חדשים וחדשות

lovenickcarter

New member
חדשה כאן [[=

שלום לכולם! אני ירדן אני בת 13 ואני מתה על קלי קלארקסון
מקווה להשתלב...

EliranMaor

New member
חדש פה ../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif

פאק בשניה שגיליתי שיש פורום לקלי שלחתי את ההודעה אני לא פנאטיק שרוף וא משו אבל אני אוהב את השירים של קלי אני אלירן, 15, נתיה מקווה להשתלב =]

Dreaming Soul

New member
מצטרפת!

אני מתה(!), פשוט חולה, על קלי קלארקסון!!
איך שהיא נראת! הקול המדהים שלה! והשירים המעולים!! אני גם אוהבת את הסגנון לבוש שלה! הסיבה שלא הצטרפתי קודם, היא שלא הייתי המון זמן בתפוז ולא ידעתי שהוקם פורום שלה. אחר כך היו בעיות במחשב ולקחו לי אותו לתיקון ושידרוג לכמה ימים. עכשיו אני פה! ומתכוונת להישאר!
ידע כללי עלי: קוראים לי יעל. אני בת 18. מהמרכז. והשירים שאני הכי אוהבת שלה הם Behind These Hazel Eyes ו-Hear Me.

מיושית

New member
היי לכולם!! אני חדשה פה!!

הי לכולם! שמי מיה, אני בת 12 ואני מגבעת שמואל (אל תנסו לשבור את הראש-זה איפשהו ליד פתח תקווה...) אני מקווה שאני אשתלב בפורום ושיהיה לנו כיף ביחד.. :) רק רציתי להגיד שאני לא ממש מבינה בקטע של חתימות, תמונות וכל זה.. אז אם אני אהיה מטומטמת גמורה בכל העניינים האלו, לא לצחוק עליי!! אהה.. ואם שכחתי לציין אני מאוהבת בבנג'מין מקנזי וצ'אד מאריי המושלמים!!!!!!!!!!!!!! אהה, וכמובן שאני מתה על קלי המקסימה. יומקסים לכולם! מיוש

timtamtum1

New member
../images/Emo24.gifשאלום../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אני תמיר
ברוכה הבאה לפורום

timtamtum1

New member
../images/Emo13.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני תמיר
השתלבות נעימה
עם הזמן את תלמדי! מבטיח לא לצחוק
-->היום אני כחול

breakaway girl

New member
אל תתחצף לגדולים!

ודיברתי על זאתי שפתחה ת'שרשור! ותתחבר כבר למסנג'ר!

