האא אני מיכר אותך..... עכשיו ניזכרתי את רוכבת אצל חגית אני יודע ראיתי אותך פעם....XD
S segev 007 New member 14/3/07 #29 האא אני מיכר אותך..... עכשיו ניזכרתי את רוכבת אצל חגית אני יודע ראיתי אותך פעם....XD
ל לולי הנורה ית New member 14/3/07 #33 שלום אני אורטל בת 15 רוכבת באושה ויש פנסיון על דיאנה3> נשמע***סורי ממש הפריע לי..חח=/
ע ענבריי 10 New member 14/3/07 #36 ../images/Emo192.gif אני ענבררוכבת בחוות צח ויש לי חצי פנסיון על וניצה
ו ווינגז New member 14/3/07 #66 חדשים וחדשות../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo3.gif ברוכים הבאים לפורום, דבר ראשון. בבקשה קראו את תקנון הפורום לפני המשך הגלישה השתלבות נעימה.
חדשים וחדשות../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo3.gif ברוכים הבאים לפורום, דבר ראשון. בבקשה קראו את תקנון הפורום לפני המשך הגלישה השתלבות נעימה.
ס סוסים רצים בנשמה New member 16/3/07 #108 ברוכים האים כולם!! למי שהגבתי ולמי שלא... אני אורי רוכבת ווסטרן בבאר טוביה על אמידו ברוכים הבאים והשתלבות מהירה!
ברוכים האים כולם!! למי שהגבתי ולמי שלא... אני אורי רוכבת ווסטרן בבאר טוביה על אמידו ברוכים הבאים והשתלבות מהירה!
D Deep Blue Sky New member 16/3/07 #111 גם אני חדשה =) אני לא רוכבת, אבל אני ממש אוהבת סוסים, ורכבתי כבר שנתיים וחצי אבל הפסקתי.
כ כל עולמי סוסים New member 16/3/07 #114 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif אני שיר, בת 14 רוכבת ווסטרן בחוות סוסים בכפר השתלבות נעימה מותר לשאול למה הפסקת לרכב
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif אני שיר, בת 14 רוכבת ווסטרן בחוות סוסים בכפר השתלבות נעימה מותר לשאול למה הפסקת לרכב
D Deep Blue Sky New member 16/3/07 #123 תודה והפסקתי לרכב בגלל שזה לא הסתדר לי, וגם, האמת כבר לא כ"כ נהנתי מזה. אבל אני מניחה שאם הייתי משנה את סגנון הרכיבה ואולי גם חווה הייתי נהנית מזה כמו פעם. תודה =)
תודה והפסקתי לרכב בגלל שזה לא הסתדר לי, וגם, האמת כבר לא כ"כ נהנתי מזה. אבל אני מניחה שאם הייתי משנה את סגנון הרכיבה ואולי גם חווה הייתי נהנית מזה כמו פעם. תודה =)
פ פלפלת19 New member 16/3/07 #115 חדשה....../images/Emo66.gif בת 12.5 רוכבת ווסטרן 3.5 שנים בחווה קטנה בצפון......... יש לי סייחה ערבייה בת שנה.......... נ.ב יש פה מישהו מחוות נעם??...
חדשה....../images/Emo66.gif בת 12.5 רוכבת ווסטרן 3.5 שנים בחווה קטנה בצפון......... יש לי סייחה ערבייה בת שנה.......... נ.ב יש פה מישהו מחוות נעם??...
N NO MaTaN THIS CHIC New member 15/3/07 #91 הייי.. אני מתן בן 14 וחצי רוכב ווסטרן בחוות הרלב בכפר נטר יש לי פנסיון על ליידי פולאריס וזאת העונה הראשונה שאני מתחרה בקאטינג עלייה....השתלבות מהירה
הייי.. אני מתן בן 14 וחצי רוכב ווסטרן בחוות הרלב בכפר נטר יש לי פנסיון על ליידי פולאריס וזאת העונה הראשונה שאני מתחרה בקאטינג עלייה....השתלבות מהירה