חדשים בפורום

Light18m

New member
ברוכה הבאה תרגישי בבית.
נשמח אם תשתלבי פה עם כינוי רשום, שנוכל גם לשלוח לך מסרים

not lonely

New member
אני רשום לאתר הכירויות החצי השני שזה לאקדמאים שאני אגב ממליץ עליו.
יצא לי להפגש עם שלוש בנות משם ואף פעם לא עלה בדעתי לדבר על זה שיש לי חוסר ניסיון.
פשוט יוצאים וזהו. נכון שזה קצת מלחיץ, אבל כשרואים תמונה אז זה כבר מוריד קצת מהלחץ.

mynameisktt

New member
תשובה זה יותר קל ממה שאת חושבת, אבל זה דורש השקעה של זמן.
תפתחי כרטיס ב- Jdate וב- אלפא (ממליץ על אלפא לאקדמאים).
תרשמי משהו נחמד ותעלי תמונה אחת יפה, אם אין לך תמונה, תחפשי בגוגל סטודיו לצילום ליד הבית שלך, זה ממש לא יקר ויעשו לך תמונה יפה.
הכי חשוב! אל תחכי שיפנו אליך, תפני את לגברים, כמה שיותר זה נותן תוצאות טובות יותר.
תעשי מיון, אל תבזבזי את הזמן על פניות לאנשים שמראש לא מוצאים חן בעיניך.
תקבעי דייטים בבית קפה שקרוב לבית שלך ואל תסכימי שיאספו אותך או יחזירו אותך בדייט ראשון (מיותר לציין למה).
בהצלחה.

איטיזית

New member
ברוכה הבאה נב הכינוי שלך זה השם של הפסיכולגית שלי לרגע נבהלתי חחחחח

not lonely

New member
לגביי הדייט האחרון שהיה לי לפני חודש. אני יכול להגיד שממש זרם לי וגם הרגשתי את זה מהצד השני. למרות שבסוף לא יצא מזה כלום חוץ מערב מהנה.
אני לא דברן גדול וזה תמיד הפחיד שפתאום לא יהיה לי מה להגיד.
אבל אני יודע להקשיב יותר ממה שאני מדבר.

חבר שהיה רשום לחצי השני דחף אותי להירשם לאתר הזה.
שם הוא הכיר את אישתו ויש להם ילד שני בדרך.

tull383

New member
ברוכה הבאה! אני לא חושבת שהסיבה לכך שאין לי בן זוג היא שאני פחות איכותית, ובטח שלא פחות נאה , מבין אנשים שיש להם בני זוג
ראיתם איך נראים חלק מהאנשים שיש להם בן זוג?

אני חושבת, בעצם יודעת, שזה משהו פנימי.
כאילו נתקעתי, ואפילו מבחירה.

אחד הדברים שהכי גורמים לי חרדות זה מחשבות על העתיד
למצוא את עצמי בטווח הזמן הארוך בלי בעל, בלי ילדים, בלי משפחה.
מצד אחד אני יודעת שאני עם פוטנציאל להיות מהממת. על אחת כמה וכמה בתור אמא.
מצד שני אני כ"כ תקועה
לא מסוגלת לעשות את הצעד הראשון
והמחשבות של ה"בלי" יכולות לשבור את ליבי...

בעניין הלספר לדייטים על חוסר הניסיון - אני לא ניסיתי את זה, אבל אני מניחה שיש ויש ויש.

אני לא יודעת כמה החפירה שלי תאמה מה שכתבת
בכל מקרה אני שמחה שמצאת את הפורום ומקווה שיהיה לך פה נעים ונחד איתנו :)

ברוכה הבאה! גם מזדהה

הייתי קצת באתר היכרויות אבל בכללי אני בן אדם שלוקח לו זמן להיפתח ועד אז אין לי מה לומר
אז זה היה קצת בעייתי

mynameisktt

New member
תשובה אני מציע לך לשים את שני הדייטים ההם בצד. תקבעי לך 10 דייטים שמראש את מגדירה אותם כאימון,לא אחד בחודש, לפחות שני דייטים בשבוע, מבחינתך זה יהיה סתם לצאת להכיר אנשים חדשים, אחרי הדייטים האלה את תתחילי לקבל בטחון ויהיה לך יותר קל בהמשך לצאת לדייטים אמיתיים, אני מדבר מנסיון, תעשי את זה ותראי שהכל משתנה לך.

tull383

New member
גם אני הזדהיתי עם הדברים שכתבת הרגשתי ממש כאילו אני כתבתי אותם.

