חדשים וזה ברוכים הבאים:]

Xdaniel10

New member
אממ אין לי מושג לאן לנצלש וכאלה

שלום , אני דניאל, בת 15
אני כבר שנה וחצי בערך קוראת פה הכל בפורום, ומשום מה לא הצטרפתי O o אז . . הנה אני כאן, מקווה שתקבלו אותי
ואני לא אתחיל לספר לכם פה מה המוזיקה של שייגעצ עושה לי, כי זה באמת מורכב, האושר שהיא עושה לי וכל הדברים הנלווים >> וכן, גם אני שמתי לב לשיפור שעבר על הלהקה כולה ויובל בפרט.. לחנים, ליריקות, הכל . וכן כן, יש לי את כל הדיסקים - עותקים מקוריים - כי מי שמוריד לא חבר
ולעצם העניין - רציתי לספר לכם שאחי בבומבמלה , וישבתי לו שנים על הראש שיתקשר אליי בהופעה של שייגעצ . ולהפתעתי, אחי הסנילי התקשר, ואני אכתוב לכם פה מה שמעתי : בדיוק שהוא התקשר היה את הסוף של "חייל" , אז הם עשו את "אבא עו"ד" , "ניו - יורק", "המילים הכי יפות" ( לפני השיר יובל אמר:" הנה שיר מהתקליט החדש שלנו, לכולכם פה יש אותו, כן? מי שלא קנה את התקליט החדש שלנו, שיתבייש בעצמו, שיתבייש בעצמו, כי זה בנזונה של תקליט." ) D: ובסוגשל הדרן הם עשו את "מרלין". ויובל שוב סיפר על ההופעה ברוקע"צ (בדומה למה שהוא עשה באולפן הליגת אלופות) , ואמר שהוא ממש שמח לראות אותם שם וכלמיני כאלה . ושהם ירדו הוא אמר "אנחנו היינו שייגעצ . . הידועים לשמצה" XD חפרתי
שבת שלום

איב101

New member
חדשה ...

היי .. אני יסמין 14 מתל אביב ... אני אוהבת את שייגעצ כבר 3 וחצי שנים .... אבל אף פעם לא חשבתי על להצטרף לפורום .. חח .. אני לי מושג למה ....
אהה ... ושאלה קטנה ... יובל או מישהו נכנס לפה לפעמים ? ... סתם בשביל לדעת .... אמממ .. מקווה להשתלב וזהו .... ביי וחג שמח ...

../images/Emo140.gif new friend

hey.. בעקבות הבוםבמלה התחלתי לשמוע שייגעצ :) להקה מעולה, המילים מרגשות עמוקות וטובות מאוד. יובל הזה ממש מצחיק וסטלן 3> וגם שחקן נחמד מ"מישהו לרוץ איתו" חח זהו. התחברתי למילים.. חשבתי ששמעתי אותך בוכה אבל כניראה שטעיתי.. חלמתי שראיתי אותך מרגישה אבל יש לך לב מפלסטיק.. באמת תודה רבה לך שהרסת לי את היום.. להת'. ברוכה הבאה לי :)

nitzan lei

New member
חדשהD:

אזאזאזאז הייD: אני ניצן,בת 14 בערך מאיזה חור. יובל מנדלסון הכוסוןO: אממממ,היי?

ססילייה

New member
אל תשאלייייי P:

מאיזה חור את בארץ?
הפורום הזה ממש גבינה שוויצרית!כולם פה מחורים..

nitzan lei

New member
=]

חחח טוב נתחיל בזה שאני מהמרכז אבל נידפקתי בחור רציניXD בקיצור זה מושב ליד רמלה[בהכחשהXD] ואת?

nitzan lei

New member
.

ליד רמלה [בהכחשה] וזה מושב את מכירה מושבים? במרכז כרמי יוסף,בית חשמונאי ?=\

למעלה