מיותרת:-\
ש שיר חולה על אגמי New member 26/7/06 #14 ברוכה הבאה מושיקו../images/Emo24.gif אני שיר בת 13 אייסי 219206656 מסן [email protected]
א אייללוש New member 26/7/06 #18 אממ מושיקו../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif אממ אם יורשה לילומר בקטע פה אל תגיד את המילים האלה יש פה ילדים קטנים [נכון מוגלי -אישי ] אממ אז שמי איילה אממ כמו אצל סמדרוש בקיצור כנס לעולם שלי ושמה כתוב דרכים להגיע אליי
אממ מושיקו../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif אממ אם יורשה לילומר בקטע פה אל תגיד את המילים האלה יש פה ילדים קטנים [נכון מוגלי -אישי ] אממ אז שמי איילה אממ כמו אצל סמדרוש בקיצור כנס לעולם שלי ושמה כתוב דרכים להגיע אליי
א אייללוש New member 27/7/06 #50 איזה מתוק אתה../images/Emo13.gifמוגלי יש התנגדות למה שמושיקו החמוד אמר
מ מושיקו GS New member 28/7/06 #68 למי שעדין מסתפק למה התכונתי שאמרתי שאני עדיין אוחז בזה. אז התשובה היא, שהיא חמודה , ולא רק היא אלא כולם
למי שעדין מסתפק למה התכונתי שאמרתי שאני עדיין אוחז בזה. אז התשובה היא, שהיא חמודה , ולא רק היא אלא כולם
א אביחי 33 New member 26/7/06 #20 שלום גבר גבר../images/Emo13.gif תהנה כאן! ואם בא לך לדון בנושא,אילה והדס יוכלו לעזור לך אגב, זה פסדר,אנחנו מאותו מין..חחח
שלום גבר גבר../images/Emo13.gif תהנה כאן! ואם בא לך לדון בנושא,אילה והדס יוכלו לעזור לך אגב, זה פסדר,אנחנו מאותו מין..חחח