חדשים בפורום,

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני ורד:] ובגלל שלקחו לי את השאלה הנצחית שלי ("שיר אהוב?") אז אני אשאל אותך כמה זמן את שומעת נייטוויש.

האמת...

שאני לא כ"כ זוכרת
אני חושבת שזה קרה תוך כדי שיטוט באינטרנט.קראתי שיש להקה שנקראת נייטוויש ושיש להם שיר שנקרא ווישמאסטר שנכתב על רייסטלין מרומח הדרקון,וזה נורא עניין אותי מכיוון שאני חובבת פנטזיה ואני מאוד אוהבת את סדרת רומח הדרקון.אז השגתי את השיר בדרך לא חוקית,שמעתי,אהבתי ומאז התחיל הרומן שלי איתם
חח החקירה בעיצומה..חופשי..אני עונה בכיף

טוב מאוד! גם נייטוויש וגם רוה"ד!

ילדה טובה
ואם זה גם היה השיר הראשון שלך אז בכלל מעולהP: קוראת עוד פנטזיה?

../images/Emo9.gif

אני לא ילדה טובה אבל מילא..
והאמת,עכשיו כשאני חושב על זה,לא היה שיר טוב יותר של נייטוויש שיכולתי להתחיל איתו
ולשאלתך,כן,קוראת עוד פנטזיה..למשל:שר הטבעות,טרילוגיית האלף האפל וכאלה..
את קוראת פנטזיה?

=]]

אני ממש אוהבת את השיר הזה, כמובן שקשה לי לבחור רק אחד מהכל כך הרבה שירים מעולים שלם אבל בעיניי הוא ה-שיר של נייטוויש. מרוה"ד קראתי את הרשומות, טרילוגיית התאומים, טרילוגיית מלחמת הנשמות ורשומות רייסטלין. את שר הטבעות לא הצלחתי לקרוא.
פשוט לא. מלבד זה, מחזור כישור הזמן
פשוט סדרה מדהימהמדהימה.

נייס../images/Emo13.gif

גם אני כמוך..קשה לבחור שיר אבל אם הייתי צריכה לבחור אז זה בהחלט היה ווישמאסטר..מה גם שהוא השיר הראשון ששמעתי אז בכלל
מרוה"ד גמני קראתי את הרשומות(כולל דרקונים של להבת קיץ),את אגדות,רשומות רייסטלין,שישיית המפגשים וצבא האבדון. למה לא הצלחת שרה"ט?בגלל שהוא כבד וכל זה? אני מתכננת כבר הרבה זמן לקרוא מחזור כישור הזמן אבל לא יוצא לי..חחח כרגע אני קוראת את עלילות חרב האופל של מרגרט וייס וטרייסי היקמן..אני רוצה לבדוק אם זה בסגנון של רוה"ד.

צבא האבדון? הוא החדש, נכון?

איך הוא? לא קראת את נשמות? O: לקרוא מהר, טרילוגיה מעולה.
חחח לא הצלחתי את שרה"ט כי התיאורים של טולקין ארוכים מהגלות...
אז הסתפקתי בתיאורים של פיטר ג'קסון:$:$ אשמח לשמוע איך היה הספר כשתסיימי לקרוא אותו

צבא האבדון פשוט מעולה../images/Emo47.gif

תקראי אותו הוא מצויין,אבל אם לא קראת את דרקונים של להבת קיץ תהיה לך קצת בעיה...ספר נפלא...ממש מעניין לקרוא על הכל מנקודת המבט של הדרגונים(שאגב,תוך כדי קריאת הסיפור אפילו התחלתי לחבב אותם
) אני יודעת שאני חייבת לקרוא את נשמות אבל משום מה הספר הראשון-דרקונים של שמש גוועת-נלקח מהספרייה ולא חזר כבר המון זמן(אבוי למי שלקח אותו ולא החזיר
) אז אני די תקועה עם כל הטרילוגייה הזו
כן,הרבה מתלוננים על התיאורים המארוכים והמייגעים של טולקין..לי איית זה ממש לא מפריע כי אני מאוד אוהתב תיאורים כאלה
האמת היא,שב100 העמודים הראשונים של הספר קצת קשה וההרגשה היא שהוא לא זורם,אבל ברגע שעוברים אותם הכל ממש זורם..
אשמח להגיד לך מה דעתי על הספר כשאסים לקרוא אותו(וזה יקרה בטח בעוד איזה 100 שנים כי אני עסוקה ואין זמן
)

נשמע טוב, אני אשיג:]

קראתי את להבת הקיץ :) בלע, לא אוהבת אנשים שנתקעים עם ספרים, או שאתם קוראים או שלא ): ובייחוד כשיש רק עותק אחד בספריה:X חחח אני לא מסוגלת לכל כך הרבה תיאורים, אני מאלה שמחכים לעלילה
בהצלחה עם הספר! [ועם כישור הזמן
24 ספרים...:$] קוראת גם מד"ב?

