חדשים

חדשה D:

שלום D: אני אורפז מראשון בת 15.. אני מאוד אוהבת את פאניק ואני שומעת אותם דיי הרבה זמן... אבל העיה שאני קצת לא בעיניינים כמו פעם.. אני מקווה שהפורום יחזיר אותי D: אמ.. שמעתי שיצאו כמה שירים חדשים... מישהו יכול לשלוח לי אותם? המסנג'ר שלי: [email protected] אולי אתם מכירים אותי מפורום MCR [פורום1402 השולט /m\ ]... אזאזאזאז.. תקבלו אותי ?

64 panic girl

New member
חדשה../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif../images/Emo84.gif

הווו סוף כל סוף פורום...הו יאאהה טוב אז פאניק היא הייתה הלהקה האהובה עלי אבל עכשיו פחות.. אבל עדין אני ממש אוהבת
טוב אז אני דנה בת 14 מראשון לציון סיטי אני בפורומים א''א .,פוב,פארמור ותראו בחתימה שלי את השארXD ואוףף... מה עם דיסק חדש לפאניק?! למישהו יש מושג? אמרו שזה יהיה בספטמבר ואפילו הזמר של גרין דיי הבטיח שזה יצא בסוף סבטמבר
<עזבו קטע של חברות שלי ושלי XD> נמ.. מקווה להשתלב

../images/Emo220.gifחדשה!!

הייתי קצת בקומונה, אבל כשהייתי היא בקושי היתה פעילה>< ופשוט קראתי שם כל הזמן,לא כתבתי(נו אני עצלנית) ועכשיו יש פורום לפאניק! ואני גאה בכם(במי שפתח,ועזר!) ואוו.. נתחדש? בהצלחה! אגב, אני דורין,בת 15 בקרוב(ב1.1 אהיה בת 15)מיבנה><

תומי1234

New member
חדשההה :)

היי אני חדשה :) תום, בת 16. מתה על פאניק ! הם שולטים.. נכנסתי הרבה לקומונה שהייתה אבל לא הגבתי, רק סתם בשביל להתעדכן כל פעם. בכל מקרה - תתחדשו על הפורום :) באמת מגיע כבר להם כבר פורום.. לילה טוב ^______^

DontWakeMeUp

New member
דוריייייייייייייייייין../images/Emo24.gif

ראיתי אותך במפגש של FOB את זוכרת אותי?! [אם לא פאדיחות
] אז אני סיון 14 מחור ליד עפולה השתלבות נעימה

DontWakeMeUp

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני סיון 14 מחור ליד עפולה השתלבות נעימה

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifברוכה הבאה!!

אביב, בת 14.5 מראשון=] גמאני מפורום פוב ונראלי ראיתי אותך בת"א [את הילדה שישבה עם המצלמה ולא הפסיקה לצלם נכון?] אם לא פאדיחה

3has3

New member
ברוכה הבאה D:

אם את זוכרת את הילדה שנסעה ליד החיילת ביום חמישי, אז זאת אני... נוו, כשדיברתם עם חיילת שיש לה יומולדת באותו תאריך שלך וזה... D: אה, כן, תהני

למעלה