מי מדברת
ה הדסי מתה על אגמי New member 4/8/06 #125 מי אומר שאביחי מפחיד?../images/Emo204.gif ואני פחות ממנו? יאללה תגידוווווווווווווווו
O oorlyy1 New member 4/8/06 #121 ברוכה הבאההה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif
ה היללי 2 New member 4/8/06 #122 אהלןן שירווש../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif אני הילה מה קורה? מאיפה את??חח סתם.. השתלבות נעימה
אהלןן שירווש../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif אני הילה מה קורה? מאיפה את??חח סתם.. השתלבות נעימה
A AGaM RuDbErG New member 4/8/06 #126 חדש ומשהו... שלום אני חדש קוראים לי בר ואני בן 11 מרעות ומישהו יכול בבקשה להכין לי לוגו לעולם שלי שיהיה בסגנון אדמדם חלש ויהיה בו תמונה של אגם וכתוב העולם של AGaM RuDbErG
חדש ומשהו... שלום אני חדש קוראים לי בר ואני בן 11 מרעות ומישהו יכול בבקשה להכין לי לוגו לעולם שלי שיהיה בסגנון אדמדם חלש ויהיה בו תמונה של אגם וכתוב העולם של AGaM RuDbErG
ה היללי 2 New member 4/8/06 #127 ברוכה הבאאהה../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif הישתלבות נעימה.. אני הילה איפה זה רעות?? ו..אני לא מבינה בלהכין לוגיםם אז מישו אחר יכין לך סורי
ברוכה הבאאהה../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif הישתלבות נעימה.. אני הילה איפה זה רעות?? ו..אני לא מבינה בלהכין לוגיםם אז מישו אחר יכין לך סורי
מ מעריצה אותה New member 4/8/06 #131 אני חדשה קוראים לי עדי חן ואני בת 13.5 מלוד. לאחרונה התחלתי להעריץ את אגם רודברג. טוב סיפרתי על עצמי ועכשיו הבעיה הקטנה: כשנרשמתי כל הכינויים היו תפוסים אז כתבתי את הכינוי הזה סתם ועכשיו אני רוצה להחליף אותו. האם זה אפשרי? אם כן איך?
אני חדשה קוראים לי עדי חן ואני בת 13.5 מלוד. לאחרונה התחלתי להעריץ את אגם רודברג. טוב סיפרתי על עצמי ועכשיו הבעיה הקטנה: כשנרשמתי כל הכינויים היו תפוסים אז כתבתי את הכינוי הזה סתם ועכשיו אני רוצה להחליף אותו. האם זה אפשרי? אם כן איך?
ז זיווש מתה על אגמוש New member 4/8/06 #133 ברוכה הבאהה מאמיי ../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif להבאא תשרשריי לשירורר חדשיםם.... אמממ את לא יכולה להחליף כינוי אתת פשוט יכולה לפתוח שם משתמשש חדש... זה גם מה שאני עשיתי מקווה שעזרתיי ואםם את צריככהה משהוו את יכולה לפנותת אלייי אניי יעזורר
ברוכה הבאהה מאמיי ../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif להבאא תשרשריי לשירורר חדשיםם.... אמממ את לא יכולה להחליף כינוי אתת פשוט יכולה לפתוח שם משתמשש חדש... זה גם מה שאני עשיתי מקווה שעזרתיי ואםם את צריככהה משהוו את יכולה לפנותת אלייי אניי יעזורר
ה היללי 2 New member 4/8/06 #134 ברוכה הבאההה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif אני היללה.. השתלבות נעיימהה ואין לי מושג איך מחליפים כינוי השאר כבר עינו לך
ברוכה הבאההה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif אני היללה.. השתלבות נעיימהה ואין לי מושג איך מחליפים כינוי השאר כבר עינו לך
א אביחי 33 New member 4/8/06 #136 ברוכה הבאה מותק../images/Emo13.gif ובכדי לשנות ניק עליך לפתוח שם משתמש חדש תהני