חדשים, דרושים ועוד ב-

STEMINEM

New member
חן אהרוני ואסתי גינזבורג - נשימה

עם הסטלה והוספת ביט טוב זה זורם..

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifSorry Sorry- Super Junior../images/Emo47.gif

גאד, כמעט 8 חודשים שאני חורשת על השיר הזה [ברצף!] והוא עדיין לא נמאס, לא קרוב ללהמאס עלי.
5 ימיםםםםם3>

../images/Emo216.gifBFMV - Bitersweet Memories

We get so complicated. These fingers full of memories. So rip my pictures from your wall. Tear them down, burn them all. Light the fire, walk away. There's nothing left to say so Take the ashes from the floor, Bury them to just make sure That nothing more is left of me, Just bittersweet memories. איזה אלבום מושלם

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifShock- B2ST../images/Emo99.gif

אוהבתאותם
ואני כבר פחותאויותר מזהה את כולם~~~ לא מבינה למה הייתי כלכך עצלנית קודם לעשות את זהXD קיקוואנג*___________* *נווזבליד*

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאעהאעהאעה אוף איתם נו. XD

http://www.youtube.com/watch?v=hBKbPekUO8M זה לא בסדר, טאמין גורם לי למחשבות אסורות ;_; הוא פשוט כזה... שוטאקון
[וקי סתם הומו~ וכל השאר גם אבל אין לי מושג מי הםXD] *הסבר למי שזה מעניין אותה, אני יודעת שאין כאן כאלה: -טאמין זה עם השיער החום הארוך והקוקו הקטן, היחיד שבלי גרביים גבוהותXD -קי זה הבלונדיני עם הפרח בשיער [שניהם מהלהקה SHINEE] -שוטאקון [Shotacon] זה יאוי[=אנימה/מנגה של גיי פורן
] פדופילי... ז"א, או יאוי בין מבוגר לילד קטן, או יאוי בין שני ילדים קטנים~ >>; [אל תשאלו, יש לי בעיות מאוד קשות. אצלי יאוי טוב=יאוי מוזר. בגלל זה יש לי נטייה לראות את הדברים הכי פסיכוטיים שיש~~~ זה פשוט כזה כיףXD]* אוף נו אבל טאמין -ממש- נראה כמו פיקו בסרטון הזה
-אנחה- אני באמת צריכה להפסיק>>;

למעלה