עוד יותר טוב
מ מגרש השוודים New member 17/7/07 #32 אני מחכה כבר שיצא הדיוידי.. ואז באמת זה יהיה באיכות טובה בכלל, הדיוידי הזה חייב להיות מעולה (והוא יהיה חסר להם שלא)
אני מחכה כבר שיצא הדיוידי.. ואז באמת זה יהיה באיכות טובה בכלל, הדיוידי הזה חייב להיות מעולה (והוא יהיה חסר להם שלא)
L Liquid Dreams New member 17/7/07 #14 הייD: אני לינטו, זה, בת 13 כמו שאת יכולה לראות בשרשור יום הולדתXPPP אנחנו נחמדים גם אם אנחנו צעירים]:
הייD: אני לינטו, זה, בת 13 כמו שאת יכולה לראות בשרשור יום הולדתXPPP אנחנו נחמדים גם אם אנחנו צעירים]:
Z ZuLi90 New member 17/7/07 #17 שלום אני בן 17 וחצי... , השתלבות נחמדה... ספרי לנו קצת על אהבתך ללהקה...
A Amir Noy New member 17/7/07 #18 ברוכה הבאה! הבאתי את הניק שלך D: אני עמיר by the way שיר אהוב של ווית'ין? D:
מ מגרש השוודים New member 17/7/07 #20 ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif *הולך לקרוא לרופא* השתלבות נעימה ומהירה בפורום אני נאור
L Lily SonataArctica New member 17/7/07 #34 ברוכה הבאה אני איילת כמעט 18 מר"ג פרטים?... השתלבות מהירה
מ מדממת למוות New member 17/7/07 #35 קוראים לי... מאיה.. ושיר אהוב..יש הרבה אבל מהאלבום האחרון כמובן ש..OSH חורשת!!
מ מגרש השוודים New member 18/7/07 #36 הו שלום לך מאיה 2 ../images/Emo6.gif (אל תיעלבי. פשוט מאיה 1 הייתה קודם ) ומהאלבומים הקודמים? מה השירים שאת אוהבת/מכירה?
הו שלום לך מאיה 2 ../images/Emo6.gif (אל תיעלבי. פשוט מאיה 1 הייתה קודם ) ומהאלבומים הקודמים? מה השירים שאת אוהבת/מכירה?
מ מגרש השוודים New member 18/7/07 #38 בשבילי תמיד תמשיכי להיות מאיה!../images/Emo9.gif לא משנה מה תגידי
L Liquid Dreams New member 18/7/07 #39 נו אבל נאור, אתה רואה שיש בעיה../images/Emo3.gif בגלל שיש עוד מאיה, כדי לא להתבלבל, אני לינטוD: