ברוכה הבאה ובהצלחה!
כ כרית נוגט New member 18/2/13 #19 ברוך הבא לפורום! דבר ראשון, לא כל הנשים מחפשות טיפוס כזה. ובלי קשר לא צריך 24/7 ליהיות מאצ'ו... אז יש אישור להורדת הילוך בהצלחה!
ברוך הבא לפורום! דבר ראשון, לא כל הנשים מחפשות טיפוס כזה. ובלי קשר לא צריך 24/7 ליהיות מאצ'ו... אז יש אישור להורדת הילוך בהצלחה!
A avi1283 New member 20/2/13 #1 איך אתה יודע? נראה לי אם זה שטויות או לא זה משהו שנשים צריכות לענות. שמעתי סיפורים די רעים על דייטים עם גברים כך שלא הייתי שולל את העצה הזאת.
איך אתה יודע? נראה לי אם זה שטויות או לא זה משהו שנשים צריכות לענות. שמעתי סיפורים די רעים על דייטים עם גברים כך שלא הייתי שולל את העצה הזאת.
N not lonely New member 20/2/13 #1 טוב אז אני יכול להעיד על עצמי שאני לא עושה שטויות. לי לא יצא לשמוע סיפורים כאלה. אבל דעתי היא שנחמד לאסוף מישהי שאתה יוצא איתה ולהחזיר אותה הבית נראה לי מוזר לקבוע להיפגש במקום מסויים. כאילו אתה הולך לראיון/פגישת עבודה
טוב אז אני יכול להעיד על עצמי שאני לא עושה שטויות. לי לא יצא לשמוע סיפורים כאלה. אבל דעתי היא שנחמד לאסוף מישהי שאתה יוצא איתה ולהחזיר אותה הבית נראה לי מוזר לקבוע להיפגש במקום מסויים. כאילו אתה הולך לראיון/פגישת עבודה
N not lonely New member 19/2/13 #42 מה? ככה מהר אתה מקבל אנשים חדשים? אני חושב שצריך לעשות ועדת קבלה שאתה היו"ר שלה
E ExtraordinaryGirl1 New member 19/2/13 #47 חח הייתי צריכה לדעת שועדת קבלה שבראשה גבר תבחן בצורה כזאת