היי אלון אוהבים אותך
ז זאב חופשי New member 3/11/06 #7 I <3 U 2 ומי שלא הבין... אניאוהב את U2 או שלא...נמנממנ וכן גם אני אוהב אותך...נדמה לי...אני חושב...אהה....במבה!!!!
I <3 U 2 ומי שלא הבין... אניאוהב את U2 או שלא...נמנממנ וכן גם אני אוהב אותך...נדמה לי...אני חושב...אהה....במבה!!!!
L lover boy6 New member 3/11/06 #8 OMFG!!! מה אתה עושה כאן אני מכיר אותך מאיפשהו! אתה זה שקנה לי שוקו במקום המוזר הזה....(שרעבי) מה אתה עושה אתה גונב לי את הממוצע בנות עכשיו יש רק 18 בנות לכל בן כאן.... זה לא פייר חחחח סתם סתם תהנה אני כבר תפוס!
OMFG!!! מה אתה עושה כאן אני מכיר אותך מאיפשהו! אתה זה שקנה לי שוקו במקום המוזר הזה....(שרעבי) מה אתה עושה אתה גונב לי את הממוצע בנות עכשיו יש רק 18 בנות לכל בן כאן.... זה לא פייר חחחח סתם סתם תהנה אני כבר תפוס!
ז זאב חופשי New member 3/11/06 #9 אוף דווקא בניתי עליך אחי =\ ושרעבי זה לא מקום מוזר! הוא סתם הזוי מגאניב כזה ^^
פ פיקסית נצחית New member 3/11/06 #12 בחיים לא שמעתי על המקום הזה ב"ה או ששמעתי ושכחתי <תוהה> ואור, מי כבר תפסה אותך ?
B Black Balloon New member 3/11/06 #14 שלום אלון ../images/Emo9.gif ^^ מה משותך לצ'יפס, המבורגר ואינטרנט מהיר?
B Blue Aura New member 3/11/06 #16 נאים מעוד אלון. ^^" P: ../images/Emo189.gif אני הילה. =) השתלבות נעימה.
D dark dumb New member 3/11/06 #20 היי../images/Emo24.gif אני קטיה, השתלבות נעימה!! שאלה?... מאיפה אתה?
ה הירח מאיר תמיד New member 8/11/06 #43 חדשה אני קרן(קרנושית, קרקר, מה שתרצו ) בת 16 וחצי. גרה בקנדה כבר שנתיים שביעיסטית גאה!(= איפה מבחני הקבלה?
חדשה אני קרן(קרנושית, קרקר, מה שתרצו ) בת 16 וחצי. גרה בקנדה כבר שנתיים שביעיסטית גאה!(= איפה מבחני הקבלה?
D dark dumb New member 8/11/06 #45 ברוכית!!!../images/Emo24.gif איך בקנדה? איך הגעת לשם? תהני בפורום!! השתלבות נעימה!!
D dark dumb New member 10/11/06 #62 חחח לא חשבתי שהלכת ברגל עם צידנית התכוונתי כאילו, אם זה שליחות מהעבודה של ההורים או שעברתם?
ה הירח מאיר תמיד New member 11/11/06 #64 נאופ.. שום שליחות.. ההורים החליטו.. הם אהבו את טורונטו אבל בטורונטו יותר מדי קר אז הם עברו לפה.. (איזור וונקובר)..
נאופ.. שום שליחות.. ההורים החליטו.. הם אהבו את טורונטו אבל בטורונטו יותר מדי קר אז הם עברו לפה.. (איזור וונקובר)..