ברוכה הבאה מרינה בת 11 מבת ים השתלבות מהירה
C ComplicatedCutie New member 17/8/07 #97 ברוכה הבאה ../images/Emo6.gif שתהיה לך השתלבות נעימה ומהירה ואיפה את גרה בדרום ?
P popkin2665 New member 19/8/07 #106 אני? ליד להבים... אני מעדיפה לא להגיד בדיוק איפה בשל בעיות בטיחות. (חחח... אני נשמעת כמו המורה שלי)
M millllley New member 16/8/07 #28 ברוכה הבאה ../images/Emo23.gif ברוכה הבאה, ונעים להכיר קוראים לי נעה ואני בת 12 מהמרכז.. רוקדת מגיל 4 מאוהבת במיילי סיירוס, ובהאנה מונטנה. אם כבר מדברים - אם את אוהבת את הסדרה, ולא רק את מיילי - קומונה פעילה רשמית לחצי פה לכניסה וגם.. משועממת ? קומונת שורדי השיעמום תחלץ אותך לחצי כאן
ברוכה הבאה ../images/Emo23.gif ברוכה הבאה, ונעים להכיר קוראים לי נעה ואני בת 12 מהמרכז.. רוקדת מגיל 4 מאוהבת במיילי סיירוס, ובהאנה מונטנה. אם כבר מדברים - אם את אוהבת את הסדרה, ולא רק את מיילי - קומונה פעילה רשמית לחצי פה לכניסה וגם.. משועממת ? קומונת שורדי השיעמום תחלץ אותך לחצי כאן
N netashoh New member 16/8/07 #35 חח, תודה =] אני אכנסס ;] ואני נטע בת 14. ומתהה על האנה מונטנהה. ועל מיילי סירוס.. תודהה ומקווה להשתלבב.
חח, תודה =] אני אכנסס ;] ואני נטע בת 14. ומתהה על האנה מונטנהה. ועל מיילי סירוס.. תודהה ומקווה להשתלבב.
P popkin2665 New member 16/8/07 #37 ../images/Emo24.gifחחח... ברוכית מצטרת, נטע עושה לי אסוציאציות לא טובות. אני יכולה לקרוא לך נטשה?? חח... השתלבות מהירה.
../images/Emo24.gifחחח... ברוכית מצטרת, נטע עושה לי אסוציאציות לא טובות. אני יכולה לקרוא לך נטשה?? חח... השתלבות מהירה.
מ מאיה 147 New member 16/8/07 #56 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo71.gif
C ComplicatedCutie New member 17/8/07 #96 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif שתהיה לך השתלבות נעימה ומהירה ... ולא יזיק אם תציגי את עצמך
S Sweet Dark Life New member 14/8/07 #3 ירדן.... ברוכה הבאה D: זוכרת אותי? (אילנה, `אין אין כמו רוני`) השתלבות מהירה
B blue YARDEN blue New member 14/8/07 #4 ../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifלאן נעלמת לנו, הא?../images/Emo8.gif הוו..לפחות מישהי שאני מכירה. D:
../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifלאן נעלמת לנו, הא?../images/Emo8.gif הוו..לפחות מישהי שאני מכירה. D: