חדשים ודרושים ב-
אנשים

adii1201

New member
../images/Emo58.gif+מש"ש תקציר לפינאלה

DESPERATE HOUSEWIVES - "And Lots of Security..." / "Come on Over for Dinner" - TWO-HOUR SEASON FINALE - SUNDAY, MAY 15 (9:00-11:00 p.m., ET) -- A progressive dinner party thrown for Susan to celebrate her move back onto the lane leads to a shocking murder. Meanwhile, Gaby is stunned to learn the identity of the mysterious man who has been stalking her; Lynette and Tom attempt to put the spark back into their marriage by spending a few days alone together at a romantic B&B; after being placed under arrest for allegedly poisoning Paul, Susan must convince the police that she was being framed for the deed by Felicia; Bree begins to suspect that her new boyfriend may be gay; and Renee is devastated when she learns that her ex-husband is getting re-married.​
שמישהו יגיד לי בוודאות שלינט וטום לא נפרדים

adii1201

New member
../images/Emo58.gif+מש"ש

זה מה שאני כל הזמן אומרת אבל אני נתקלת בהרבה יותר מדיי שמועות שרנה תתחיל עם טום והיחסים שם ייגמרו, ועם איך שהדברים נשמעים כרגע לינט וטום לא מפסיקים לריב, אז כנראה שזה לא בדיוק מופרך...

adii1201

New member
../images/Emo58.gif+מש"ש

עדי רק שתדעי שזה הולך ונהיה יותר ויותר אמיתי. אני חייבת לציין שאני ממש ממש מוחה על זה. זה ממש דבילי! כלומר, מצד אחד זה יספק אחלה עלילה לכמה פרקים ופליסיטי ודאג בטוח יעשו את זה בצורה מעולה אבל בתכלס, הרי זה ברור שהם יחזרו בסוף כי זה פשוט לא הגיוני שהם לא, ואני ממש לא אקנה את זה, איים סורי. לינט וטום עברו כל כך הרבה דברים, והרבה יותר גרועים, ופתאום עכשיו הם יתגרשו?!
חוצמזה שמארק הבטיח שהוא לא נוגע בהם

snavgm

New member
ןמארק יעמוד בהבטחה שלו- אל תדאגי!

אולי יהיה איזה מיני דרמה.. אבל הוא לא יגע בהם. ישארו יחד. ואם יהיה בדרך קצת דרמה- לא נורא נכון?

adii1201

New member
../images/Emo58.gif+מש"ש

אם זה היה דרמה לא אכפת לי. לא אכפת לי גם שיעמיד את הנישואים שלהם למבחן שוב פעם. מה שמפריע לי זה שהוא כנראה ממש לא עומד בהבטחה שלו. זה יותר מדיי רץ ברשת בשביל שבסוף זה יתברר לא אמיתי. אני דיי בטוחה שהם הולכים להיפרד. לא יודעת אם גירושים אבל הם כנראה בהחלט ייפרדו
אני לא רוצה לראות את הסיזן פינאלה

snavgm

New member
ברור..

לינט וטום לא יפרדו. ישארו תקועים לנצח זו עם זה. לטוב ולרע.

snavgm

New member
מה מש"ש?

לא מש"ש ולא ספולייר= בסה"כ מחשבות שלי. מה גם סתם מחשבות שלי.. צריך לסמן מש"ש?

adii1201

New member
המממ בגלל זה זה סוג של../images/Emo6.gif

זה התבסס על משהו שאני כתבתי, ואנשים יכולים להסיק מזה
כלומר אם נגיד תכתבי לי הודעה סוזן מתאבדת בסוף העונה וזה אולי ספוילר (לא אושר) ואני אכתוב לך "מארק צ'רי בחיים לא יהרוג את סוזן" יכולים להסיק מזה
בקיצור סוג של

snavgm

New member
את נורא זהירה..

אני מבינה איך זה סוג של מש"ש. אבל בהס"כ את אמרת שאת מקוה ש..ואני אמרתי שלדעתי זה לא.. וכו.. והדות שלנו אפילו לא התבססו על ספוילר. סתם תשבנו שלאור זה.. או לי יהיה זה.. אז אולי את מדי זהירה? רק אולי..

למעלה