תודה רבה לכולם!! משהו חשוב, תיכנסו
תודה לכולם על הברכות!! טוב, בגלל שאני חדשה וכל זה, וגם בגלל שכל פורום צריך שרשור פרטים, אז.. כ-ל אחד מכין לעצמו תעודת זהות ושולח! כי אני רוצה להכיר פה את כו-לם!! טוב, נתחיל ממני.. שם: מיה תאריך לידה: 1/11/93 עיר: גבעת שמואל.. אם אפשר לקרוא לזה "עיר" בכלל.. חברה בפורומים: קלי קלארקסון, אבריל לאבין, The o.c. אוכל: שוקולד שוויצרי.. ממ.. מוזיקה: קלוש קלארקסון (ברוררר!!) אבריל לאבין, גרין דיי, קולדפליי, מארון 5,...אממ.. אני יודעת?? פירסינג: לא... מזל: עקרב רוקס! דוסית: לאאאא בני עקיבא: באים לשם רק בשביל המדריכים השווים.. כל השאר זוועה! ספר: "עלובי החיים".. או "הנשים היפות" (לא לבעלי קיבה רגישה.. ספר על אנורקסיות..מגעיל אך מרתק) מידת נעליים : מ'כפת לכם??? אהבה ממבט ראשון: כן!!!! אהבה וירטואלית: לא... הכי מוזר: הרבה דברים... מסטיק: תות! יום בשבוע: שישי, ברור.. חיות מחמד: כלב!! לייק דאאה!! תכונה טובה: אממ.. להתחיל לפרט? מתוקה, יפה, חמודה, מושלמת, מצחיקה, חכמה, אומנותית, יפה, מתוקה, מושלמת, חכמה, מתוקה.. אממ, מתוקה כבר אמרתי?? אהה, וכמובן איך שכחתי – מאד מאד צנועה.. תכונה רעה: אממ.. רגישה.. אתה מאמין בגורל: קצת... קור או חום: חום! ברור! חוף או הרים: ברור שחוף!!... שוקו או קפה: ברור ששוקו... שיר שמזכיר לך את מי שאתה אוהב:"Behind These Hazel Eyes" של קלי, Youre beauteful" של ג'יימס בלאנט! שיר מדהים!! או "angle" של רובי וויליאמס.. דבר ראשון בבוקר: "עוד 5 דקות.." אומרת לאמא.. דבר אחרון בלילה: אממ.. מפהקת? מה היית לוקחת לאי בודד: את בנג'מין מקנזי!!! אההה!! אם היית רוצה להיות חיה איזה חיה היית רוצה להיות ולמה: אממ... דולפין? צבע שיער: חום בהיר צבע עיניים: חום תחביבים: לקרוא, לכתוב שירים, לחלום על בן מקנזי, לראות the o.c (דא..), לעשות שופינג, מוזיקה.. זהו בעצם שפות: עברית , ברור, אנגלית ואולי קצת צרפתית (אמא שלי מדברת) – השפה הכי רומנטית שיש! אתה בן אדם של לילה או של יום: יום.. רגיש לדיגדוגים: חחח כןן...בטחח...!! היום הכי גרוע בחיים שלך: אפשר לא לענות על זה?? היום הכי טוב בחיים שלך: כשראיתי את בנצ'וק לראשונה..
