שלום לכולם באופן רשמי
אז אני כאן מאז שהפורום נפתח, לפעמים מגיב ולפעמים רק קורא סיפורים ותגובות
התלבטתי הרבה אם לכתוב הודעה באופן רשמי מהרבה סיבות, אבל הנה אני
כשהייתי צעיר לא היו לי הרבה חברים, הייתי ביישן, סגור ומאוד מופנם, עד הצבא בערך, בצבא דברים התחילו להשתנות, היו לי הרבה חברים וגם שתי מערכות יחסים עם בנות, עם שתיהן היה מגיע פיזי ואינטימיות אבל אף פעם לא היה סקס מלא, אני לא ארחיב יותר מידי רק אספר שכיום אני מחוץ לארון, תמיד ידעתי שמשהו "לא בסדר" איתי מאז שהייתי צעיר אבל לא ידעתי ולא הכרתי את העולם הזה, למדתי והכרתי רק בשלב מאוד מאוחר בחיי ו"היציאה מהארון" הייתה בגיל מאוחר יחסית, אני כותב את זה במרכאות כי אף פעם לא יצאתי מהארון, מי שצריך לדעת יודע, מי שלא אין צורך ואני גם לא מספר, לא כי אני מתבייש או מפחד זה פשוט לא נראה לי מאוד חשוב שכולם יידעו מה הנטייה המינית שלי.
בשלב ההיכרות עם הקהילה היה לי מאוד קשה, לקח לי זמן להבין מה הולך ולקח לי זמן לקבל את עצמי ולהבין שזה מה שאני רוצה, היו לי דייטים עם גברים והיו לי גם מפגשים וגם קשרים עם גברים אבל מעט מאוד וגם המפגשים האלה כללו מגע פיזי וכל מיני דברים אבל לא עם כולם סקס מלא, אני כל הזמן מפחד וחושש...
היו לי המון משברים עם הנושא של להכיר גברים, גם בגלל שאני ביישן וגם בגלל חוסר ביטחון נוראי שאולי אני לא נראה מספיק טוב, אולי אני שמן, אולי אני לא הטעם שלו ואולי אולי אולי אולי וככה אף פעם אני לא פונה, לא במועדון ולא באתר היכרויות, במועדון או במפגשים חברתיים אני כנראה משדר שאני לא רוצה, למרות שאני רוצה, אולי אני משדר סוג של סנוביות מסוימת, אולי נרתעים ממני ובאתר אטרף אני לא פונה כי אני חושש נורא, וגם לא פונים אליי כי רשום בכרטיס שלי שאני לא מחפש סקס אלא משהו מעבר ואם מישהו פונה אליי אז אני מפחד שזה מה שהוא רוצה, סקס בלבד.
היום אני פחות נוראי אבל עדיין יש לי קשיים, יש לי הרבה חברים, למרות שאני לפעמים מרגיש לבד, אבל אני חושב שכל אחד עובר ימים כאלה או תקופות כאלה, אני עובד על עצמי כל הזמן להיות חיובי, לחשוב מחשבות טובות, להיות אופטימי ובעיקר לשדר שאני חיובי ותמיד מחייך

אבל עדיין יש לי קשיים בתחום הזוגיות, קשה לי להכיר, אני כל הזמן מרגיש שכולם מחפשים רק דבר אחד ואני לא... וגם אם אני רוצה סקס אני מפחד.
הדבר שהכי חסר לי כרגע זה אהבה, זוגיות או לפחות את היכולת להכיר, גם אם לא ייצא מזה משהו, תמיד נחמד להכיר אנשים חדשים
ערב נעים לכולם