לא כיף לך איתנו? צוציקים שכמותנו?
M MistakeN IdentitY New member 14/9/05 #40 ההפך ../images/Emo3.gif גם ככה ההתנהגות שלי כמו מישהו בן 14 וחוץ מזה, איתך כיף בעיקר
T timtamtum1 New member 14/9/05 #48 ../images/Emo6.gifחומד../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif מתי אתה חוזר?
M MistakeN IdentitY New member 14/9/05 #49 אמממ אני בבית עכשיו ../images/Emo12.gif החלקתי על שמן אז אני בבית במנוחה מחר אני חוזר לצבא שוב, יום חמישי אני אהיה פה בלילה, ואז הפעם הבאה שאני אהיה בבית יהיה רק ביום ראשון או שני
אמממ אני בבית עכשיו ../images/Emo12.gif החלקתי על שמן אז אני בבית במנוחה מחר אני חוזר לצבא שוב, יום חמישי אני אהיה פה בלילה, ואז הפעם הבאה שאני אהיה בבית יהיה רק ביום ראשון או שני
T timtamtum1 New member 14/9/05 #51 ../images/Emo2.gif החלקת על שמן? מה זאת אומרת? שמן בישול? בכל מקרה, תרגיש טוב.. נתגעגע
M MistakeN IdentitY New member 14/9/05 #53 כן..../images/Emo3.gif שמן בישול ../images/Emo9.gif סלטה באויר
T timtamtum1 New member 14/9/05 #54 ../images/Emo6.gif זה צבא או מה?? חחחח מה שמן בישול עושה על הרצפה? אתה טבח או משהו?
T tamir107 New member 14/9/05 #37 ברוכה הבאה ../images/Emo80.gif קוראים לי תמיר, תהני כאן בפורום והשתלבות מהירה!!
T tamir107 New member 14/9/05 #38 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif השתלבות מהירה, ואני בטוח שתהני. אה, וקוראים לי תמיר
B britney4u New member 14/9/05 #39 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif גם אני מאוד אוהב את Hear Me ו-Behind These Hazel Eyes , אבל אין על Breakaway OMG! |גומר| [אני לא מאמין שהחולריע של אבריל כתבה את השיר המהמם הזה.]
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif גם אני מאוד אוהב את Hear Me ו-Behind These Hazel Eyes , אבל אין על Breakaway OMG! |גומר| [אני לא מאמין שהחולריע של אבריל כתבה את השיר המהמם הזה.]
M MistakeN IdentitY New member 14/9/05 #41 החולירע של אבריל? מה הכוונה ובלי קשר, אבריל לא כתבה את השיר לבד, היא רק הייתה שותפה לכתיבה. .
מ מיושית New member 14/9/05 #78 ../images/Emo46.gif הלו, תיזהר על אבריל!! הלו, תזהר על אבריל!! יש פה חבורות מעריצים זועמים שמוכנים לשבור עלייך גיטרות!! גרררררררר
../images/Emo46.gif הלו, תיזהר על אבריל!! הלו, תזהר על אבריל!! יש פה חבורות מעריצים זועמים שמוכנים לשבור עלייך גיטרות!! גרררררררר