חבר\חברה: אין... דלוקה על מישהו: ברור!! מנחשים מי?? רמז: הוא מתחיל ב-ב'.. את רוצה לגור במקום אחר: לאא! אין לנו ארץ אחרת!! אוהבת רכבות הרים: לאאאאאאאאא פרי: אמ.. תותים? טעם גלידה: וניל עוגיות צבע: ורוד (לא, אני לא פקאצה) ושחור (כן, אני כן מעריצה של אבריל) התנתקות: נגד!! יהודי לא מגרש יהודי!! שם לבת: מיה, ברור!!! שם לבן: בנג'מין, ברור!! ערוץ אהוב: MTV ויס וויקנד.. דיסק אהוב: אממ.. “breakaway" ו"thankful" של קלי..ברורר.. הדיסק של ג'יימס בלאנט.. (שכחתי איך קוראים לו).. ו.. "the o.c-mix 1#" השולטט!! מילה אהובה: אא"א – אני אוהבת אותך!! רגש: אהבה, אהבה, אהבה! ::::::::::האיש האחרון ש...:::::::::: הצחיק אותך: אממ.. זה היה די מזמן אבל.. הילדה ההיא ב"פספוסים"! זאת שצרחה את ים של דמעות.. נקרעתי.. הלכת איתו לסרט: כמה נואש.. החברה הכי טובה שלי.. L אני באמת בהפרעות.. צעק עלייך: אמא שלי.. היום בבוקר.. שלח לך איימייל: מי שולח אימייל היום?! אמר לך שאת חשובה לו: לא מגלה! ::::::::::הדברים האחרונים שעשית...:::::::::: סרט מושכר שראית: הדי.וי.די של "האו.סי" סרט קולנוע: "טיטאניק".. חובה שיר ששמעת: "your beautiful" – שיר מדהים, מדהים!! שיר שניתקע לך בראש: "סינס יו בין גון" של קלוש, השיר ההוא של קלי אוסבורן (וואט??!) מהפרסומת לשידורים החוזרים של "דה או.סי".. הדיסק שקנית: " בריקאווי" של קלי השיר הישראלי שריגש אותך הכי ונקשר אלייך: "מי אוהב אותך יותר ממני".. הלוואי שהייתי משמיעה אותו לבנג'מין.. וכולם ביחד: אווווווווו... האיש שהתקשרת אליו: הביתה... מה עושה: בעיקר משתגעת תוכנית טלוויזיה שראית: זה לא ברור????!!! "the o.c" כמובן!!!!!!! ::::::::::ב-24 שעות האחרונות...:::::::::: בכית: כןןן צחקת: ברור.. כשחברה שלי ואני עשינו פרצופים משוגעים והמורה תפסה אותנו.. חיחי.. איזו פדיחה גרמת למישהו לצחוק: בטח!!! לתמי.. קנית משהו: חצאית מהממת!! הסתפרת: לא.. הרגשת טיפשית: אממ.. מלא פעמים.. אולי בדיוק כשאמרתי "חרא" ליד המנהל החרדי שלי??? דיברת על מישהו שאת אוהבת: כן.. בנג'מין.. התגעגעת למישהו: כן... ל________.......סתם :::::::::: אי פעם... :::::::::: בכית על בת: כן, כשרבתי עם חברה הכי טובה שלי בכית על בן: כןןןןןןןןן ניזרקת על ידי מישהו: לא... מישהו בגד בך: לאא....נראה לכם?! נישארת בבית יום שישי סתם כי היתחשק לך: דתיה, שכחתם? היית מאוהבת: כן.... מי לא?..... ראית את הבית הלבן: לא.. ראית את מגדל אייפל: לא.. ראית את הביג בן: כן.. עישנת: לא! בחיים לא!! בעעעע שתית אלכוהול: בירה שחורה נחשב?....... שיחקת מונופול: כןן....חח כיף ומשעמם... בכית על סרט: טיטאניק היית על במה: נראה לי בהצגת סיום של כיתה ד'.. חיחי... נכשלת במקצוע: כן... הורידו או הקפיצו אותך כיתה: לא ! השם שלך הופיע בעיתון: אממ.. עיתון בית הספר נחשב? ביקרת בארץ אחרת: ברורררר..... עשית אמבטית קצף: כןןן........רק מלחשוב על זה בא לי.. רכבת על פיל: מה זה פה?.....תאינלד?! נשארת ערה כל הלילה: כןן – מרתון פרקי האו.סי פחדת מחושך: כן ....כשהייתי לבד.... זרקת מישהו והתחרטת על זה: לא.. יצאת עם יותר מאדם אחד באותו זמן: סורי, אני לא ביץ'... טוב נו, אולי לפעמים.. שיקרת: כן...מודה....כמו כל אחד!... נרדמת בשיעור: בטח.. פגשת סלבריטי: כן! עברת על החוק ונתפסת: ל-א כו-לם ממלאים!! יומסמיילי לכולם!!
מיוש