מד"ב לא..

לא אוהבת את הז'אנר הזה...אני יותר בקטע של פנטזיה כמו שאמרתי..חחח זה כ"כ מעצבן שאנשים לוקחים ספרים ולא מחזירים(ובספרייה אפילו לא טורחים לבקש מהם להחזיר
)..וכשיש רק עותק אחד בספרייה זה בכלל מייאש=( בעניין התיאורים-זהו,זה עניין של טעם..יש כאלה שלא מפריע להם(כמוני) ויש כאלה שזה ממש מעיק בשבילם..אבל לדעתי,תנסי לדלג על כל התיאורים כי בסופו של דבר,אין כמו הספר.הסרטים באמת יפים והכל,אבל הספרים..פשוט אין כמו הספרים
24 ספרים?
..חשבתי שיש רק 7..*חור בהשכלה* נו מילא,אני לא מפחדת מסדרות ספרים ארוכות..
..חחחח

וואו, בחורה כלבבי../images/Emo12.gif

איכשהו תמיד מחברים את המד"ב והפנטזיה ביחד ואלה ז'אנרים כל כך שונים! אני גם אוהבת פנטזיה בלבד (חוץ מהמשחק של אנדר שהוא באמת משובח). כל כך צודקת לגבי הספריה. ): אין לי בעיה עם תיאורים, הרבה יותר נחמד לתאר את הדברים כמו שהסופר חשב, אפילו רק כדי לקבל תמונה כללית. אבל באמת, יש גבול.
אבל אולי אני אנסה שוב :) ממ אני חושבת שאת מתבלבלת. יש סדרה בשם "מחזור שער המוות" מאת מרגרט ווייס וטרייסי היקמן והיא בעלת 7 ספרים. "מחזור כישור הזמן" (
) זאת סדרת פנטזיה גם, שנכתבה על ידי רוברט ג'ורדן. באנגלית יצאו עד כה 12 ספרים, אבל הם ענקיים, אז בתרגום לעברית חצו כל ספר לשניים, כך שיצאו 24. סדרה מעולה D:

נכון!גם אותי זה מעצבן שמחברים אותם

יחד ואלה ז'אנרים ממש שונים..בספרייה למשל מד"ב ופנטזיה נמצאים יחד ואפילו בכל חנויות סטימצקי שהייתי בהן פנזטיה ומד"ב נמצאים תחת אותה קטגוריה-מד"ב..וזה כ"כ שגוי לשים אותם יחד..זה משגע אותי.. המשחק של אנדר?
מה זה אם מותר לשאול?
חחח בהחלט יש גבול אבל נו זה טולקין..הוא גאון.מותר לו
נסי שוב..אפילו שזה כבד זה שווה את זה..אה ואח"כ תקראי הסימלריליון וסיפורים שלא נשלמו..
יכול להיות שאני מתבלבלת עם מחזור שער המוות
חח ישראלים חכמים..חצו ספר ענק לשניים.זה יותר טוב לקוראים וגם רווחי יותר להוצאה..

כל כך נכון, אבל מי שמסווג את הספרים

הוא לאו דווקא קרא אותם... אני מניחה שמחברים אותם ביחד כי הם שניהם ז'אנרים דמיוניים וקל להתבלבל ביניהם (מי שלא בקיא בחומר
), וחלק גדול ממי שאוהב אחד מהם אוהב גם את הז'אנר השני. המשחק של אנדר זה הספר הראשון בסדרה שנושאת את אותו השם (אאל"ט בסדרה יש 7 ספרים). זה מדע בדיוני, אבל לא מוגזם למדיי, בבסיס הוא אפילו די קרוב למציאות. הסדרה נכתבה על ידי אורסון סקוט קארד, והספרים די זורמים ומהנים.
אני בהחלט אנסה שוב
אפשר גם לקרוא כל כרך בנפרד, הספרים אז קלים יותר.
כן אה, תמיד אמרו על היהודים שהם חכמים ויודעים לנצל כל מצב.

למעלה