אז זהו ש.... טל מוסרי זה חרא.. אני שונאת אותו.. חחחח... אבל זה בדיחה עם חברות אז כתבתי את זה (:
S shahaf shecter New member 11/4/07 #65 אז זהו ש.... טל מוסרי זה חרא.. אני שונאת אותו.. חחחח... אבל זה בדיחה עם חברות אז כתבתי את זה
B Big Joni1 New member 9/4/07 #46 נמ, חוזר../images/Emo3.gif בטח אתם לא זוכרים אותי... אני ג'וני, בן 15 עוד מעט... מרמת גן הייתי פה מזמן, ממש מזמן. מה קורה אנשים? מה חדש?
נמ, חוזר../images/Emo3.gif בטח אתם לא זוכרים אותי... אני ג'וני, בן 15 עוד מעט... מרמת גן הייתי פה מזמן, ממש מזמן. מה קורה אנשים? מה חדש?
ח חניי האחת New member 10/4/07 #59 אממ..אפשר להצטרף לפה? אני משוגעת על שייגעצ, במיוחד על "המילים הכי יפות".. וסתם, לא חשבתי שאני אצטרף לפורום הזה יום אחד, אבל אם כבר עברתי פה, באחד הלילות המשעממים בחיי, אז למה לא?! יש התנגדות?
אממ..אפשר להצטרף לפה? אני משוגעת על שייגעצ, במיוחד על "המילים הכי יפות".. וסתם, לא חשבתי שאני אצטרף לפורום הזה יום אחד, אבל אם כבר עברתי פה, באחד הלילות המשעממים בחיי, אז למה לא?! יש התנגדות?
A AvtipuS New member 10/4/07 #60 30 אום. [סתם.אום זה יחידת התנגדות באלקטרוניקה.] ברוכה הבאה. ר[ע]ז זכר עוד מעט 17.