חדשים

chen010189

New member
ברוכה הבאה

אני חן, עוד חודש בת 19 מחיפה אל תיבהלי מהגיל...לא היית נותנת לי יותר מ15 אם היית רואה אותי או שומעת אותי, סמכי עליי השתלבות נעימה :]

chen010189

New member
פאק מפגש הבא אני באה על אזרחי..

כסף בנסיעות או לא כסף הרגשתי אתמול כמו זקנה.. שאני אבוא על אזרחי ואני אראה כמו ילדה בת 15 אני כבר ארגיש יותר נח
ככה גם לפחות לא יעשו עליי אונס באיזור של האוכל וכמו אתמול מכל חנות אפשרית "חיילת הלו חיילת מבצע לחיילים על ארוחה עסקית!!!!!!" "כן חיילת הלו ארוחה מיוחדת לחיילים!!!!!!" חשתי סלב'

3has3

New member
הכי מטריד היה המפגר הזה

"סליחה, ילדה, יש לך שני שקל?" אני:"לא" ואז הוא הולך ומסתכל על חן ואומר:"אותך לא שאלתי! חיילים זה חיילים" Oס

chen010189

New member
כן גם בבוקר../images/Emo6.gif

2 התרימו אז הן עושות לי "יש לך 10 או 5 ש"ח לתרום לנו? ואנחנו יודעות שאת חיילת! התחשבנו!" עשו אותנו עניים אפילו בתור תלמידה לא היו לי 3 אפסים בבנק במשך כל כך הרבה זמן(בקרוב זה יירד ל2, יותר מדי הוצאות
) אז מה העניין

FallOutMonkeys

New member
גם אני חדשה DDD:

היי אני מיכל בת 14, מזכרון יעקוב מאווווד אוהבת את פאניק!.. ומקווה להשתלב :)

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

דני, 13 וחצי, ת"א וגמאני בפורום מכ"ר ^__^ אה, ודרך אגב, רציתי להוסיף אותך למסן אבל נזכרתי שאני לא מחוברת
אז.. מחר
לא חשוב ><" בקיצור, השתלבות נעימה D:

Fall Out Liel

New member
אורפז!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

את מכירה אותי נכון? נכון?! חסר לך שלא!!
השתלבות/התמכרות נעימה

Fall Out Liel

New member
../images/Emo12.gif ככה את? לא זוכרת אותי?! נעלבתי../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

כן זו אני
יש לך מזל שאני אוהבת אותך

DontWakeMeUp

New member
ברוכות הבאות לשתיכן../images/Emo24.gif

סיון 14 חור ליד עפולה. השתלבות נעימה

נטושש123

New member
חדשה :]

הלווווווו פיפל :) אני נטע, בת קצת יותר מ17 וחצי ח=ו=ל=ה על "פאניק", אוהבת גם את my chemical romance maroon 5 red jumpsuit..... אממממ...ועוד כל מיני..... אז..צ'אאו לבינתיים :)

למעלה