אע גאמני זוכרת אותך מגניבD:
W WaitForTomorrow New member 14/11/07 #57 אני נויי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo110.gif אני זוכרת אותך!! התגעגעתי!! מה זה אסרו עלייך לשמוע רוק? הייית צריכה להגיד להם שGC מגדירים את עצמם כפופ-פאנק!
אני נויי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo110.gif אני זוכרת אותך!! התגעגעתי!! מה זה אסרו עלייך לשמוע רוק? הייית צריכה להגיד להם שGC מגדירים את עצמם כפופ-פאנק!
K KarinaGCgirl New member 15/11/07 #60 פאנק? פחפחפחפחפחפפחחח אמאשלי שונאת פאנק יותר מרוק פחפחפחפחפחח כשאמרתי לה שזה פאנק היא עוד יותר נבהלה גאמני געגעתי
פאנק? פחפחפחפחפחפפחחח אמאשלי שונאת פאנק יותר מרוק פחפחפחפחפחח כשאמרתי לה שזה פאנק היא עוד יותר נבהלה גאמני געגעתי
Y YoungAndInspiring New member 14/11/07 #9 אכן בנג'י ../images/Emo99.gif ברוכה הבאה ! והנה לך אומנות השרשור ==> בעיקרון, כשיש לך משהו שלא קשור לGC, את מנצל"שת להודעת תפוז או הודעות OFF . יש לנו פינות קבועות ומשחקים קבועים לכן לפני שאת רוצה לפתוח שרשור חדש בסגנון, מומלץ לשאול את המנהלת לפני :] את תהני כאן ^^
אכן בנג'י ../images/Emo99.gif ברוכה הבאה ! והנה לך אומנות השרשור ==> בעיקרון, כשיש לך משהו שלא קשור לGC, את מנצל"שת להודעת תפוז או הודעות OFF . יש לנו פינות קבועות ומשחקים קבועים לכן לפני שאת רוצה לפתוח שרשור חדש בסגנון, מומלץ לשאול את המנהלת לפני :] את תהני כאן ^^
G GC Dana New member 14/11/07 #14 יאי תודה רבה ../images/Emo9.gif למרות שעדיין זה מסובך,חחח אני אבין בסוף
S stuck in this life1 New member 14/11/07 #10 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה! אני איריס.. 14.. המשך יום מגניב!
L LostButNeverAlone New member 14/11/07 #18 ברוכה../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif רחלי, 13 וקצת, חור ליד כפ"ס ~כרגע נמצאת באופוריה כי הצלחתי לנגן את רומנס ~ השתלבות נעימה
ברוכה../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif רחלי, 13 וקצת, חור ליד כפ"ס ~כרגע נמצאת באופוריה כי הצלחתי לנגן את רומנס ~ השתלבות נעימה
X Xx Whatsername xX New member 14/11/07 #23 וולקאם ../images/Emo24.gif../images/Emo115.gif אני חן, בת 15 וחצי השתלבות נעימה
W WaitForTomorrow New member 14/11/07 #25 היייייייייייייייייייי!!!!!!!!../images/Emo110.gif 'ני נוי!!! מגבעתייםםם!!!!!!!!! אני עוד מעט בת 13!!!!!!!!!! שיו איך אני מתלהבת מהשרשור 'חדשה' שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תהני לך פה!
היייייייייייייייייייי!!!!!!!!../images/Emo110.gif 'ני נוי!!! מגבעתייםםם!!!!!!!!! אני עוד מעט בת 13!!!!!!!!!! שיו איך אני מתלהבת מהשרשור 'חדשה' שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תהני לך פה!
W WaitForTomorrow New member 14/11/07 #56 התרגשתי מכל החדשים!../images/Emo110.gif וואי הפורום ממש חוזר לחיים DDD: