חדשים, ברוכים הבאים

מיכיל

New member
לא ייאמן!!!

בפעם האחרונה שבדקתי נסגר פורום קולדפליי כי לא היו גולשים!! מתי קם הפורום הזה????זה כל כך כל כך אחלהההההההה אממ...
בכל מיקרה.... רציתי לישאול אם X&Y יצא כבר בישראל כי אני מחכה לו כבר המון זמן ובאמריקה הוא כבר יצא והיה גם ספיישל מדהים בגלגל"צ לכבוד האלבום החדש. ומצאתי כתבה מזעזעת של צמד לונדוני דפוק ב"עכבר העיר" על קולדפליי מול תופעת הצפרדע המשוגעת וכ'ו וכו'... קיצר יה! יש פורום חדש...

Alladin007

New member
היי!!!

בואו להצטרף לצוות ההפקה של פסטיבל בירת הנוער 2005 ירושלים. בירת הנוער הוא פסטיבל הנוער הגדול ביותר בירושלים. עשרות אמנים, הופעות חיות, דוכנים, פעילויות, אקסטרים, תחרויות ועוד יחכו לכם שם ולכם ניתנת ההזדמנות לקחת חלק פעיל בצוות ההפקה ולעזור לקבוע איך יראה הפסטיבל. (מיועד לבני נוער בין הגילאים 14-19 בלבד) לפרטים נוספים: www.y-jer.org להירשם אונליין: http://myjer.yerushalmi.co.il/Front/Forms/form.asp?id=772

yoavs86

New member
אהלן חברים

איזה יופי שמצאתי את הפורום הזה. קניתי את הדיסק לפני כמה ימים וכמובן שאני חורש עליו אבל עדיין קצת מבולבל לגביו אפילו שהוא מדהים. הבאסע אצלי היא שהיום אני וחברתי נפרדנו לאחר כמעט שנה ומהיום הדיסק הזה תמיד יזכר לי כדיסק הפרידה , איזה מבאס.
יש לי שאלה לחברי הפורום מישהו יודע מה כריס כותב על היד בהופעות חוץ מ "Make Trade Fair" ???? (שדרך אגב אני חבר בה בגללו...
) ונעים להכיר את כולם. ואם מישהו רוצה אני נוסע בקיץ להופעה שלהם באירופה, לא מעניין אותי כלום. כבר הייתי אמור לטוב ברצלונה שנה שעברה ובדקה ה90 לא טסתי. :)אני רק מקווה שיש להם בסבב הופעות באירופה)

infinity0

New member
היי לכולם! (חדש)

אני חדש פה בן 17 וקצת חולה על הלהקה מקווה להשיג בקרוב את X & Y

0mroosh

New member
שלום! ../images/Emo9.gif

תני לשמש יד!! הדיסק יצא שבוע שעבר, את מוזמנת לקנות ולהנות. וואו חרוזים, רוצה מיץ תפוזים?

Alladin007

New member
יש מצב שאתם מביאים את קולדפליי

לישראל? אם כן, אתם חייבים להיות בצוות ההפקה שלנו. אנחנו מחפשים אותך! WANTED

0mroosh

New member
ברוך הבא! ../images/Emo9.gif

לגבי סיבוב ההופעות באירופה, הם באירופה עד סוף יולי ואז בארה"ב. מקווה שתספיק וגם אני [אם אנחנו נופלים על התאריכים של הסיבוב בארה"ב במקומות שנהיה ובזמן, אני אהיה הכי מאושר בעולם..!].

אני כבר נוסעת עם אור, חבל ../images/Emo13.gif

ברוך הבא
ובאסה שהדיסק יהיה חרוט במוחך ככה. לדעתי תחזור אליה ותפרד ממנה כשייצא דיסק של מאיה בוסקילה או משהו כזה

amy lee 4 life

New member
שלום שלום ברוך הבא!

שכחת להציג ת'עצמך! לא חשוב אני שרה בת 15...תהנה פה.... אני כל כך מצטערת לשמוע עליך ועל חברה שלך...אבל לא נורא אני מניחה שתבוא עוד אחת....! לצערי אני לא יכולה לענות לך על השאלה כי אני לא יודעת...אבל בטח אחרים יענו לך..
תהנה...השתלבות מהירה ונעימה

yoavs86

New member
זה ארגון שמדבר על סחר שווה

עם מדינות עולם שלישי בין השאר אתה מוזמן לבדוק באיטנרנט בגוגל. ויש להם סניף בתל אביב לפי מה שידוע לי.

yoavs86

New member
אהה ולהציג את זה עצמי.

קוראים לי יואב. אני בן 18 ואני גר בירושלים. אני בעיקר שומע מוזיקה (מזומנים לפורום מוזיקה אלטרנטיבית), מצלם, לא עושה כלום,שותה בירה והולך להתגייס לצבא עוד כמה חודשים, פאן פאן פאן... :)

yoavs86

New member
צבא זה פאן?

אני צריך לקבל את זה כמחמאה שאניי מיוחד????

למעלה