כולם יצאו שם טוב רק חבל שיוקה מסתיר חצי ממרקו P:
T The Young Amyrlin New member 3/11/06 #185 כן אהP: יוקה השמן הזה. P: חבל גם שבקושי רואים את תומאס היפיוף. ):
א אטומיק בייגל New member 2/11/06 #103 ברוך הבא :] אני זוהר, נעים מאוד. =] הפוסטר הזה ממש יפה. יש אותו לחברה שלי, אז יצא לי לראות אותו במציאות.
ברוך הבא :] אני זוהר, נעים מאוד. =] הפוסטר הזה ממש יפה. יש אותו לחברה שלי, אז יצא לי לראות אותו במציאות.
N Nogmor New member 3/11/06 #107 וואלה, העלתם לי רעיון. אני רוצה לעצב את הפוסטר וחרבות ביחד נראה לי, אז יש לי שלושה רעיונות כללים, מה נראה לכם? זה רעיון 1)
וואלה, העלתם לי רעיון. אני רוצה לעצב את הפוסטר וחרבות ביחד נראה לי, אז יש לי שלושה רעיונות כללים, מה נראה לכם? זה רעיון 1)
T The Young Amyrlin New member 3/11/06 #150 הראשון הכי מצא חן בעיניי יותר, אולי תתלה את החרבות נמוך יותר מהפוסטר כדי שיסתירו אותו כמה שפחות?
T The Young Amyrlin New member 3/11/06 #183 זה גם יפה אני יותר התכוונתי לשמאלי ביותר עוד אפשרויות שעלו לי עכשיו: השני משמאל זה במידה וזה לא מסתיר את ה"נייטוויש" יותר מדיי השלישי יכול להיות נחמד, שוב, אם זה לא עולה על הדמות או על הכתובית אבל בכל מקרה, כל הקטע של השילוב של החרבות והפוסטר יכול להיות ממש ענק.
זה גם יפה אני יותר התכוונתי לשמאלי ביותר עוד אפשרויות שעלו לי עכשיו: השני משמאל זה במידה וזה לא מסתיר את ה"נייטוויש" יותר מדיי השלישי יכול להיות נחמד, שוב, אם זה לא עולה על הדמות או על הכתובית אבל בכל מקרה, כל הקטע של השילוב של החרבות והפוסטר יכול להיות ממש ענק.