חדשים (5)

Gouron

New member
מלווה צמוד?

לא הבנתי כלכך... מה הוא אמור להסתובב איתי כל הזמן? ואני בן 15 וחצי , אני יכול להרשם לקבוצה לוחמת?

IC4

New member
דף דמות

שם גיל שיוך למישהו מריונדל (שזה לא הכי ברור לי כי אני לא מכיר שם הרי אףאחד) ו ו מה עוד? אני לא רוצה דף דמות של חצי שורה זה נראה לי די מציק. ---- השעורה שבעין לשלטון!

oreanus

New member
שפות... איך זה יעבוד?

לפי מה שהבנתי בקבוצות רוסיות מדוברת יהיה רוסית, ובקבוצות אחרות מדוברת זה עברית... תקנו אותי אם אני טועה, אבל לא יותר קל לעשות שאלפית יהיה רוסית, אנגלית גמדית, ורוסית מדוברת? כי אחרת יכולות להיגרם בעיות כשיפגשו חברי 2 קבוצות שונות וינסו לדבר מדוברת, אבל אחד ידבר רוסית והשני עברית....

flipmode

New member
אני חדש כאן... הצילו ?

קראתי את רוב התכנים באתר, והעניין נשמע לי פשוט אדיר ! אף פעם לא נכחתי במשחק מסוג זה, אבל מאוד הייתי רוצה להשתתף מפני שאני חובב מושבע של טולקין ושל אסטרטגיה בכלל. אקצר בדבריי - מה אני צריך לעשות בכדי להשתתף ? ואיך בקצרה מתנהל המשחק עצמו ?

flipmode

New member
יש לי חברה שרוצה לבוא אבל...

היא מפחדת שהיא תהיה הבת היחידה שם. אז ככה - האם יש שם בנות ?

bladekilleris

New member
חשוב מאוד מאוד מאוד מאוד

שלום אנשים יש לי שאלה ממש חשובה אני רוצה לדעת אם אני יכול עוד לבוא לשחק , אז ככה אני רוצה לדעת אם יש עוד מקום בקבוצות זה א וב אם אני יכול לפתוח קבוצה עם חברים שלי. יש לי עוד כמה שאלות אז נא פנו אלי לאי מיל האמור [email protected] אבל עדיף ל056 994038

flipmode

New member
מחירים

כתוב באתר במי שנרשם עד ה-13 המחיר יהיה 60 ש"ח. קראתי איפשהו שיכול להיות שיגבה כסף (נוסף) בשביל העיר שאתה נמצא בה. האם מדובר על כסף אמיתי או כסף במשחק בשביל העיר שלי ? האם אני יכול לבוא באמצע המשחק ? למשל בלילה של ה-28 או בבוקר של ה-29 ?

flipmode

New member
מה עושים עם הורים מודאגים ? HELP

מישהו יכול לתת לי טיפים לשכנוע של ההורים שלי ? כי עם המצב הנוכחי ברגע האמת הם לא ייתנו לי לצאת. אם יימסרו פרטים על המארגנים עצמם - מי, כמה ואיך וממש מידע מפורט על האבטחה - מספרים, כמה נושאי נשק חם/קר, אבטחה פריפרית ועוד, אני אשמח לקבל אותו. אני חושב שאני מדבר פה בשם לא מעט מתבגרים עם הורים מודאגים.

IC4

New member
אז מה אני אהיה ? אלף אילם וחירש?

גם ככה קיימות שתי שפות אלפיות אז שאחת מהן תהיה עברית
מצידי שבני אדם ידברו יידיש. או ג´יבריש

Zigmar

New member
תסתכל בתמונות שפרסמתי :)

אם זה לא "fighters game"(והמשחק הזה הוא לא) אז מניסיוני היחס הוא פחות או יותר שווה...

taz512

New member
תשובה

דבר עם הקפטיין שלך. תסתכל לאן נרשמת ותדבר עם האחראי אליך. טאז השד והתשובות

lightningbolt

New member
לא

תגיד עם איזה כסף אתה מצפה שהעיר שלךתבנה חרבות שיריונות מגנים תכין אוכל תבנה בתים חומה ועוד הרבה דברים אחרים? אתה צריך לשלם כסף אמיתי ואני ממש בספק שיתנו להכנס באמצע המשחק חוץ מזה איזה קבוצה תרצה שחקן שלא יהיה כל המשחק?

כמובן...

באסגרות´ יותר מחצי הן בנות בריוונדל והוביטון - הקפטין הוא אישה. חשבו לרגע, מי תהייה גלדריאל? מי תהייה איאוון? איך יראו הרקדניות בפוני המרקד אשר בברי? איזו שירה תישמע בלוריין? כיצת תראה מלכות גונדור? או, ...כיצד תראה גמדה? (HMM, SEXY) יום האישה היה זה לאחרונה. קשה לוותר עליכן...

ntopaa

New member
כן, בהחלט

יש הרבה מאוד בנות במשחק, בכל אחת מהקבוצות, דוברות כל השפות, בנות כל הגילאים. המבוגרות שבהן (שאני יודעת עליהן) הן בנות 25-26, והצעירה בהן היא ת שלוש-עשרה. אני אישית בת 24. בקבוצה שלי יש כשמונה בנות. ובקיצור - כן. יש הרבה בנות. למשל, אם תסתכל מי מנהל את פורום המשחק תגלה שזו בחורה, ולא בחור... איילת.

Panique

New member
אלף בן 400 מחפש קשר למטרות רציניות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש בנות דווקא לא רעות - רק למקרה ה"היפותטי" שאין לך באמת חברה ואתה רצית לברר, וזה לגיטימי.

למעלה