חדשים, ברוכים הבאים

מיכיל

New member
היי! ../images/Emo13.gif

חחחחחחחח תנו לשמש יד...אכן התרגום הישראלי הבעייתי ביותר לHAIR (מיוזיקל מומלץ בחום ) אבל יש בעיה קטנה... איך יכול להיות שהדיסק יצא שבוע שעבר בארץ אם כתוב ב"ראש 1" כל הזמן שהדיסק יוצא "בקרוב.." איזה דפוקים אלוהים ישמור... טוב...אני במסע רגלי לקניון בימים הקרובים ...

0mroosh

New member
בהחלט תרגום מזעזע.

ובהחלט, "שיער" זה המחזמר הכי טוב ביקום!!! אהבה ושלום לכולם!
|שלום|

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

תיקון לשוני : אי אפשר לומר באותו משפט "לונדוני" ואחריו "דפוק" בתור הלוואי שלו, זו שגיאה תחבירית שעלולה לגרום לתוצאות לא נעימות
.

MarishA M

New member
חח איזה יופי גם כשאני לא מתכוננת

לבגרות שלי בלשון(שזה יום שישי הקרוב בעע) אז אני לומדת

0mroosh

New member
הו שלום!

דיברה הקיבוצניקית. אל תאמינו לה! היא מהתלת בכם!!!!! היא מתכוננת כבר חודשיים.

Latisia

New member
מושבניקית מספיק טוב?!

גם אני לא ידעתי שנפתח הפורום של קולדפלי שוב :) שהפורום הקודם פעל ניסיתי להיות פעילה בו אבל הוא היה שומם :/ בכול אופן אני אכתוב בו מידי פעם (אני לא שורדת בפורומים יותר מכמה שבועות אבל עוד מעט החופש אז יש תקווה) עוד משהו קולדפליי היא הלהקה הראשונה שהתחלתי לשמוע ממש! ( : שמחה שזה הם ולא איזו פקצה ...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif גיתתתתתתתת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ברוכה הבאה אישה מאאגניבה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

למעלה