מיושית

New member
תודה רבה לכולם!! משהו חשוב, תיכנסו

תודה לכולם על הברכות!! טוב, בגלל שאני חדשה וכל זה, וגם בגלל שכל פורום צריך שרשור פרטים, אז.. כ-ל אחד מכין לעצמו תעודת זהות ושולח! כי אני רוצה להכיר פה את כו-לם!! טוב, נתחיל ממני.. שם: מיה תאריך לידה: 1/11/93 עיר: גבעת שמואל.. אם אפשר לקרוא לזה "עיר" בכלל.. חברה בפורומים: קלי קלארקסון, אבריל לאבין, The o.c. אוכל: שוקולד שוויצרי.. ממ.. מוזיקה: קלוש קלארקסון (ברוררר!!) אבריל לאבין, גרין דיי, קולדפליי, מארון 5,...אממ.. אני יודעת?? פירסינג: לא... מזל: עקרב רוקס! דוסית: לאאאא בני עקיבא: באים לשם רק בשביל המדריכים השווים.. כל השאר זוועה! ספר: "עלובי החיים".. או "הנשים היפות" (לא לבעלי קיבה רגישה.. ספר על אנורקסיות..מגעיל אך מרתק) מידת נעליים : מ'כפת לכם??? אהבה ממבט ראשון: כן!!!! אהבה וירטואלית: לא... הכי מוזר: הרבה דברים... מסטיק: תות! יום בשבוע: שישי, ברור.. חיות מחמד: כלב!! לייק דאאה!! תכונה טובה: אממ.. להתחיל לפרט? מתוקה, יפה, חמודה, מושלמת, מצחיקה, חכמה, אומנותית, יפה, מתוקה, מושלמת, חכמה, מתוקה.. אממ, מתוקה כבר אמרתי?? אהה, וכמובן איך שכחתי – מאד מאד צנועה.. תכונה רעה: אממ.. רגישה.. אתה מאמין בגורל: קצת... קור או חום: חום! ברור! חוף או הרים: ברור שחוף!!... שוקו או קפה: ברור ששוקו... שיר שמזכיר לך את מי שאתה אוהב:"Behind These Hazel Eyes" של קלי, Youre beauteful" של ג'יימס בלאנט! שיר מדהים!! או "angle" של רובי וויליאמס.. דבר ראשון בבוקר: "עוד 5 דקות.." אומרת לאמא.. דבר אחרון בלילה: אממ.. מפהקת? מה היית לוקחת לאי בודד: את בנג'מין מקנזי!!! אההה!! אם היית רוצה להיות חיה איזה חיה היית רוצה להיות ולמה: אממ... דולפין? צבע שיער: חום בהיר צבע עיניים: חום תחביבים: לקרוא, לכתוב שירים, לחלום על בן מקנזי, לראות the o.c (דא..), לעשות שופינג, מוזיקה.. זהו בעצם שפות: עברית , ברור, אנגלית ואולי קצת צרפתית (אמא שלי מדברת) – השפה הכי רומנטית שיש! אתה בן אדם של לילה או של יום: יום.. רגיש לדיגדוגים: חחח כןן...בטחח...!! היום הכי גרוע בחיים שלך: אפשר לא לענות על זה?? היום הכי טוב בחיים שלך: כשראיתי את בנצ'וק לראשונה..
חבר\חברה: אין... דלוקה על מישהו: ברור!! מנחשים מי?? רמז: הוא מתחיל ב-ב'.. את רוצה לגור במקום אחר: לאא! אין לנו ארץ אחרת!! אוהבת רכבות הרים: לאאאאאאאאא פרי: אמ.. תותים? טעם גלידה: וניל עוגיות צבע: ורוד (לא, אני לא פקאצה) ושחור (כן, אני כן מעריצה של אבריל) התנתקות: נגד!! יהודי לא מגרש יהודי!! שם לבת: מיה, ברור!!! שם לבן: בנג'מין, ברור!! ערוץ אהוב: MTV ויס וויקנד.. דיסק אהוב: אממ.. “breakaway" ו"thankful" של קלי..ברורר.. הדיסק של ג'יימס בלאנט.. (שכחתי איך קוראים לו).. ו.. "the o.c-mix 1#" השולטט!! מילה אהובה: אא"א – אני אוהבת אותך!! רגש: אהבה, אהבה, אהבה! ::::::::::האיש האחרון ש...:::::::::: הצחיק אותך: אממ.. זה היה די מזמן אבל.. הילדה ההיא ב"פספוסים"! זאת שצרחה את ים של דמעות.. נקרעתי.. הלכת איתו לסרט: כמה נואש.. החברה הכי טובה שלי.. L אני באמת בהפרעות.. צעק עלייך: אמא שלי.. היום בבוקר.. שלח לך איימייל: מי שולח אימייל היום?! אמר לך שאת חשובה לו: לא מגלה! ::::::::::הדברים האחרונים שעשית...:::::::::: סרט מושכר שראית: הדי.וי.די של "האו.סי" סרט קולנוע: "טיטאניק".. חובה שיר ששמעת: "your beautiful" – שיר מדהים, מדהים!! שיר שניתקע לך בראש: "סינס יו בין גון" של קלוש, השיר ההוא של קלי אוסבורן (וואט??!) מהפרסומת לשידורים החוזרים של "דה או.סי".. הדיסק שקנית: " בריקאווי" של קלי השיר הישראלי שריגש אותך הכי ונקשר אלייך: "מי אוהב אותך יותר ממני".. הלוואי שהייתי משמיעה אותו לבנג'מין.. וכולם ביחד: אווווווווו... האיש שהתקשרת אליו: הביתה... מה עושה: בעיקר משתגעת תוכנית טלוויזיה שראית: זה לא ברור????!!! "the o.c" כמובן!!!!!!! ::::::::::ב-24 שעות האחרונות...:::::::::: בכית: כןןן צחקת: ברור.. כשחברה שלי ואני עשינו פרצופים משוגעים והמורה תפסה אותנו.. חיחי.. איזו פדיחה גרמת למישהו לצחוק: בטח!!! לתמי.. קנית משהו: חצאית מהממת!! הסתפרת: לא.. הרגשת טיפשית: אממ.. מלא פעמים.. אולי בדיוק כשאמרתי "חרא" ליד המנהל החרדי שלי??? דיברת על מישהו שאת אוהבת: כן.. בנג'מין.. התגעגעת למישהו: כן... ל________.......סתם :::::::::: אי פעם... :::::::::: בכית על בת: כן, כשרבתי עם חברה הכי טובה שלי בכית על בן: כןןןןןןןןן ניזרקת על ידי מישהו: לא... מישהו בגד בך: לאא....נראה לכם?! נישארת בבית יום שישי סתם כי היתחשק לך: דתיה, שכחתם? היית מאוהבת: כן.... מי לא?..... ראית את הבית הלבן: לא.. ראית את מגדל אייפל: לא.. ראית את הביג בן: כן.. עישנת: לא! בחיים לא!! בעעעע שתית אלכוהול: בירה שחורה נחשב?....... שיחקת מונופול: כןן....חח כיף ומשעמם... בכית על סרט: טיטאניק היית על במה: נראה לי בהצגת סיום של כיתה ד'.. חיחי... נכשלת במקצוע: כן... הורידו או הקפיצו אותך כיתה: לא ! השם שלך הופיע בעיתון: אממ.. עיתון בית הספר נחשב? ביקרת בארץ אחרת: ברורררר..... עשית אמבטית קצף: כןןן........רק מלחשוב על זה בא לי.. רכבת על פיל: מה זה פה?.....תאינלד?! נשארת ערה כל הלילה: כןן – מרתון פרקי האו.סי פחדת מחושך: כן ....כשהייתי לבד.... זרקת מישהו והתחרטת על זה: לא.. יצאת עם יותר מאדם אחד באותו זמן: סורי, אני לא ביץ'... טוב נו, אולי לפעמים.. שיקרת: כן...מודה....כמו כל אחד!... נרדמת בשיעור: בטח.. פגשת סלבריטי: כן! עברת על החוק ונתפסת: ל-א כו-לם ממלאים!! יומסמיילי לכולם!!
מיוש

למעלה