מה הצעדים שאת עושה כדי למצוא פיתרון?

מאיך שאת מתבטאת ובכלל מצטיירת מישהי מאוד נעימה, אפילו גם סוג של מהממת. :)

mcTom32

New member
שלום לכולם באופן רשמי :)

אז אני כאן מאז שהפורום נפתח, לפעמים מגיב ולפעמים רק קורא סיפורים ותגובות
התלבטתי הרבה אם לכתוב הודעה באופן רשמי מהרבה סיבות, אבל הנה אני :)

כשהייתי צעיר לא היו לי הרבה חברים, הייתי ביישן, סגור ומאוד מופנם, עד הצבא בערך, בצבא דברים התחילו להשתנות, היו לי הרבה חברים וגם שתי מערכות יחסים עם בנות, עם שתיהן היה מגיע פיזי ואינטימיות אבל אף פעם לא היה סקס מלא, אני לא ארחיב יותר מידי רק אספר שכיום אני מחוץ לארון, תמיד ידעתי שמשהו "לא בסדר" איתי מאז שהייתי צעיר אבל לא ידעתי ולא הכרתי את העולם הזה, למדתי והכרתי רק בשלב מאוד מאוחר בחיי ו"היציאה מהארון" הייתה בגיל מאוחר יחסית, אני כותב את זה במרכאות כי אף פעם לא יצאתי מהארון, מי שצריך לדעת יודע, מי שלא אין צורך ואני גם לא מספר, לא כי אני מתבייש או מפחד זה פשוט לא נראה לי מאוד חשוב שכולם יידעו מה הנטייה המינית שלי.

בשלב ההיכרות עם הקהילה היה לי מאוד קשה, לקח לי זמן להבין מה הולך ולקח לי זמן לקבל את עצמי ולהבין שזה מה שאני רוצה, היו לי דייטים עם גברים והיו לי גם מפגשים וגם קשרים עם גברים אבל מעט מאוד וגם המפגשים האלה כללו מגע פיזי וכל מיני דברים אבל לא עם כולם סקס מלא, אני כל הזמן מפחד וחושש...
היו לי המון משברים עם הנושא של להכיר גברים, גם בגלל שאני ביישן וגם בגלל חוסר ביטחון נוראי שאולי אני לא נראה מספיק טוב, אולי אני שמן, אולי אני לא הטעם שלו ואולי אולי אולי אולי וככה אף פעם אני לא פונה, לא במועדון ולא באתר היכרויות, במועדון או במפגשים חברתיים אני כנראה משדר שאני לא רוצה, למרות שאני רוצה, אולי אני משדר סוג של סנוביות מסוימת, אולי נרתעים ממני ובאתר אטרף אני לא פונה כי אני חושש נורא, וגם לא פונים אליי כי רשום בכרטיס שלי שאני לא מחפש סקס אלא משהו מעבר ואם מישהו פונה אליי אז אני מפחד שזה מה שהוא רוצה, סקס בלבד.
היום אני פחות נוראי אבל עדיין יש לי קשיים, יש לי הרבה חברים, למרות שאני לפעמים מרגיש לבד, אבל אני חושב שכל אחד עובר ימים כאלה או תקופות כאלה, אני עובד על עצמי כל הזמן להיות חיובי, לחשוב מחשבות טובות, להיות אופטימי ובעיקר לשדר שאני חיובי ותמיד מחייך :) אבל עדיין יש לי קשיים בתחום הזוגיות, קשה לי להכיר, אני כל הזמן מרגיש שכולם מחפשים רק דבר אחד ואני לא... וגם אם אני רוצה סקס אני מפחד.
הדבר שהכי חסר לי כרגע זה אהבה, זוגיות או לפחות את היכולת להכיר, גם אם לא ייצא מזה משהו, תמיד נחמד להכיר אנשים חדשים

ערב נעים לכולם

מצטרפת חדשה!

שלום שלום לי ולניק החדש ;)

אז ככה, בת 26 (וחצי) חסרת ניסיון, חסרת ביטחון (בנושא) וקוראת סמויה.

כמו שכמה אמרו רוב הזמן לא חשבתי על זה ולא הרגשתי שמשהו חסר אבל בזמן האחרון זה נהיה מאוד נוכח.
כמובן שזו לא הייתה החלטה מודעת אלא פשוט התגלגל שנה ועוד שנה ועוד שנה, היו כמה הזדמנויות אבל הרוב או שלא רציתי או שלא הבנתי למה שהם ירצו.

לרוב פשוט חושבים שאני סגורה ולא רוצה לדבר (לאנשים קשה לתפוס שאין על מה לדבר) ואני רואה כמה קל לאנשים סביבי להיכנס ולצאת למערכות יחסים ולי זה פשוט לא קורה.
אני מניחה שרוב האנשים תופסים את חוסר הביטחון והביישנות כקשיחות וקרירות.
תמיד אני אומרת שעוד X זמן אני אעשה משהו ואז זה הופך לעוד Y זמן וכו'.
זהו, שמחה להצטרף לפורום

nostar

New member
חדשה פה...

איזה יופי לראות שיש פורום כזה...
אני לא נוטה להיחשף אבל אספר בקצרה על עצמי...
בת 29, ובדיעבד היה לי פה ושם נסיון מיני אבל אף פעם לא באמת עד הסוף, תמיד נעצרתי איפושהו וזה גם גרם לי לחתוך קשרים מכל מיני תירוצים, יש לזה קשר גם לדימוי עצמי נמוך בנוגע לגוף שאני מלאה וגם נראה הרבה פעמים שגברים מחפשים רק משהו אחד ולא מתאים... כבר אין אמון כמעט באף אחד, אז ככה יצא שעוברות השנים ועדיין עוצרת את עצמי כל פעם ונרתעת בתירוצים שזה לא הבחור בשבילי, לא ממש יצא לי להכיר מישהו שבאמת חושבת שיבין ויהיה סבלני. וככה השנים עברו, והנה אני פה:)

Bakbook1

New member
שלום לכולם, אני חדש כאן.

בן 24, מעולם לא היה לי שום נסיון עם בנות המין השני או קשר רציני. את כמות הדייטים שיצאתי אליהם אפשר לספור על יד אחת.
עד עכשיו פשוט לא ניסיתי לחפש הייתה לי ההרגשה, שזה משהו שיכול לחכות שאני עדיין לא נמצא בשלב שאני רוצה או מעוניין בקשר.
לפעמים אני מרגיש שזה נובע מפחד - לא להפגע ולא להתאכזב. או שאני מרגיש שפשוט אין לי מה להעניק או לתת.
אני עדיין לא מגדיר את זה כמצב דחוף או קריטי, אם יצא משהו או יקרה משהו אני אנסה "לזרום" עם הסיטואציה אבל כרגע אני לא מנסה לחפש או לכפות על עצמי בכח.
באופן כללי אני מרגיש שאין לי את המאצ'ו והגבר הקשוח האסרטיבי והמחוספס שחלק מהנשים מחפשות.

Just a sheeeep

New member
ח-ד-ש-ה פה

אז אחרי קריאה סמויה לא מעטה כאן, החלטתי שאני רוצה להצטרף למשפחה

ממש הופתעתי מכמות האנשים שנמצאים באותו המצב, הופך אותו לנורמלי ומנחם יותר לא? (לא...?
)

קצת על עצמי
בת 25 ו..תתכוננו תתכוננו להפתעה...

חסרת ניסיון, מיני או זוגי

אני מניחה שעם השנים פשוט זרמתי עם זה והדחקתי קשות, אבל בזמן האחרון זה התחיל ממש ממש להפריע, ברמה שזה מעסיק אותי המון
זה פשוט מקנן לו אי שם בתודעה ולא מניח, ויש בי רצון עז לשינוי
ואני כמו הרבה, מחכה ומחכה, לאחד שאיתו זה יהיה מיוחד

אז...רק שתדעו לכם שאתם נותנים המון כוח,והחפירות שלכם משעשעות ותמיד מעלות חיוך
שמחה להיות פה

אפשר להצטרף?

היי לכולם

קצת על עצמי, אני בת 23 מהדרום, סטודנטית בזמני הפנוי וגם הלא פנוי, ודיי חסרת ניסיון מיני או זוגי. המטרה שלי כרגע היא לשנות את המצב, מקווה שאצליח.
אז, אפשר להצטרף אליכם?

not lonely

New member
איזה שטויות לגבי לא לאסוף מהבית

יש פה מלא אנשים שחיים בסרט

למעלה